Doğum yaptım ama eşimle ayrıyız

Adam gel dese gideceğinizi biliyor zaten ondan bu umursamazlık ve rahatlık. El alem için yaşanmaz. Karşında ki insan olsaydı da el âleme laf vermeseydi. Hala milleti güldürmemek için giderim diyorsunuz. Sizin önceliğiniz çocuğunuz olmalı, el alem değil. İleride " annem çok gururlu ve onurlu bir kadınmış, kimseye boyun egmemis" demesini elalemin saçma sapan sözlerine değişmeyin lütfen.

İnsanın aklı almıyor dimi bende delircek gibi oluyorum. Severek evlendik çok kıymet verdik birbirimize ana çekemeyenler pis nefisliler sağolsun zehir ettiler eşimi.ooo eşim zaten o ablalar yüzünden böyle oldu, neler duyuyorum demişler seni sevmedi gitti bosver onu ondan kadın olmaz artık yüzümüzü yere egdirdi bi suru şeyler

Güzel arkadaşım, bakın yeni doğum yapmışsınız üzmek istemem sizi ama eşinizi kimse bu hale getirmedi. Eşinizin karakteri bu maalesef. Eş ve baba olmayı hakeden, bunun sorumluluğunun bilincinde olan biri değil. Yani bu konuda ki tek suçlu eşiniz. Eğer o fırsat vermeseydi evliliğinize tek bir kişi dahi müdahale edemezdi.

Evet çok güzel yazmışsın tam olarak böyle hissediyorum. Es konusunda da haklısın o o yolu açtı onlara, cahillik çok yaptı ben onu uyardigimda beni hep yanlış anladı. Ama Rabbım büyük avukatla görüştüm neler neler söyledi maddi manevi tazminat talebi nafaka talebi bi suru sey, sadece manevi olarak Kendimi hazır hissetmem kaldı

O kadar kızıyorum ki ablaları da kadın işte kadın kadının düşmanı diye boşuna demiyoruz ya evlendikten sonr yabancı tabiri bile çok yanlış kardeşinin eşi sen kötü de olsan onların canını kanını taşıyorsun ablaları dolduruyor belli ki sanki ne olacak incileri mı dökülecek kardeşlerine git eşini getir demek bu kadar mı zor evlendikten sonra onun ailesi senin ailen senin ailen onun ailesi olması gereken bu anlaşamıyorsun mesafe koyulur ama ara bozmak vicdansizlik başımızı yerlere eğdi ne demek onlar yüzünden gittin sonuçta sen başka yabancı birinin yanına gitmedin netice de diyelim eşinle kavga ettiniz sen kalktın baba evine gittin ailesi yine öyle konuşmamalı soran olursa ailesine ziyare gitti hem hamile onları özlemiş orda bi kaç gün kalıp dönecek bitti bu kadar basit en ufak sorunu dallandırıp budaklandırmaya bayılıyor kv gorumce alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste

Güçlü ol atlatacaksın seni değersiz hissettirenlerin yaninda hayat süreceğine yalnız ol mutlu ol kendine değer ver eminim onlar senin dava açacağını o cesaretin olacağını düşünmüyorlar ondan böyle yapıyorlar bence bak gör tutuşacak ya insan evladı için bile yanında olmaz mı karısının öküz adam ya engel atmak ne demek evladın için güçlü ol biz kadınlar istersek herşeyi yapabilirz yeterki iste

blöf yapmıcaksın işte, gittim aradım döndum demeyeceksin, olmuyorsa blöfle dönmez adam, zehir görumcene kulp takma, olay senin eşinde bitiyor. sevdiğiniz adama kusur bulmuyorsunuz, ancak ailesi.

