- Konu Sahibi Umuthepvar_
-
Size bunu yasatanlara inat gitmek yerine kendi gururunuz icin biran once dava mi acsaniz?Evet çok haklısın, doğumumdan 3 gün sonra kestik iletişimi ve yemin ettim o gün asla adım atmayacagima. Dua ediyorum yine de, bilmiyorm gelirse nasıl giderim ama inan acı çektiğini görmek istiyorum, insanlardan duyduklarım onun bana yaşattıkları bi ben bilirim bunu, bi sürem var benimde toplanmam için o sure bitince davami acicam ve geri dönüşüm olmicak o yüzden diyorm ki keşke gelse o kalbindeki kiri atıp gelse onu bizi bu hale getirenlere inat çocuğum için giderim, bir başkası yaşasa bosver sil at derdim ama işte insan kendi yaşayınca çok farkliymis
Esinizin aklı fikri yok cunku degil mi benim esim var cocugum var demiyor kimse de degil esinizde sorun ama size ne denilse bos degisik bir bakıs aciniz var o eve geri dondugunuz an resmen köle olacaksiniz farkinda misiniz?İnsanın aklı almıyor dimi bende delircek gibi oluyorum. Severek evlendik çok kıymet verdik birbirimize ana çekemeyenler pis nefisliler sağolsun zehir ettiler eşimi.ooo eşim zaten o ablalar yüzünden böyle oldu, neler duyuyorum demişler seni sevmedi gitti bosver onu ondan kadın olmaz artık yüzümüzü yere egdirdi bi suru şeyler
dogum yapali ne kadar oldu bilmem ama biraz ke dini toparla basvur bebek icin en azindan nafaka falan olur bsy olur hani cocuguna bakmasi gerek maddi anlamda istekle olmuyorsa zorla olacak yapacak bsy yok kendini toparla ve bi dusun cnmMerhabalar, önceden açmıştım durumumla alakalı konular. 1 yillik bir evliliğim var ve şu an yaşadığım şeylere inanamıyorum olduğum durumaEşimle kötü şeyler yaşadık 3. Kişiler yüzünden.Baba evine geldim geri döndüm ikna etti bi sekilde sözler vererek gelip aldılar beni . Esim ve ailesi beni ailemden koparmaya calisiyolardi. Gorumcemin esime attigi mesajlari gördüm her şeyi yuttum sabrettim ÇÜnku 8 aylık hamileydim. Birgun anneme kahvaltiya geldim olaylar vardı zaten eve dönmedim aradim esimi biseyler söyledim yolun açık olsun dedi, ben değer görmek istedim kendini ispat etmesini ama yapmadı. Eve gitmiş amcasi babami aradi falan kötü konuşmalar oldu kaldı öyle. Eşim kimseyi karistirtmadi bitirdim dedi herkese. Zaten zehir gorumcem herkese bağırıp çağırmış siz karismayin diye. Ben 1 hafta gecti eşime yazdim inanın çok çabaladım neler yaptım yuvam kurtulsun diye çünkü cocugumuz olcakti. Ben o cehennem binasına dönmeyi göze aldım o beni götürmeyi göze almadı yüzlerini yere egmisim ya. Neyse bekledim doguma kadar gelmedi doğum yaptım 2. Gun hastaneye geldi gordu gitti. Wptan engeli kaldırmıştı. Konuşuyoduk ama cocuk icin bi tek. Ben para istedim 2 gün sonra amacım çocuğu için bisey yapmasaydı, kavga ettik bi suru hakaret söz ve engelledi, 2 ay olcak iletişim yok bisey yok. Içim içimi yiyor sağlığım gitmiş anneyim ve guclu olmalıyım ama haksızlıklar bitiedi beni. Dava açmadım yapamadım onu bekledim ben kim ne derse desin ama olay nerelere geldi. Şimdi gitmek istesem de gidemiyorum yorgunum bitkinim. O süreç beni korkutuyo ya iyice kötü olursam cocuguma yetemezsem diye düşünüp duruyorum. Kimi dua et sabret diyo, kimi neredeyse yuzume tükürecek ama tek bildiğim kimsenin beni anlamadığı Rabbim kimseye yaşatmasın. İnsan yaşayınca çok zor çok. Cekismeli dava acicam acarsam ama neler yasicam daha neler gorucem bilmiyorum
