- 2 Ocak 2017
- 3.371
- 20.454
- 308
- Konu Sahibi Umuthepvar_
-
Adam gel dese gideceğinizi biliyor zaten ondan bu umursamazlık ve rahatlık. El alem için yaşanmaz. Karşında ki insan olsaydı da el âleme laf vermeseydi. Hala milleti güldürmemek için giderim diyorsunuz. Sizin önceliğiniz çocuğunuz olmalı, el alem değil. İleride " annem çok gururlu ve onurlu bir kadınmış, kimseye boyun egmemis" demesini elalemin saçma sapan sözlerine değişmeyin lütfen.Evet çok haklısın, doğumumdan 3 gün sonra kestik iletişimi ve yemin ettim o gün asla adım atmayacagima. Dua ediyorum yine de, bilmiyorm gelirse nasıl giderim ama inan acı çektiğini görmek istiyorum, insanlardan duyduklarım onun bana yaşattıkları bi ben bilirim bunu, bi sürem var benimde toplanmam için o sure bitince davami acicam ve geri dönüşüm olmicak o yüzden diyorm ki keşke gelse o kalbindeki kiri atıp gelse onu bizi bu hale getirenlere inat çocuğum için giderim, bir başkası yaşasa bosver sil at derdim ama işte insan kendi yaşayınca çok farkliymis
İnsanın aklı almıyor dimi bende delircek gibi oluyorum. Severek evlendik çok kıymet verdik birbirimize ana çekemeyenler pis nefisliler sağolsun zehir ettiler eşimi.ooo eşim zaten o ablalar yüzünden böyle oldu, neler duyuyorum demişler seni sevmedi gitti bosver onu ondan kadın olmaz artık yüzümüzü yere egdirdi bi suru şeylerDaha çok yeni evlisiniz ve yeni doğum yapmışsınız bu adamın size sevgisi yok gibi hadi sizi geçtim cocuk için bile olsa değer vermiyor sizde kendinizi degersizlestirmeyin eskisi gibi değil şimdi devlet destekte veriyor bekleyin toparlanin güçlü olun etrafı dinlemeyin ağzı olan konusur emin ailesi dolduruyor ki erkeklerin en büyük hataları bu ağırdan alın ya engel atmak nedir doğum yapacak karisi var netice de insan merak eder allah onları bildiği gibi yapsın inşallah bu vicdansizlik çok sinir oldum gece gece eşine. Sen kendini ve bebeğini düşün inşallah herşey güzel olacak
Güzel arkadaşım, bakın yeni doğum yapmışsınız üzmek istemem sizi ama eşinizi kimse bu hale getirmedi. Eşinizin karakteri bu maalesef. Eş ve baba olmayı hakeden, bunun sorumluluğunun bilincinde olan biri değil. Yani bu konuda ki tek suçlu eşiniz. Eğer o fırsat vermeseydi evliliğinize tek bir kişi dahi müdahale edemezdi.İnsanın aklı almıyor dimi bende delircek gibi oluyorum. Severek evlendik çok kıymet verdik birbirimize ana çekemeyenler pis nefisliler sağolsun zehir ettiler eşimi.ooo eşim zaten o ablalar yüzünden böyle oldu, neler duyuyorum demişler seni sevmedi gitti bosver onu ondan kadın olmaz artık yüzümüzü yere egdirdi bi suru şeyler
Evet çok güzel yazmışsın tam olarak böyle hissediyorum. Es konusunda da haklısın o o yolu açtı onlara, cahillik çok yaptı ben onu uyardigimda beni hep yanlış anladı. Ama Rabbım büyük avukatla görüştüm neler neler söyledi maddi manevi tazminat talebi nafaka talebi bi suru sey, sadece manevi olarak Kendimi hazır hissetmem kaldıŞimdi biz sana ne söylesek senin içindeki ateşi söndürmez.
Kırgınsın.
Hayal kırıklıkları ile dolusun.
Çok da haklisin.
Kolay değil yaşadıkların.
En değerli hissetmen gereken zamanda bunları yaşamayı haketmedin.
Ama sana tavsiyem bebeğin için güçlü dur.
Eşini suçla, sonuna kadar suçla.
Bil ki görümce bilmem ne tırı vırı.
Hepsi eşinden yüz bulup yapıyor yapacağını.
Bu yüzden bu herif için üzülme artık.
Tek derdin yavrun olsun.
Maddi manevi tüm haklarını talep et.
Bir an evvel iyi bir avukatla yola çık, ac davanı.
Ne b.k yiyecem şimdi diye düşünsün dursun.
