yaa çok isterim ama ben face kullanmıorum twitterım var malesefgözünüz aydın darısı hayırlısıyla bizim başımıza inşallah. kaç haftalıkken doğum yaptın bebeklerin kuvezde kaldımı çok merak ediorum. doğum yapan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim :)
öncelikle herkese merhabalar ben tüp bebekle hamile kaldım dün keseyi görmeye gittik ve 3 adet kese var doktorumuz 1 tanesini alalım diyor sizleri görünce çok sevindim lütfen bana yardımcı olun şu anda hüznüde sevincide bir arada yaşıyorum
eğer riskin yoksa hiç düşünme derim, onu hemen hemen her doktor diyor :) benim dün kontrolüm vardı doktor dedi rediksiyon düşünüomusun die ama onları o kıpır kıpır görünce herşey duruo. zaten doktorumda önermiyo çünkü üçüz gebelik riskli evet ama rediksiyon sonrasıda düşük olasılığı var bunu unutma. ALLAH yardımcımız olsun...
Hayırlı olsun hamileliğin inşallah sağlıkla alırsın bebeklerini kucağınaöncelikle herkese merhabalar ben tüp bebekle hamile kaldım dün keseyi görmeye gittik ve 3 adet kese var doktorumuz 1 tanesini alalım diyor sizleri görünce çok sevindim lütfen bana yardımcı olun şu anda hüznüde sevincide bir arada yaşıyorum
öncelikle herkese merhabalar ben tüp bebekle hamile kaldım dün keseyi görmeye gittik ve 3 adet kese var doktorumuz 1 tanesini alalım diyor sizleri görünce çok sevindim lütfen bana yardımcı olun şu anda hüznüde sevincide bir arada yaşıyorum
canım seninde 3 tane mi maşallah Allah bağışlasın bizim 2 tanesi 5.5 haftalık 1 tanesi 4 haftalık 4 haftalığı alalım diyor ben kıyamıyorum dini yönünüde düşünüyorum burada bir sürü üçüzü olan kişiler var haftaya bir daha kontrol edecek hayırlısı bakalım ne diyecek bekliyoruz ama ben kesinlikle alınmasından yana değilim
canım seninde 3 tane mi maşallah Allah bağışlasın bizim 2 tanesi 5.5 haftalık 1 tanesi 4 haftalık 4 haftalığı alalım diyor ben kıyamıyorum dini yönünüde düşünüyorum burada bir sürü üçüzü olan kişiler var haftaya bir daha kontrol edecek hayırlısı bakalım ne diyecek bekliyoruz ama ben kesinlikle alınmasından yana değilim
:) ewet ALLAH nasip ederse bnm de üçüz olacak inşallah. doktorun risklerden dolayı sana teklif etmek görevi ama sen istemezsen asla zorlayamaz tabi üçüz olmasının bebeklerine bi sakıncası yoksa ve gelişimleri ii olması şartıyla. bnmkiler 13 haftalık oldular teyzesi ikisi tek yumurta biri tek :) salı kontrolüm vardı gelişimleri gayet güsel dedi doktorum çok şükür. zaten biraz daha büyüsünler onları içinde kıpır kıpır hareket ederken görünce ekranda hiç tereddütün kalmaz :) senin yavrularında inşalllah sağlıklıca büyürler ve kavuşursun miniklerine :)
merhaba.. benim de nasip olursa üçüzlerim olucak. aramızda sadece 5 gün var. benim beklenen ve heralde asla ulaşamayacağım tarih 30 kasım.. kendime bu kadar yakın tarihli bir üçüz annesi görünce konuşmak istedim.. nasıl gidiyor?? rahatmısın?? her gün düzenli yürüyüş falan yapıyomusun??
hayırlı olsun canım bende yeni doğum yaptım bana doktorum yürüyüş yapmana gerek yok demişti sezeryan kaçınılmaz demişti kilo için etki edermi bilmiyorum zaten öyle tek gebelikten farklı kilo almıyorsun ben riskli hamilelik olduğu için evde geçirmiştim hamileliğimi bizim tek gebelikten tek farkımız daha dikkatli olmamız gerektiği inş. sağlıkla kucağına alırsın bebişleri
canım seninde yazdıklarını hep okudum. hatta doğum yapıp yapmadığını bebeklerin sağlığını cok mera etmiştim ki yazdın birkaç zaman sonra... ben ilk cocugumda erken doğum riskinden 7 hafta yattım. senin bu evde geçirdim dediğin oyle bir durum mu?? yoksa belli bi zaman sonra mı yatmalıyım sürekli evde?? duan için cok teşekkür ederim. rabbim size de kolaylık versin. bakımları da hamileliği kadar zorluyor mu??
benim gibi birilerini görmek beni umutlandırdı doğrusu tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım önce ıkı kese vardı.. ikiz beklıyorduk dün kontrole gittim ve bir kesenin içinde iki bebek gördü dr m birde ayrı kese var şimdi üçüzlerim olacak dr m tabii risklerden bahsetti ve korkmaya başladım sonuna kadar iyi gidecek mi diye dr m da bizde sonlandırmayı düşünmedik öyle konuştuk 13 haftada tekrar bakarız durumları ıyıyse sonlandırmamaya karar verdik çünkü onlar RAbbimin hediyesi kalplari atıyor nasıl kıyablirim inşallah herşey yolunda gider beslenme acısından nasıl davranmalıyız bilemiyorum dogum yapan anneler önerileriniz varmı bebeklerin kilo alımını nasıl saglayabilirim ben diyetisyene gitmeyi düşünüyorum çok kilo almadan saglıklı gebelık ve bebeklerımın saglıgı için.. zor bi dönem olacak sanıyorum RAbbim yardımcımız olsun....
Allahım sağlıkla bebeklerini kucağına almanı nasip etsin hiç korkma rabbim nasip ettiyse vardır bildiği bol bol dua et rabbim büyüktür
Benimde üçüz kızlarım var 33 haftalık doğdular simdi üç yaşına girecekler allahın izniyle
Beslenme konusunda hiç bilgim yok çünkü bulantı ve kusmalarım 5. Aya kadar devam etti su içsem çıkarıyordum kaç kere hastanelik oldum ama ona rağmen bebeklerimin kiloları iyiydi
kusmalarım yüzünden acile gitmiştik gece orda bir doktor dedi muz ve kaşar peynir ye bebeklere kilo aldırır dedi ama ben onlarıda çıkarıyordum ama 5. Ayda birden kesildi ama sonrada miğde ağrılarım vardı yinede çok yemiyordum inşallah senin hiç bulantın olmaz sağlıklı bir gebelik geçirirsin
Sormak istediğin olursa cevaplarım inşallah
inşallah canım ya herşey yolunda gider maşallah sen buyutmussun bende o gunleri görürmüyüm acaba. Rabbim kızlarına saglıklı hayırlı ömür versin inşallah..
benim kusamam bulantım yok çok şükür günde birkeere çıkartıgım oluyo bazen hiç olmuyo muz çok yıyorum zaten kaşar peynırı yemedım hiç ama beyaz peynır yıyemıyorum sut ve yoğutta üç gün oldu yemeye başlayalı yoğrdu vişne receliyle kariştırıp yıyorum tek basına yıyemıyorumm
birde bilgin varsa şunu sormak istiyorum ben bıraz fazla sanırım çokokrem yıyorum hafta da buyuk bi kutuyu bitiriyorum çok zararlımıdır acaba napsam bilemiyorum ya canım çok çekiyo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?