Bol bol ayetel kursi okuAllah razı olsun gercekten psikolojim çok kötü oldu tek başına hissetmek çok zor bisey. Ama esimin cocugunu da unutmasına inanamiyorm, inat uğruna geldiğimiz durum zaten saçma sapan bir durum. Esimi tanıyan çoğu kişi eşime bir şey yapıldığından şüphe ediyorlar bende bunu dusunuyorm artık, bilmiyorm belki evhamdir ama su durumumuza bakınca, hiçbir gorumcemin aramamasi bunu daha da onaylamama sebep
Ah keşke bunu anlasa, bazı insanlar çok iğrenç bu durumumda daha da anlaidm bunu, annemi arayıp soruyorlar eee daha gitmiyo mu daha neyi bekliyo diye soruyorlar çok kez yakaladim annemi yakınlarına dedikodumu yaparken, tamam annem kendince haklı çünkü çok haksızlıklara uğradı o da eşim tarafından iftiralar duydu ama insanlara konuşabilmek hakkını da yine annem veriyo her seyimin herkes tarafından bilinmesi aşırı zoruma gidiyo zaten. Ve en önemlisi kimse bu kiz doğum yaptı psikolojisi iyi değil üstüne varmayalim diye dusunmuyo, şunu anladım evlendikten sonra hiçbir şey aynı kalmiyo hele ki bir de çocuğun varsa ailen bile başka geliyo sanaÜzüldüm durumunuza. Daha yeni bebek olmuş. Biraz büyümesini, toparlanmayı bekleyin harekete geçmek için. Sanırım eşinizin aile apartmanında oturuyormuşsunuz. Maalesef aile apartmanı hep sorunlu oluyor. Hiç anlaşan görmedim şimdiye kadar. Barışırsanız başka yere taşının
1.5 ay oldu evet zaten sırf bu yüzden dava açmak istiyorum eşek gibi odesin tedbir nafakasini, bir de şöyle bir şey var maddi olarak av. tutmaya gücüm yok şu an doğum param yaticak onunla yapicam artık biseyler, barodan av. talep edemiyorum zaten sigortam olduğu içindogum yapali ne kadar oldu bilmem ama biraz ke dini toparla basvur bebek icin en azindan nafaka falan olur bsy olur hani cocuguna bakmasi gerek maddi anlamda istekle olmuyorsa zorla olacak yapacak bsy yok kendini toparla ve bi dusun cnm
Biliyo musun dini o kadar unutmuski insanlar duanın gücünu bile bilmez olmuş insanlar, ben her an dua ederim okurum her şeye rağmen şükrederim ama insanın yakınında böyle insanların olmaması o kadar zor ki olan umudunda gidiyoBol bol ayetel kursi oku
Çünkü eşimle aramda sorun kalmamisti beni goturdukten sonra çok ilgiliydi sevecendi bana karşı, sadece ben gorumcemin mesajini yakalandıktan sonra uyuz olmaya başladım hepsine, eşimde beni ailemden uzaklaştırmaya çalışınca dedim ablasının lafına bakarak ne hale getirdi bizi, yani biraz dişli biri olsaydım o adamı da tutardım elimde o pislik ablalarini da uzak ederdim onu demek istedimKeşke şu yaşadıkların azıcık ders olsaydı. Ama yok. Görümcelere inat olsun diye o eve geri dönmeyi diliyorsun. Gerçekten tuhafsın...