Yok cocuguma bakiyorm ediyorum tabiki sadece içimde büyütüyorum bu sorunları, çocuğum için güçlü olmak zorundayım tabi. Değil malesef 34 yaşında beni ve gelecek yeni gelini yemek için beklemiş sanırım

Evet haklısın çok, işte tek isteğim surundugunu görmek zaten olurda bi mucize gelirse o binaya asla dönmem

Eşim çok pişman olcaksin diyodu hep ve evet haklısınız pismanligimi görmek istedi hep, ben ona adım attığımda bile noldu pişman mı oldun dedi farkında değildi yuvami kurtarmaya çalıştığımın. Tek bildiğim o insanlardan nefret ettiğim, eşimle gelirse başka bir yerde yaşamayı kabul ederim ama ölürüm de oraya dönmem

Evliliginizin 3.ayinda hamile kalmışsınız keşke bu kadar acele davranmasaydiniz.siz istemeseniz de adam bosanacak zaten hemen bir avukat tutup hakkiniz nedir ogrenin
Nerde acmiyo o da davasını benden bekliyo biliyorum, bana taa başta sen aç ben imzamı atarım diyodu çok cahil işin içini bilmiyo. Avukatla görüştüm araştırdım her şeyi daha iyi biliyorm artık ve eşimin başına g3kceklerden haberi yok, bende bi imzayla bitiyo sanıyodm ama öyle kolay değil

Evet 2. Gun geldi gitti foto falan istiyodu surekli bende atiyodum sonra para isteyince farklı konuşmaya başladı, bizimle ilgili konuşmaya çalıştıkça bak seni engellemiyorm çocuğum için diyodu bende patladım sonunda engelledi daha da gorusmedik

Evet her şeyi düşündüm bana saygıları kalmicak benimde onlara gidersem ama oraya asla gitmem tek şunu istemiştim eşimin beni alıp başka bir yere gitmesini ama yapmadı çünkü yuvamizi annemin yiktigini dusunuyor benim ailemle mutlu olduğum için buraya geldiğimi düşünüyor, neden ordan kaçtığımi görmeden.. Cok guclu olucam söz verdim kendime, duygusallığım gitti zaten artık onların karşısında ağlayan bir ben olmicak artık çünkü artık anneyim bir oğlum var görecek herkes yeni beni

Ailen Sana destek oluyor mu?sen çalışana kadar bakacak durumları var mı?
Tabi cok sukur her zaman yanımdalar, meslegimde var kendimi maddi anlamda hiç eksik hissetmiyorum sadece ilerisini dusunuyorm bilmiyorm kafam çok karışık, zaten karşımda ne bir eş ne bi baba var, sorsan bizi sucluyo biz onun babalık duygusunu anlamasına izin vermemisiz sanki gormek için can attıda biz izin vermedik, vicdanım rahat o düşünsün o yüzden

Evet çok güzel yazmışsın, ya zaten eşimde akıl olsaydı gelir sessiz sakin götürürdü beni o ailesine duyurmayi tercih etti kendini kendi rezil etti ama kabul etmez. İnsanlar ona güldü hamile karısını baba kapısında bıraktı diye, millete getirsem o yine gider dedi kendini akladı aklınca ama Allah büyük hepsi görecek gününü. Nisanli kaynim var, eltim bi kere arayıp sormadi kim bilir neler dediler de böyle oldu o da, gitsin görsün cehennemi o da

Aynen öyle benden beklemiyorlar öyle şeyler hani para pul peşine düşmem hiç beklemiyorlar çünkü benim öyle şeylere kıymet vermediğini biliyolar ama ters köşe yapicam onlara çocuğu m için yapicam her syei bi tek onun için

Kimin ne dedigini oyle cok umursama
Sen neye ne zaman hazir olursan o zaman yap
Kendini dinle bunu bile yapmak kendini onemsemektir
Uzgunum bu evlilik bitmis
Eski esin neyin kaybettigini farkina vardiginda gec olacak.

Allah kolaylik versin inşallah canim

Kimse yaşattığını yaşamadan ölmez mesleğinde var ailende destek olur ne mutlu sen ailesi destek vermeyen kadınlardan 1-0 öndesin öyle düşün daha ne istiyon ailen arkanda durdukça herşeyin üstesinden geleceksin herşey gönlünce olsun yeterki kararlı ve güçlü ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…