O kadar kızıyorum ki ablaları da kadın işte kadın kadının düşmanı diye boşuna demiyoruz ya evlendikten sonr yabancı tabiri bile çok yanlış kardeşinin eşi sen kötü de olsan onların canını kanını taşıyorsun ablaları dolduruyor belli ki sanki ne olacak incileri mı dökülecek kardeşlerine git eşini getir demek bu kadar mı zor evlendikten sonra onun ailesi senin ailen senin ailen onun ailesi olması gereken bu anlaşamıyorsun mesafe koyulur ama ara bozmak vicdansizlik başımızı yerlere eğdi ne demek onlar yüzünden gittin sonuçta sen başka yabancı birinin yanına gitmedin netice de diyelim eşinle kavga ettiniz sen kalktın baba evine gittin ailesi yine öyle konuşmamalı soran olursa ailesine ziyare gitti hem hamile onları özlemiş orda bi kaç gün kalıp dönecek bitti bu kadar basit en ufak sorunu dallandırıp budaklandırmaya bayılıyor kv gorumce alma mazlumun ahını çıkar aheste ahesteİnsanın aklı almıyor dimi bende delircek gibi oluyorum. Severek evlendik çok kıymet verdik birbirimize ana çekemeyenler pis nefisliler sağolsun zehir ettiler eşimi.ooo eşim zaten o ablalar yüzünden böyle oldu, neler duyuyorum demişler seni sevmedi gitti bosver onu ondan kadın olmaz artık yüzümüzü yere egdirdi bi suru şeyler
Güçlü ol atlatacaksın seni değersiz hissettirenlerin yaninda hayat süreceğine yalnız ol mutlu ol kendine değer ver eminim onlar senin dava açacağını o cesaretin olacağını düşünmüyorlar ondan böyle yapıyorlar bence bak gör tutuşacak ya insan evladı için bile yanında olmaz mı karısının öküz adam ya engel atmak ne demek evladın için güçlü ol biz kadınlar istersek herşeyi yapabilirz yeterki isteEvet çok güzel yazmışsın tam olarak böyle hissediyorum. Es konusunda da haklısın o o yolu açtı onlara, cahillik çok yaptı ben onu uyardigimda beni hep yanlış anladı. Ama Rabbım büyük avukatla görüştüm neler neler söyledi maddi manevi tazminat talebi nafaka talebi bi suru sey, sadece manevi olarak Kendimi hazır hissetmem kaldı
Merhabalar, önceden açmıştım durumumla alakalı konular. 1 yillik bir evliliğim var ve şu an yaşadığım şeylere inanamıyorum olduğum durumaEşimle kötü şeyler yaşadık 3. Kişiler yüzünden.Baba evine geldim geri döndüm ikna etti bi sekilde sözler vererek gelip aldılar beni . Esim ve ailesi beni ailemden koparmaya calisiyolardi. Gorumcemin esime attigi mesajlari gördüm her şeyi yuttum sabrettim ÇÜnku 8 aylık hamileydim. Birgun anneme kahvaltiya geldim olaylar vardı zaten eve dönmedim aradim esimi biseyler söyledim yolun açık olsun dedi, ben değer görmek istedim kendini ispat etmesini ama yapmadı. Eve gitmiş amcasi babami aradi falan kötü konuşmalar oldu kaldı öyle. Eşim kimseyi karistirtmadi bitirdim dedi herkese. Zaten zehir gorumcem herkese bağırıp çağırmış siz karismayin diye. Ben 1 hafta gecti eşime yazdim inanın çok çabaladım neler yaptım yuvam kurtulsun diye çünkü cocugumuz olcakti. Ben o cehennem binasına dönmeyi göze aldım o beni götürmeyi göze almadı yüzlerini yere egmisim ya. Neyse bekledim doguma kadar gelmedi doğum yaptım 2. Gun hastaneye geldi gordu gitti. Wptan engeli kaldırmıştı. Konuşuyoduk ama cocuk icin bi tek. Ben para istedim 2 gün sonra amacım çocuğu için bisey yapmasaydı, kavga ettik bi suru hakaret söz ve engelledi, 2 ay olcak iletişim yok bisey yok. Içim içimi yiyor sağlığım gitmiş anneyim ve guclu olmalıyım ama haksızlıklar bitiedi beni. Dava açmadım yapamadım onu bekledim ben kim ne derse desin ama olay nerelere geldi. Şimdi gitmek istesem de gidemiyorum yorgunum bitkinim. O süreç beni korkutuyo ya iyice kötü olursam cocuguma yetemezsem diye düşünüp duruyorum. Kimi dua et sabret diyo, kimi neredeyse yuzume tükürecek ama tek bildiğim kimsenin beni anlamadığı Rabbim kimseye yaşatmasın. İnsan yaşayınca çok zor çok. Cekismeli dava acicam acarsam ama neler yasicam daha neler gorucem bilmiyorum
Yok cocuguma bakiyorm ediyorum tabiki sadece içimde büyütüyorum bu sorunları, çocuğum için güçlü olmak zorundayım tabi. Değil malesef 34 yaşında beni ve gelecek yeni gelini yemek için beklemiş sanırımTek boşanan siz değilsiniz. Cocugu olmadan insanınbunalima girmesini anlarım. Çocuklara yazik ya. Cikin su hallerden.