Dimi çok haklısın onlar benim hicbi şey yapamayacağımı sanıyor o yüzden yaparsam ters köşe olcaklar elimde kanıtlarım var mesajlar var eşime attığım adımlar ve onun bana hakaretleri hepsi beni bi adim daha one atiyo zaten, ve bana hep şey derlerdi sen hicbir sey istemezdin bu eve olduğu gibi gelirdin kardeşimiz hep masraf yaptı kendi kendine, yani tok gozlulugumu çok iyi bilirler ama artık eski ben yokum, benim bileziklerm bile evimde kaldı her zerremi alicam onlardan insallahGüçlü ol atlatacaksın seni değersiz hissettirenlerin yaninda hayat süreceğine yalnız ol mutlu ol kendine değer ver eminim onlar senin dava açacağını o cesaretin olacağını düşünmüyorlar ondan böyle yapıyorlar bence bak gör tutuşacak ya insan evladı için bile yanında olmaz mı karısının öküz adam ya engel atmak ne demek evladın için güçlü ol biz kadınlar istersek herşeyi yapabilirz yeterki iste
Ay hiç uğraşma o zaman hayatına bak şükret maddi açıdan rahatsınTabi cok sukur her zaman yanımdalar, meslegimde var kendimi maddi anlamda hiç eksik hissetmiyorum sadece ilerisini dusunuyorm bilmiyorm kafam çok karışık, zaten karşımda ne bir eş ne bi baba var, sorsan bizi sucluyo biz onun babalık duygusunu anlamasına izin vermemisiz sanki gormek için can attıda biz izin vermedik, vicdanım rahat o düşünsün o yüzden
Hayir tabi ki en büyük sorun eşimde zaten o adam olsaydı onlar da söz hakkında bulunmazdi zaten, benim eşim benim ailemi çok sever sayardi, benim ailemi sevmeyen istemeyen o iki gorumceydi onlar oyle yaptılar ki eşimde düşman oldu aileme ve şunu da biliyorim eşimle benim arama bisey koydular çünkü hoca işlerini bilen insanlar onlar ya tanısan hakveriridin sende bana, zaten esimi bilen insanlar şok olmuşlar onun bu haline bilmiyorm çok zorEsinizin aklı fikri yok cunku degil mi benim esim var cocugum var demiyor kimse de degil esinizde sorun ama size ne denilse bos degisik bir bakıs aciniz var o eve geri dondugunuz an resmen köle olacaksiniz farkinda misiniz?
Cok zor tabii ki hic kolay degil alllah yardimcin olsun bol bol dua et.Hayir tabi ki en büyük sorun eşimde zaten o adam olsaydı onlar da söz hakkında bulunmazdi zaten, benim eşim benim ailemi çok sever sayardi, benim ailemi sevmeyen istemeyen o iki gorumceydi onlar oyle yaptılar ki eşimde düşman oldu aileme ve şunu da biliyorim eşimle benim arama bisey koydular çünkü hoca işlerini bilen insanlar onlar ya tanısan hakveriridin sende bana, zaten esimi bilen insanlar şok olmuşlar onun bu haline bilmiyorm çok zor
Bir insan evladının dogum anını kaçıracak kadar gözü körelmişse o kisiden ne sevgi ne merhamet bekleyin dönmeyi düşünüyorsun herşeyin daha farklı olabileceğini istemen cok normal ama bunu kendine sakin yapma acı ama gerçek olan esin senden vazgeçtiği gibi anlattigindan yola çıkarak cocugundanda vazgeçmiş yollarını kesin bişekilde ayır kurtarılacak biseyi kalmamisMerhabalar, önceden açmıştım durumumla alakalı konular. 