merhaba kızlar nasılsnız ben mutsuzummm yaaa sütüm kesildi hemde biranda şak diye şoka girdim ama yorgunluk ve bebeğimin ameliyat olma stersi sanırım etkili oldu artık geride gelmez dimi
aynurcum benim en uslu bebişim eymendi ama şimdi uyusun diye yalvarıyorum tv bile izliycek nerdeysed çok fena bişey oldu şu diş çıkarma dönemi beni çok korkutuyor yaaaa ateş kusma falan oluyor yaaa nasıl yapcaz bilmem sen o dönemde yanlızmı baktın
nil tatlım nasılsınz bugün gaz damlası babulin yada aynurun dediği iyi bencede 3 kilodan sonrada gaz yapmayan mnama alırsınız bide rezene çayını dene milupanın belki iyi gelir ayaklarına ılık suda koy
muallim tatlım ağırlaştın demek fotonu koysana
Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting tükürüklü kızım .
Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting çok pasaklıyım ama dokunmayım çokk keyifliyim
Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting bu güzel kadın annem olmalı yanlız senin için bakıyoyum yrerşil yeşil
Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting kadir inanır bakışı atıcaktım olmadımı neee
Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting tekbir
evet herkeste farklılık gösterebiliyor demek süt için helvayı bende duydum ve yedim bilmiyorum işe yaradımı
nil dr size bebişlerin motor gelişimleri için dr gidin dedimi biz yakında başlıycaz inş özellikle tahayı götürmek istiyorum çünkü
yaaa bu kusmalar daha ne kadar sürücek en zoru bu ya geçsede rahatlasam burunlarıda tıkalı sürekli damla veya okyanus suyu işe yaramıyor buda huzursuzluk yapıyor bebişlerme başka öneriniz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?