Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

ezgim insirah suresini oku canim hergun her aklina geldiginde. 7 kere suya okuyup ufleyip suyu icebilirsinde. ters giden hic birsey kalmaz allahin izniyle google dan arayip bulabilirsin sureyi ama youtube dan hem okunusunu dinleyip hem tekararlayabilirsin. Rabbim butun hepimizin kucagina sagsaglim almayi nasip eder insallah evlatlarimizi.

canım geçmiş olsun öncelikle şunu bilmelisin kanama çoğul gebelikle ilgili değil tekte olsa olasılıktı çok var öyle aylarca kanama olup doğum yapan tedbirleri almaya çalış progestan önemli benim doktor progestanın düşük önleyici olduğunun kanıtlandığını söylşemişti ben son güne kadar kullandım ilaçtı benimki ve benşmde 2 defa kanamam oldu tabi panik oluyorsun azdı kanama 2.de dr gittim plesantayı etkilemeyen yerde demişti seninkide onun gibi birşey olabilir vücut alışmaya çalışıyor tabi öyle farklı şeylere kafa yorma çoğul gebelikte ekstra dikkat etmen gereken daha fazla dinlenme dikkat et kendine kramp için ilaç verebiliyorlar birde riskli gebelik doktorları ayrı oluyor tavsiye ederim tedbir senden gerisi allahtan allah yardımcın olsun

Merhaba arkadaşlar bende üçüz hamileyim 11 hafta 3 günlükBen onları öyle hareketli görünce ve kalp atışlarını duyunca düşünmüyorum sonlandırmayı.Allahın izniyle inş herkesin bebişleri sağlıklı sihhatli doğar.

3uz bebek annelerini cani gonulden kutluyorum cennetliksiniz ya ben bir bebege bile cesaret edemezken...birde hangi tur dogum tercihinizdir fikir verirmisiniz dogumun her turunden korkuyorum sirf bu yuzden belkide cesaretim yok.normsl dogum acili sezeryan narkozlu dikisli .epidural spinal tehlikeli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…