1 yillik bir evliliğim var ve şu an yaşadığım şeylere inanamıyorum olduğum durumaEşimle kötü şeyler yaşadık 3. Kişiler yüzünden.Baba evine geldim geri döndüm ikna etti bi sekilde sözler vererek gelip aldılar beni . Esim ve ailesi beni ailemden koparmaya calisiyolardi. Gorumcemin esime attigi mesajlari gördüm her şeyi yuttum sabrettim ÇÜnku 8 aylık hamileydim. Birgun anneme kahvaltiya geldim olaylar vardı zaten eve dönmedim aradim esimi biseyler söyledim yolun açık olsun dedi, ben değer görmek istedim kendini ispat etmesini ama yapmadı. Eve gitmiş amcasi babami aradi falan kötü konuşmalar oldu kaldı öyle. Eşim kimseyi karistirtmadi bitirdim dedi herkese. Zaten zehir gorumcem herkese bağırıp çağırmış siz karismayin diye. Ben 1 hafta gecti eşime yazdim inanın çok çabaladım neler yaptım yuvam kurtulsun diye çünkü cocugumuz olcakti. Ben o cehennem binasına dönmeyi göze aldım o beni götürmeyi göze almadı yüzlerini yere egmisim ya. Neyse bekledim doguma kadar gelmedi doğum yaptım 2. Gun hastaneye geldi gordu gitti. Wptan engeli kaldırmıştı. Konuşuyoduk ama cocuk icin bi tek. Ben para istedim 2 gün sonra amacım çocuğu için bisey yapmasaydı, kavga ettik bi suru hakaret söz ve engelledi, 2 ay olcak iletişim yok bisey yok. Içim içimi yiyor sağlığım gitmiş anneyim ve guclu olmalıyım ama haksızlıklar bitiedi beni. Dava açmadım yapamadım onu bekledim ben kim ne derse desin ama olay nerelere geldi. Şimdi gitmek istesem de gidemiyorum yorgunum bitkinim. O süreç beni korkutuyo ya iyice kötü olursam cocuguma yetemezsem diye düşünüp duruyorum. Kimi dua et sabret diyo, kimi neredeyse yuzume tükürecek ama tek bildiğim kimsenin beni anlamadığı Rabbim kimseye yaşatmasın. İnsan yaşayınca çok zor çok. Cekismeli dava acicam acarsam ama neler yasicam daha neler gorucem bilmiyorum
Senin adına üzüldüm ama. Eşim dediğin adama sinir oldumMerhabalar, önceden açmıştım durumumla alakalı konular. 1 yillik bir evliliğim var ve şu an yaşadığım şeylere inanamıyorum olduğum durumaEşimle kötü şeyler yaşadık 3. Kişiler yüzünden.Baba evine geldim geri döndüm ikna etti bi sekilde sözler vererek gelip aldılar beni . Esim ve ailesi beni ailemden koparmaya calisiyolardi. Gorumcemin esime attigi mesajlari gördüm her şeyi yuttum sabrettim ÇÜnku 8 aylık hamileydim. Birgun anneme kahvaltiya geldim olaylar vardı zaten eve dönmedim aradim esimi biseyler söyledim yolun açık olsun dedi, ben değer görmek istedim kendini ispat etmesini ama yapmadı. Eve gitmiş amcasi babami aradi falan kötü konuşmalar oldu kaldı öyle. Eşim kimseyi karistirtmadi bitirdim dedi herkese. Zaten zehir gorumcem herkese bağırıp çağırmış siz karismayin diye. Ben 1 hafta gecti eşime yazdim inanın çok çabaladım neler yaptım yuvam kurtulsun diye çünkü cocugumuz olcakti. Ben o cehennem binasına dönmeyi göze aldım o beni götürmeyi göze almadı yüzlerini yere egmisim ya. Neyse bekledim doguma kadar gelmedi doğum yaptım 2. Gun hastaneye geldi gordu gitti. Wptan engeli kaldırmıştı. Konuşuyoduk ama cocuk icin bi tek. Ben para istedim 2 gün sonra amacım çocuğu için bisey yapmasaydı, kavga ettik bi suru hakaret söz ve engelledi, 2 ay olcak iletişim yok bisey yok. Içim içimi yiyor sağlığım gitmiş anneyim ve guclu olmalıyım ama haksızlıklar bitiedi beni. Dava açmadım yapamadım onu bekledim ben kim ne derse desin ama olay nerelere geldi. Şimdi gitmek istesem de gidemiyorum yorgunum bitkinim. O süreç beni korkutuyo ya iyice kötü olursam cocuguma yetemezsem diye düşünüp duruyorum. Kimi dua et sabret diyo, kimi neredeyse yuzume tükürecek ama tek bildiğim kimsenin beni anlamadığı Rabbim kimseye yaşatmasın. İnsan yaşayınca çok zor çok. Cekismeli dava acicam acarsam ama neler yasicam daha neler gorucem bilmiyorum
