Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

bluesu saol canımarısı bütün hamişlarin başına...
pitos cum sizdedemi var eymen benimde eymenim biraz huysuz zor bir çocuktur eymenler böyle oluyor galiba..

nilcim gaz problemi için bitkisel bir şurup var (nurse harveys) biz bunan çook memnun kaldık bebişi zart,zart osurtuyor :)) ay o gazlı dönemler çook zor eşimin buragın sırtına 1 saat sıvazladıgını bilirim gaz çıksın diye bazende gaz çıkar ama arkasından haldıııııırtt bütün yedigide çıkar biraz geçince tekrar mama tekrar gaz problemi hatta kayınvalidemin bir lafı vardı çook gülerdim derdiki:çocuk 1 damla mama yiyyor arkasından 1 yığın dayak yiyyor.. zaten o dönem geçince dahada kolaylaşıyor bebeklerin bakımı..ondan sonra diş çıkana kadar rahat oluyor

selam kızlar bulue canım cok sagol amın ınş heopımız sevınırız ınşşşşşşşşş rabbım sanada bu kez nasıp etrsın .................dualrdan esırgeme ..............ıyı bak kendıne..........

merhaba kızlar nasılsnız ben mutsuzummm yaaa sütüm kesildi hemde biranda şak diye şoka girdim ama yorgunluk ve bebeğimin ameliyat olma stersi sanırım etkili oldu artık geride gelmez dimi
aynurcum benim en uslu bebişim eymendi ama şimdi uyusun diye yalvarıyorum tv bile izliycek nerdeysed çok fena bişey oldu şu diş çıkarma dönemi beni çok korkutuyor yaaaa ateş kusma falan oluyor yaaa nasıl yapcaz bilmem sen o dönemde yanlızmı baktın

nil tatlım nasılsınz bugün gaz damlası babulin yada aynurun dediği iyi bencede 3 kilodan sonrada gaz yapmayan mnama alırsınız bide rezene çayını dene milupanın belki iyi gelir ayaklarına ılık suda koy

muallim tatlım ağırlaştın demek fotonu koysana

klava:klava:bak ya 40 yıllık topiği bırakıp buraya taşındı bu topik hainleri.............................. dönün kız yuvanıza ne sohbet etcekseniz orda edin yaaa.............. zaten kimse kalmadı...

pitos canım çok geçmiş olsun bitanem. hemen pes etme süt konusunda. humana still tea yi dene derim. bide pompan yoksa al ve boş boş ta olsa sağ göğüslerini. şimdi pes edersen tamamen kesilir canım ama biraz uğraşırsan tekrar gelebilir. allahım bbeişlerinin rızkını sütünbü bol etsin bitanemopuyorumnanaktan

aynurcum tşkler vala onuda deneriz şimdi bir omx aldık bakalım bitkisel bişi dereotundan yapılıyormuş
gaz sorunu çok kötü ya bide devamı kabızlık valla kollarım ağrıdı artık o değil bebişler çok ağlıyor çekecez bakalım ...

pitoşum hemen kesildi diye koyverme çaylardan iç hurma ye salata ye bol bol abann :)) suya biliyorsun zaten sen işini

eee hh kayracım seniidee görecezz orda burda topikte gezersin bi günn alırızzz anahtarınıı kaydirigubbakcemile3

kızlar biz geldik sütüm ve ben :) geri geldi komşuya kadar gitmiş meğer nasıl sevindim anlatamam kanamamda kesildi şükür
ya kızlar benim asıl sorunum yine taha bebeğim 1 saat yada iki saatte 60 ile 90 cc arası mama yiyiyor arada sütte veriyorum ama kilo alımı aşırı yavaş hala prematüre kıyafetleri giyiyor neden böyle anlamadım sizinde bebeişşler arasında bukadar kilo farkı varmı ve kilo alımları arasında çok büyük fark oldumu çok üzülüyorum 15 gün sonra kontrolümüz zorla uyandırıp yemek yediriyorum ve hala takip etmiyor elimizi falan

canım benimkiler arasında çok fark yoktu ama şimdi eymenin kilo olarak kardeşlerinden daha hafif ..sevindim sütünün gelmesine herkez bişeyler der süt konusunda banada tahin helvası iyi gelmişti sütümü çogaltıyordu hatta bir arkadaştanda duydum onada ,iyi gelmiş dene derim canım bol bol bol su tabiki

evet herkeste farklılık gösterebiliyor demek süt için helvayı bende duydum ve yedim bilmiyorum işe yaradımı
nil dr size bebişlerin motor gelişimleri için dr gidin dedimi biz yakında başlıycaz inş özellikle tahayı götürmek istiyorum çünkü
yaaa bu kusmalar daha ne kadar sürücek en zoru bu ya geçsede rahatlasam burunlarıda tıkalı sürekli damla veya okyanus suyu işe yaramıyor buda huzursuzluk yapıyor bebişlerme başka öneriniz varmı

çekiyorum kayracım ama iki dk sonra aynı buhar mak aklıma gelmemeişti işe yararmı dersin sen ne koyucan bebişlerin isimlerini

aynurcum sağol tatlım
motor hareketleri özellikle prematüre doğmuş bebeklerin zihinsel ve bedensel gelişimlerinin takibi demek 2. ayda başlanıyor mesela benim taham hala takip edemiyor ve refleksleri çok az bugün dr götürücez bakalım inş iyi haberlerle döneriz

hayy maşallah yaaa,,
süper annesiiiiopuyorumnanaktan

teşekkür ederim tatlım benim senin kuzucuklarda çoook güzel benimde iki oğlum var haniiii zemuszemus

canım nörolojik kontrol sanırım dediğin yapılacak bizimde 2, aydan itibaren yarın bizde göz doktoruna gidiyopruz randevumuz var gitmeden önce damla damlatacakmışım damla verdiler bana bebişlerin gözlerine sıkacakmışım...

işitme testleri var şubatta ama geceden uyutmuyacakmışım ordaya gidince uyuyacaklarmış orda 1 saat bebişleri gözlemliyceklermiş anlamadım nasıl birşey ..

canım benimkilerinde burunları tıkalı üçününde bizde okyanus suyu kullanıyoruz sprey seklinde olanından aspiratörle çekiyoruz sürekliii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…