Karşında es olarak bir muhatap yok öyle düşün. Çocuğuna yazik degil mi?
Sen kocanın yuzunu yere eğmemişsin. Egdin mi? HAYIR. SEN ESINI ALDATTIN MI, PARA MI ÇALDIN? O seni ayri bir evde yasatamayacak birisi.
Gorumcen evli mi bilmem ama umarim yasattiklarini yasasin.
Sevgiler.
Evet haklısın çok, işte tek isteğim surundugunu görmek zaten olurda bi mucize gelirse o binaya asla dönmemOlmuyorsa zorlamanın alemi yok geri dönmeyin bence. Kendiniz icin degilse bile cocugunuz icin yapin bunu aileniz de arkanizdaysa acin cekismeliyi sonuna kadar gidin. O adamdan ne size ne bebeginize birsey olmaz. Siz onun cocugunu doguracaksiniz el gibi gorup gidecek 2. Gun bu kadar ne yasanmis olabilir ki boyle yapmasini gerektirecek uzmeyin kendinizi bu kisi icin.
Eşim çok pişman olcaksin diyodu hep ve evet haklısınız pismanligimi görmek istedi hep, ben ona adım attığımda bile noldu pişman mı oldun dedi farkında değildi yuvami kurtarmaya çalıştığımın. Tek bildiğim o insanlardan nefret ettiğim, eşimle gelirse başka bir yerde yaşamayı kabul ederim ama ölürüm de oraya dönmemSizin arasalar hemen döneceğinizin farkındalar ve aramayarak burnunuzu iyice sürtmeye, tabir-i caizse terbiye etmeye çalışıyorlar döndüğünüzde itaat edin, bir daha gitmeye cesaretiniz olmasın diye.
Ne yaşadınız bilmiyorum ama buna göre kararınızı verin. Hiçbir şey değişmeyecek. Aksine katlanarak artacak. Eğer dayanamayacaksanız, hiç dönmesini beklemeyin. Bugün gönderin boşanma celbini.
Nerde acmiyo o da davasını benden bekliyo biliyorum, bana taa başta sen aç ben imzamı atarım diyodu çok cahil işin içini bilmiyo. Avukatla görüştüm araştırdım her şeyi daha iyi biliyorm artık ve eşimin başına g3kceklerden haberi yok, bende bi imzayla bitiyo sanıyodm ama öyle kolay değilEvliliginizin 3.ayinda hamile kalmışsınız keşke bu kadar acele davranmasaydiniz.siz istemeseniz de adam bosanacak zaten hemen bir avukat tutup hakkiniz nedir ogrenin
Evet 2. Gun geldi gitti foto falan istiyodu surekli bende atiyodum sonra para isteyince farklı konuşmaya başladı, bizimle ilgili konuşmaya çalıştıkça bak seni engellemiyorm çocuğum için diyodu bende patladım sonunda engelledi daha da gorusmedikBu adam sadece hastanede mi gördü çocuğu. İki aydır görmüyor mu bebeğini? Eğer çocuğunu bile görmeye gelmiyorsa, belli ki kocanız için evlilik çoktan bitmiş.
Yani bebeğine baba olmayan, size ne kadar koca olabilir ki.
Ben sizin yerinizde olsam bu adama çoktan davayı açmıştım.
