Doğum yaptım ama eşimle ayrıyız

Bu adam sadece hastanede mi gördü çocuğu. İki aydır görmüyor mu bebeğini? Eğer çocuğunu bile görmeye gelmiyorsa, belli ki kocanız için evlilik çoktan bitmiş.

Yani bebeğine baba olmayan, size ne kadar koca olabilir ki.

Ben sizin yerinizde olsam bu adama çoktan davayı açmıştım.

Şanslısınız anne baba evinde kalabildiginiz için ve baskı yapan yok, cocugun sağlıklı. G*tü b*klu bir adamın için yaşamını zehir etme, bebeğin için ve kendin için yaşa dik dur. Önce kendine gel ve çocuğum için geri dönmek istiyorum deme. Sevgisiz ve saygısız bir evlilikte, çocuklar mutlu ve kaygısız yetisemiyor, ama mutlu ve kaygısız büyümek her çocuğun hakkıdır. Kıyma bebeğine ve geri dönme. Hicbir kimseye izin verme, sana senin eşinin gibi davranmasina. Keske önce karşı tarafı iyice tanıdıktan sonra çocuk yapsaydın, olan hep o masumlara oluyor. İnsallah ilk önce çocuğunu düşünüp hareket edersin.

Balık baştan kokar , kusura bakmayın ama benim tepkim eşinizden çok size . Yeni evliyken açtığınız konunuzuda okumuştum orada çok hakkıydı nız . Baba evine gittiniz ozaman dava açın ayrılın, madem aile büyüklerine kadar evinize topluyorsunuz . Evliliği çocuk oyuncağına dönüştürürseniz olacaklar bunlar. Ben bebeğinize acıyorum o sabi bunları hak etmiyordu. Eşiniz o kadar iftira attı ailenizin önünde sende sustun yedin yuttun yine onun yanına döndün birde belki düzelir diye bebek yapıp o çocuğu da böyle durumların içine soktun .

Çok geçmiş olsun ama en azından aileniz var yanınızda. Biraz toparlanmaniz için zaman geçsin. Kadinlar güçlüdür. Herşeyin üstesinden gelirsiniz. Sadece biraz zaman.

Sizi geçtim bebeğini umursamayan adam altın yumurtlayan adam olsa poposuna tekmeyi vur defolsun gitsin. 8 aylık hamileyken ailene bırakmış doğuma lütfedip gelmemiş zorla getirilmiş iki ay olmuş bebeğini merak edip görmemiş bir adama bebeğimin saçını bile göstermezdim evet zor içindeki hisleri anlıyorum ama ondan koca olmaz ailesinin ağzına bakan adamdan koca olmaz. Allah sana güç versin evladına da hayırlı ömür kocanı da ıslah etsin inşallah

Kimileri neden yüzüne tükürsün bazen olmuyor naparsan yap olmuyor. Bebek olmasa tamam ama artık bebek var. Sen zenginliğinin farkında değilsin şuanda. Bebeğin için ayağa kalkacaksın. Belki bir kaç aya çalışırsın. Evine dönsen nolcak koca görümce kavga bide bebek. Ama dönmezsen ki sanırım eşin istemiyor 2 kişilik huzurlu hayat yaşayabilirsin. Adam bu zamana kadar çocuğunu görmemiş bile bir an önce hayatına bebeğine odaklan

Bazi insanlar toksik ailelerde büyüyor ve o sürecte ayni sekilde toksik oluyorlar. Kendine bakip, kendine ceki düzen vermeyen insan bu sagliksiz hateketleri devam ettirir. Ne kendi ailesinin huzuru olur, nede cocuklari huzur bulur. Onlarda ayni toksik ortamda büyüyüp bunu devam eder. Simdi kalbiniz, hayalleriniz kirik cikik anliyorum. Insan bebeginin ilk aylarini böyle gecirmek istemez. Ama sizin simdi önemli bir karar vermeniz lazim kendiniz ve cocugunuz icin. Siz o eve dönseniz bile asla bir degeriniz olmayacak, sizin olmadigi gibi cocugunuza da deger vermeyecekler. Bunu istermisiniz? Cocugunuz mutsuz, sevgisiz ve saygisiz bir ortamda mi büyüsün? Evimdeki huzura cok önem veren biriyim. Birakin es ailesi, kendi ailemin bile huzusuzluk cikartmasina izin vermem. Neden? Cocuklarim var. Onlarin cocuklugunu korumak benim görevim. Sizde cocugunuzu koruyun. Babasiz büyümek elbet kötü, ama daha kötüsü var inanin.
Ek olarak söylemek isterim: keske imkanim olsada size sarilabilsem. Caninizin yandigini her kelimenizden belli oluyor. Ama biz kadinlar olarak en büyük krizlerden yeni dünyalar yaratabiliriz. Sizde öyle, su anda inanmiyorsaniz bile. Kendinize zaman ve huzur verin. ❤

