Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

Birde kaşar peynir bebeklere kilo aldırıyor bol bol ye birde muz da cok vitamin varmiş hergün tüket bence ben 5 ay kustum ve dr muz önerdi cok güçsüz düşüyordum

canım çok sağol içim rahatlıyo biraz olsun yarın şeker yüklemesi ve kontrolümüz var bakalım ozaman ağrılarımı söylicem magnezyum ve calsiyum desteği isticem
inşallah bizde sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi
benimde hala bulantılarım oluyo halsizlik oluyo muz ceviz süt peynir yumurta yoğurt yiyorum
teşekkür ederim cevapların için canım

merhaba canım
benim üçüzlerim ayrı keselerde şimdilik iyi gidiyoruz çok şükür
o kadar çok doğum yapan arkadaşımız varki bak ben 25. haftaya geldim smmmoz arkadaşım 28.haftada
bende 3 farklı dr a gittim hepsi birini aldırın çok riskli dedi ama hangisinie kıyabilirdimki asla öyle bişeyi düşünmedik
istersen başka drlara görün gerçi hepsi aynı şeyi önerecekler ama karar senin
eğer senin açından yada bebeklerin açısından çok riskli bir durum olacaksa aldırabilirsin iyi düşünün canım
hakkında hayırlısı olsun

Slm canım bendede aynı durum oldu. Doktorlar hep aynı şeyi söylüyorlar bende sadece bir doktor redüksiyona karşıyız dedi. Başladık o doktorla ama bazı hataları yüzünden şimdi başka doktorla devam ediyoruz. Öncelikle sen karar vermelisin bana bir arkadaşım gidebildiğin yere kadar git ne kaybedeceksin Allağın verdiği can bırak o karar versin buna eğer düşük veya başka durum olursa tekrar denersin yaşın genç dedi. söyledikleri çok mantıklı geldi bana. ilk önce psikolojini güçlü tutmalısın ben herşeye hazırlıklıyım her şeyi göze aldım demelisin böyle deyince doktorlar hiçbirşey söyleyemiyorlar onlar genel takibini yapsınlar. Tabi sağlık durumun önemli senin hayatını veya bebekleri etkileyecek önemli bir durumun olmaması gerekiyor. benim herhangi bir engelim yoktu sadece karar verdim. şimdi 28. hafta bitmek üzere bu zamana kadar acaba birşey olurmu psikolojisi vardı şimdi daha rahatım. Birşeyde olabilirdi kaybedecek neyin olabilir zamandan başka. Hangi ildesin. yardımcı olabileceğim bir şey varsa sorabilirsin.

meraba bayanlar bende 3ucuz anne adayıyım 19 haftalık daha var doguma hayırlısı ıns neyse yemege kacıyorum ben cusss

Son düzenleme:

Benimde karnım çok büyümemişti kimse anlamıyodu üçüz olduğunu büyüdükce sıkışma ve baskı oluyor harektleri azalıyor
Kiloya takılmayın kızlar sağlıkları yerinde olsun da kilo alırlar nasıl olsa
Bol bol dinlenin sonra maraton sizi bekliyor

Ruveysel bütün drlar reduksiyon teklif eder ama o sana kalmış
Bana da teklif ettiler ama hiç düşünmedim bile hangisine kıyabilirdim allah verdiyse vardır bir bildiği dedim yaşıyacaklarsa hepsi yaşasın dedim
Şimdi kızlarıma bakıyorum acaba drları dinleyip redüksiyon yaptırsaydım hangisi gidecekti
Allahım hepinize sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin
Ben buralardayım sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım

Redüksiyonun kendi içinde düşük riski var. Redüksiyon yaptırıp düşük yapan çok kişi var keşke yaptırmasaydım en azından kendi kendine düşerdi diyorlar. Hani redüksiyon yaptırsaydık hangisi olmazdı diyorsunuz ya belkide hiçbiri olmayacaktı. Böyle şeyler kısmet bence Allahın izniyle oluyor.

Haklısın drlar üçüz gebelikte riskli redüksiyonda demişlerdi yani hep risk var

Kızlar öncelikle ilgilendiğiniz için ve cevaplarınız hepinize çok teşekkür ediyorum.
Sizin tecrübeleriniz benim için gerçekten çok önemli. Yazdıklarınızı okuyunca çok duygulandım.
Hakkaten hiçbirine kıymayı bir an bile düşünmedim.

Ama şöyle birşey var ki doktorların böyle devam etmez demesi beni çok olumsuz etkiledi.
Bir an önce kendimi toparlayarak ve inanarak devam etmek istiyorum.

Sizleri görmek bana gerçekten umut oldu ne güzel sona doğru yaklaşmışsınız. Bende sizin gibi bu zor süreci başarıyla atlatırım inşallah.

Ben İstanbuldayım bu arada.

Canım 2011-2012 üçüz hamile forumlarını okuyabilirsin orda istanbulda olanlarda vardı hangi doktorlara gittikleri yazıyordu. Ben onların süreçlerinden çok güç aldım 32. haftayı geçen çok aday vardı umut verici oluyor gerçekten

merhabalar bir ara ben de çok takip ediyordum burayı.benimkiler şimdi 3,5 yaşındalar bize de redüksiyon önerdiler biz hiç düşünmeden reddettik.ben ce biraz da kısmet böyle şeyler .allah size de bu günleri göstersin inşallah bunu tüm kalbimle diliyorum bol bol yatın dinlenin...

maşallah bizde o günleri görürüz inş. imreniyorum biz daha doğrmadık sağlıklı doğsunlar diye dua ediyorum.genel olarak durumumuz iyi çok şükür facede takılıyoruz ordaysan görüşüyoruzdur mutlaka değilsende özelden face adresini msj at ekleyelim seni

Mrb arkadaşlar çoğumuz doğumdan sonra bu topiği takip edemez olduk arada girip soru soracağınız zaman cevap alamazsanız özel mesajla yazınız böylelikle dahja çabuk cevaplanmış olur sorularınız

arkadaşlar allah hepimize sağlıklıca bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah. bende 11 haftalık üçüz annesiyim bende duydum gelişmez dediler sakat doğar dediler ama doktorum önermedi doktorumun bana dediği hiç mi üçüz doğuran yok beşiz doğuran bile var sen kalbini bozma dedi. bence herşey yolundaysa ALLAHA bırakın O verdi gerekirse O geri alsın. biz dua edelim bebişlerimiz sağlıklıca doğsunlar. ALLAHIM hepimizin yardımcısı olsun :)

evet canım aynı psikolojiyle hamileliğimi geçirdim denilenlerin aksine çok şükür bebeklerim dünyaya geldiler 1 ay oldu çokta sağlıklılar çok şükür inanç meselesi Allah yardımcın olsun facede takılıyoruz istersen sende özelden mesaj at ekleyelim daha verimli oluyor

yaa çok isterim ama ben face kullanmıorum twitterım var malesef gözünüz aydın darısı hayırlısıyla bizim başımıza inşallah. kaç haftalıkken doğum yaptın bebeklerin kuvezde kaldımı çok merak ediorum. doğum yapan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…