Evet her şeyi düşündüm bana saygıları kalmicak benimde onlara gidersem ama oraya asla gitmem tek şunu istemiştim eşimin beni alıp başka bir yere gitmesini ama yapmadı çünkü yuvamizi annemin yiktigini dusunuyor benim ailemle mutlu olduğum için buraya geldiğimi düşünüyor, neden ordan kaçtığımi görmeden.. Cok guclu olucam söz verdim kendime, duygusallığım gitti zaten artık onların karşısında ağlayan bir ben olmicak artık çünkü artık anneyim bir oğlum var görecek herkes yeni beniBazi insanlar toksik ailelerde büyüyor ve o sürecte ayni sekilde toksik oluyorlar. Kendine bakip, kendine ceki düzen vermeyen insan bu sagliksiz hateketleri devam ettirir. Ne kendi ailesinin huzuru olur, nede cocuklari huzur bulur. Onlarda ayni toksik ortamda büyüyüp bunu devam eder. Simdi kalbiniz, hayalleriniz kirik cikik anliyorum. Insan bebeginin ilk aylarini böyle gecirmek istemez. Ama sizin simdi önemli bir karar vermeniz lazim kendiniz ve cocugunuz icin. Siz o eve dönseniz bile asla bir degeriniz olmayacak, sizin olmadigi gibi cocugunuza da deger vermeyecekler. Bunu istermisiniz? Cocugunuz mutsuz, sevgisiz ve saygisiz bir ortamda mi büyüsün? Evimdeki huzura cok önem veren biriyim. Birakin es ailesi, kendi ailemin bile huzusuzluk cikartmasina izin vermem. Neden? Cocuklarim var. Onlarin cocuklugunu korumak benim görevim. Sizde cocugunuzu koruyun. Babasiz büyümek elbet kötü, ama daha kötüsü var inanin.
Ek olarak söylemek isterim: keske imkanim olsada size sarilabilsem. Caninizin yandigini her kelimenizden belli oluyor. Ama biz kadinlar olarak en büyük krizlerden yeni dünyalar yaratabiliriz. Sizde öyle, su anda inanmiyorsaniz bile. Kendinize zaman ve huzur verin. ❤
Tabi cok sukur her zaman yanımdalar, meslegimde var kendimi maddi anlamda hiç eksik hissetmiyorum sadece ilerisini dusunuyorm bilmiyorm kafam çok karışık, zaten karşımda ne bir eş ne bi baba var, sorsan bizi sucluyo biz onun babalık duygusunu anlamasına izin vermemisiz sanki gormek için can attıda biz izin vermedik, vicdanım rahat o düşünsün o yüzdenAilen Sana destek oluyor mu?sen çalışana kadar bakacak durumları var mı?
Evet çok güzel yazmışsın, ya zaten eşimde akıl olsaydı gelir sessiz sakin götürürdü beni o ailesine duyurmayi tercih etti kendini kendi rezil etti ama kabul etmez. İnsanlar ona güldü hamile karısını baba kapısında bıraktı diye, millete getirsem o yine gider dedi kendini akladı aklınca ama Allah büyük hepsi görecek gününü. Nisanli kaynim var, eltim bi kere arayıp sormadi kim bilir neler dediler de böyle oldu o da, gitsin görsün cehennemi o daO kadar kızıyorum ki ablaları da kadın işte kadın kadının düşmanı diye boşuna demiyoruz ya evlendikten sonr yabancı tabiri bile çok yanlış kardeşinin eşi sen kötü de olsan onların canını kanını taşıyorsun ablaları dolduruyor belli ki sanki ne olacak incileri mı dökülecek kardeşlerine git eşini getir demek bu kadar mı zor evlendikten sonra onun ailesi senin ailen senin ailen onun ailesi olması gereken bu anlaşamıyorsun mesafe koyulur ama ara bozmak vicdansizlik başımızı yerlere eğdi ne demek onlar yüzünden gittin sonuçta sen başka yabancı birinin yanına gitmedin netice de diyelim eşinle kavga ettiniz sen kalktın baba evine gittin ailesi yine öyle konuşmamalı soran olursa ailesine ziyare gitti hem hamile onları özlemiş orda bi kaç gün kalıp dönecek bitti bu kadar basit en ufak sorunu dallandırıp budaklandırmaya bayılıyor kv gorumce alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste
Aynen öyle benden beklemiyorlar öyle şeyler hani para pul peşine düşmem hiç beklemiyorlar çünkü benim öyle şeylere kıymet vermediğini biliyolar ama ters köşe yapicam onlara çocuğu m için yapicam her syei bi tek onun içinGüçlü ol atlatacaksın seni değersiz hissettirenlerin yaninda hayat süreceğine yalnız ol mutlu ol kendine değer ver eminim onlar senin dava açacağını o cesaretin olacağını düşünmüyorlar ondan böyle yapıyorlar bence bak gör tutuşacak ya insan evladı için bile yanında olmaz mı karısının öküz adam ya engel atmak ne demek evladın için güçlü ol biz kadınlar istersek herşeyi yapabilirz yeterki iste
Allah kolaylik versin inşallah canimYok cocuguma bakiyorm ediyorum tabiki sadece içimde büyütüyorum bu sorunları, çocuğum için güçlü olmak zorundayım tabi. Değil malesef 34 yaşında beni ve gelecek yeni gelini yemek için beklemiş sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?