Allah o görümcenin de eşinizin de... ilerde görümce yuva kurar da kardeşiniz o pısırılık kılığı ile ne halt eder bilemedim

Üzüldüm durumunuza. Daha yeni bebek olmuş. Biraz büyümesini, toparlanmayı bekleyin harekete geçmek için. Sanırım eşinizin aile apartmanında oturuyormuşsunuz. Maalesef aile apartmanı hep sorunlu oluyor. Hiç anlaşan görmedim şimdiye kadar. Barışırsanız başka yere taşının

Ailen Sana destek oluyor mu?sen çalışana kadar bakacak durumları var mı?

Eger isteyerek olduysa keşke erkenden hamile kalmasaydin insanlar ayni eve girince birbirini daha iyi tanır ancak süre verseydin şu evliliğe. Olan olmuş bebeğin icin güclü olmak zorundasin adamdan hayir bekleme Allahin izniyle bebeğinle daha güzel günlerin olacak. Ailen sana karşi umarim iyidir. Kol kanat gererler çocuk büyüdükçe de girersin bir işe kafan da dağılır evde durmak seni daha derin düşüncelere de sokar

Zoruma giden şey şu o pislik görümcelere yenik düştüm, esime sabredebilseydim basarirdim ama hamilelikte çok zordu. Bi kere bile aramayan sormayan o insanların kazanmasıni hazmedemiyorum

Biraz kendini toplamayı mı beklesen? Çok yeni doğum yapmışsın. Önce bebeğinle ilgilen, kendini de topla. Sonra güçlü bir kadın olarak çık karşısına.ğ
Evet tek temennim bu, inan beni anlayan kimse yok ailemden herkes hadi ne zaman dava acicaksin daha ne bekliyosun diyo ama kimse benim kafamın içini bilmiyo, cok yorgunum güçsüzüm o şekilde beni görmelerini istemiyorum,

Evet çok haklısın, doğumumdan 3 gün sonra kestik iletişimi ve yemin ettim o gün asla adım atmayacagima. Dua ediyorum yine de, bilmiyorm gelirse nasıl giderim ama inan acı çektiğini görmek istiyorum, insanlardan duyduklarım onun bana yaşattıkları bi ben bilirim bunu, bi sürem var benimde toplanmam için o sure bitince davami acicam ve geri dönüşüm olmicak o yüzden diyorm ki keşke gelse o kalbindeki kiri atıp gelse onu bizi bu hale getirenlere inat çocuğum için giderim, bir başkası yaşasa bosver sil at derdim ama işte insan kendi yaşayınca çok farkliymis

Zaten davayı o yüzden dusunuyorm eşek gibi versin para diye. Ya başta diyodu maddi manevi cocugumun yanında olcam, sonra gittiysen oraya baksinlar o zaman demeye başladı, ona konduramiyorm bu olanları yasadigim seylere inanamiyorm

Keşke şu yaşadıkların azıcık ders olsaydı. Ama yok. Görümcelere inat olsun diye o eve geri dönmeyi diliyorsun. Gerçekten tuhafsın...

Allah razı olsun gercekten psikolojim çok kötü oldu tek başına hissetmek çok zor bisey. Ama esimin cocugunu da unutmasına inanamiyorm, inat uğruna geldiğimiz durum zaten saçma sapan bir durum. Esimi tanıyan çoğu kişi eşime bir şey yapıldığından şüphe ediyorlar bende bunu dusunuyorm artık, bilmiyorm belki evhamdir ama su durumumuza bakınca, hiçbir gorumcemin aramamasi bunu daha da onaylamama sebep

Zoruma giden şey şu o pislik görümcelere yenik düştüm, esime sabredebilseydim basarirdim ama hamilelikte çok zordu. Bi kere bile aramayan sormayan o insanların kazanmasıni hazmedemiyorum
Evlilik yarış değil ki kaybetmek yada kazanmak olsun saadece yanlış tercih hayat arkadaşı öyle düşünerek kendinizi yipratmayin bırakın ne halleri varsa görsünler siz evladınız ve kendiniz için gelecek planları yapın kurtulduğunuza sevinin böyle bir aileden

Çok haklısın ama işte eşimdir tamam onu terk ettim o da inat etti dedim uğraştım ama bırakalı çok oldu. Yemin ettiğim gün değiştim cocugumu dusunuyorm şu an bi tek. O adım atmadığı sürece asla bisey yapmam duadan başka. Ama o dava açıldığı zamanda başına gelecekleri bilmiyo. Su an kendimi kendimce bi tedaviye aldım guclenmem için bu şart çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…