Üzüldüm yaşadıklarına kolay şeyler değil tabikide ama hep derim evlenir evlenmez yapmayın çocuk diye 1sene olmuş ve hamile kalmışsın neden ? Ben 3yıllık evliyim hala tam kendimize güvenip yapmıyoruz. Şuan çocuğun olmasaydı hayata bakış açın daha değişik olabilirdi. Hakkında hayırlısı ama adam dön dese döncekmişsin gbi geldi bana umarım biran önce kurtulursun o adamdan yazık etme kendine.Merhabalar, önceden açmıştım durumumla alakalı konular. 1 yillik bir evliliğim var ve şu an yaşadığım şeylere inanamıyorum olduğum durumaEşimle kötü şeyler yaşadık 3. Kişiler yüzünden.Baba evine geldim geri döndüm ikna etti bi sekilde sözler vererek gelip aldılar beni . Esim ve ailesi beni ailemden koparmaya calisiyolardi. Gorumcemin esime attigi mesajlari gördüm her şeyi yuttum sabrettim ÇÜnku 8 aylık hamileydim. Birgun anneme kahvaltiya geldim olaylar vardı zaten eve dönmedim aradim esimi biseyler söyledim yolun açık olsun dedi, ben değer görmek istedim kendini ispat etmesini ama yapmadı. Eve gitmiş amcasi babami aradi falan kötü konuşmalar oldu kaldı öyle. Eşim kimseyi karistirtmadi bitirdim dedi herkese. Zaten zehir gorumcem herkese bağırıp çağırmış siz karismayin diye. Ben 1 hafta gecti eşime yazdim inanın çok çabaladım neler yaptım yuvam kurtulsun diye çünkü cocugumuz olcakti. Ben o cehennem binasına dönmeyi göze aldım o beni götürmeyi göze almadı yüzlerini yere egmisim ya. Neyse bekledim doguma kadar gelmedi doğum yaptım 2. Gun hastaneye geldi gordu gitti. Wptan engeli kaldırmıştı. Konuşuyoduk ama cocuk icin bi tek. Ben para istedim 2 gün sonra amacım çocuğu için bisey yapmasaydı, kavga ettik bi suru hakaret söz ve engelledi, 2 ay olcak iletişim yok bisey yok. Içim içimi yiyor sağlığım gitmiş anneyim ve guclu olmalıyım ama haksızlıklar bitiedi beni. Dava açmadım yapamadım onu bekledim ben kim ne derse desin ama olay nerelere geldi. Şimdi gitmek istesem de gidemiyorum yorgunum bitkinim. O süreç beni korkutuyo ya iyice kötü olursam cocuguma yetemezsem diye düşünüp duruyorum. Kimi dua et sabret diyo, kimi neredeyse yuzume tükürecek ama tek bildiğim kimsenin beni anlamadığı Rabbim kimseye yaşatmasın. İnsan yaşayınca çok zor çok. Cekismeli dava acicam acarsam ama neler yasicam daha neler gorucem bilmiyorum
Beni doguma cagir dedi ben çağırmadim çünkü çok kırmıştı beni ve şu var eşime büyü yaptılar eminim buna, tanisaydiniz aynı şeyi dusunjrdunuz, ya benim eşim beni kimseye ezdirmezdi laf söyletmez kıyamazdı o pislikler çekemedi bu durumu, düşün eşim bana mont aldı pis pis bakış attılar hayırlı olsun bile demediler bu insanlar kardeşlerini paylaşamıyorlar, nişanlı kaynim var o da aynı olcak biliyorum. Bu işi çözmek için araştırma yapıyorum zaten, gelirse eğer güle oynaya gitmicem tabiki bende bi kadınım en önemlisi artık bi anneyim dimdik durucam. İstediğim şu onu ağlarken görmek surundugunu görmek çünkü ben çok ağladım yapayalnız kaldımBi tuhafsınız. Hala eşinize toz kondurmuyorsunuz..yok görümceler kötü etmiş onu yok çok seviyormuş. Hamileyken ailenizin yanına gelmişsiniz. Çocuğunuz olmuş eşiniz arayıp sormamış. Doğuma gitmişsiniz yine eşiniz yok..Ama eşiniz kötü değil. Zor zamanlarımızda en özel zamanlarinizda yanınızda olmayan eşiniz sonra olsa ne değişecek. Doğum yapınca insan bebeğini de alıp evinde mutlu mutlu oturmak istemez mi eşiniz bakın bunlardan mahrum etmiş sizi.. Iki ay az zmaan mi çocuğunuzu sizi merak etmeyen adam sizi seviyor mu değer veriyor mu sizce? Sevmeyen değer vermeyen adamın yanında ne isijiz olacak evlilik bu mu
Eşiniz gelip sizi alsa güle oynaya gideceksiniz. Ben bunu anladım..Ne diyeyim hayat sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?