Doğum yaptım, bebeğim küvezde

Ha doğru da bunu söylemenin sırası değil.

İzin verirseniz odaklanacak bebeğine. Dikkatinizi çekerim kocasını katan sizsiniz konuya. Bayanın eski konusunu,kocasını bilmem ama çok yersizdi yazdığınız şey. Konu sahibinin canını şu an başka birsey sıkamayacağı için size tepki vermemiş,vermemesi sizde sorun olmadığını göstermiyor

İkiz yiğenlerim var onlarda öyle oldu 27 hafta. 2 ay küvezde kaldılar şimdi 6 aylıklar. Anne sütü ve prematüre özel mama veriyorlardı

Merhaba ben 30 haftalikken gebelik zehirlenmesi nedeniyle erken doğum yaptım. Kizim 1440 gr doğdu 32 gün kuvozde kaldı. Her prematüre sorun yaşamıyor. Kötü dusunmeyin. Çok şükür 3 yaşında artik yavrum. İnanması zor ama büyüyorlar. Size doğumdan bugüne fotoğraflarını göstersem inanamazsınız.
Annem her bakışta "Rabbim sen ne büyüksün. " der. Cidden mucizeye tanık olmak gibi..

Anne sütü olduğu müddetçe onu verirler sağın götürün bir damlası bile kıymetli. Onun dışında mama takviyesi gerekebilir ama bu da kötü bir şey degil.
Hayatınızdaki tüm olumsuzlukları bir köşeye itin lütfen. Sağlığınız ve bebeğinizden önemli hiç bir sey yok.

Bebeğiniz emin ellerde ve iyi olacak hiç korkmayın o bi kere tutundu hayata bırakmaz siz de koyvermeyin kendinizi

İnsallah. Allahim buyuk. İcim yaniyo bazen yavrum orda. Cok ozluyorum. Ama beklemekten baska carem yok

Geçmiş olsun inşallah bebegin sagliklidr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…