Çok merak ediyorum tv de gördüğün adamı reelde nasıl buldun? Tesadüf mü oldu?
kendimi aptal gibi hissediyorum desem.
biz o bebeğe ve başlarda konu sahibine ondan daha çok üzülüyoruz. o sineye çekiyor. yapacak o kadar şeyi var ki aslında. yazık o adam şimdi değilse bile o çocuk 5-6 yaşına geldi mi onu da dövmeye başlayacak
Bizim ailede boşanmak falan yok. Ailem kabul etmez d ayakta yesem kocan dir derler ben Kahrolmuyor muyum bu caresizlikten kaynanam gelmeseydi bunlar olmicakti çünkü kadın takıntılı ve herseyi laf ediyor.. küçücük bebekle kadın sığınma evinde nasıl yaparım uzaktan ne güzel geliyor insana inanin bende çok mutlu değilim bu lanet hayatı yaşamaya keşke çocuk yapmzsaydim ozaman gidecek yerim olurdu
Hala kayınvaliyeyi suçluyorsun o yokken açtığın konuları da biliyoruz.Bizim ailede boşanmak falan yok. Ailem kabul etmez d ayakta yesem kocan dir derler ben Kahrolmuyor muyum bu caresizlikten kaynanam gelmeseydi bunlar olmicakti çünkü kadın takıntılı ve herseyi laf ediyor.. küçücük bebekle kadın sığınma evinde nasıl yaparım uzaktan ne güzel geliyor insana inanin bende çok mutlu değilim bu lanet hayatı yaşamaya keşke çocuk yapmzsaydim ozaman gidecek yerim olurdu
Niye, boşanmamak sizin aileye has bir şey mi? Böyle saçmalık mı olur yahu? Ne demek bizim ailede boşanmak yok. Kanunen boşanma hakkın var, ailelik bir durum yok. Kimse çocuğuna çek senin kocandır diyemez. Sen kocana sözünü bile geçiremiyorsun ya. Kaynanan öyle böyle yapsa ne olur. Dün bi konunu gördüm yuvam dağılacak diye, nutkum tutuldu. Noluyoruz ya dedim. Bu korkun neden anlamıyorumBizim ailede boşanmak falan yok. Ailem kabul etmez d ayakta yesem kocan dir derler ben Kahrolmuyor muyum bu caresizlikten kaynanam gelmeseydi bunlar olmicakti çünkü kadın takıntılı ve herseyi laf ediyor.. küçücük bebekle kadın sığınma evinde nasıl yaparım uzaktan ne güzel geliyor insana inanin bende çok mutlu değilim bu lanet hayatı yaşamaya keşke çocuk yapmzsaydim ozaman gidecek yerim olurdu
Sen kendi icinde celisiyorsun. Bizde bosanmak yok diyorsun sonra da cocuk olmasa gidecek yerim olurdu diyorsun. Cocugumu istemiyor ailen? Madem bu cileyi cekeceksin akilli davran politik ol hakkindan gel kocaninda kayinvalideninde.. Ben olsam su durumda kayinvalidenden cok anneme takardim kafayi neden benim dogumuna gelmedi diye.. asil ona ates puskururdum.Bizim ailede boşanmak falan yok. Ailem kabul etmez d ayakta yesem kocan dir derler ben Kahrolmuyor muyum bu caresizlikten kaynanam gelmeseydi bunlar olmicakti çünkü kadın takıntılı ve herseyi laf ediyor.. küçücük bebekle kadın sığınma evinde nasıl yaparım uzaktan ne güzel geliyor insana inanin bende çok mutlu değilim bu lanet hayatı yaşamaya keşke çocuk yapmzsaydim ozaman gidecek yerim olurdu
git kaymakamlığa ben şiddet görüyorum, kocamdan boşanmak istiyorum bana iş ya da maaş verin de. baro zaten sana ücretsiz avukat verecek. girme kadın sığınma evine. elinde internet var, bul kadın derneklerinin numarasını mail adresini çocuğum var bana uygun hem çocuğuma bakabileceğim hem para kazanabileceğim bir iş bulun de.Bizim ailede boşanmak falan yok. Ailem kabul etmez d ayakta yesem kocan dir derler ben Kahrolmuyor muyum bu caresizlikten kaynanam gelmeseydi bunlar olmicakti çünkü kadın takıntılı ve herseyi laf ediyor.. küçücük bebekle kadın sığınma evinde nasıl yaparım uzaktan ne güzel geliyor insana inanin bende çok mutlu değilim bu lanet hayatı yaşamaya keşke çocuk yapmzsaydim ok yerim olurdu
Kusura bakma da sen işini bilmiyorsun yavrucum. Aman sanki hepimizin ailesi arkasında. Benimki de arkamda değil. Bir kere gelmediler evime. Gelmeyecekler de biliyorum. Ama kocamın bundan hiiiç haberi yok. Çünkü benim herşeye bir bahanem var. Kendime güvenim var. Eşim asla kavga çıkaran küsen bir tip değildir. Saçma sapan bişey yüzünden kavga çıkardım. O haklı olduğu halde gelip o özür diledi, ben inatçı olduğum için kavga etmeye çalıştım. Sonra gidip yattı diye evi terk etmeye kalktım. Ailem bunu duysa beni napar sen biliyo musun? Her zaman da söylerler sen alttan aldıkça adamın tepesine çıkmışsın, bu adam san çok yüz veriyor diye. Niye yüz veriyor eşim? Ben güçlü olduğum için. Sev ev hanımı mısın. Ben de çalışmıyorum, evdeyim. Ben boşanmaya kalksam bizimkiler bana asla inanmaz çünkü biliyorlar eşim dört dörtlük insan. Ama ben buna rağmen çantamı toplayıp seni boşayacam deyip kapıyı çarpıp gidebiliyorum. Gidecek yerim olduğundan değil... Adamın korkup beni zorla döndüreceğinden emin olduğum için. Sen eşyalarını toplasan bu çocuğun yüzünü hiç birinize göstermeycem, benim ailem arkamda deyip çekip kapıyı gitsen kocan korkar, peşinden gelir. Sanki herkesin ailesi arkasında. Bahanelere sığınmayın. Kimseyi çekmek zorunda değilsiniz ama siz adamı yönetmekten acizsiniz. Adamı yönetemezsen çekmeye mecbur kalırsın canımAilem arkamda olsa annem 1 haftada olsa gelseydi bunları yasamiyacaktim
Bizim ailede boşanmak falan yok. Ailem kabul etmez d ayakta yesem kocan dir derler ben Kahrolmuyor muyum bu caresizlikten kaynanam gelmeseydi bunlar olmicakti çünkü kadın takıntılı ve herseyi laf ediyor.. küçücük bebekle kadın sığınma evinde nasıl yaparım uzaktan ne güzel geliyor insana inanin bende çok mutlu değilim bu lanet hayatı yaşamaya keşke çocuk yapmzsaydim ozaman gidecek yerim olurdu
Onu ben denedim önceden gelmiyor peşimden ya öyle yapıp çıksa gitsem gelmese ne yaparım
haha resmen kadını çıldırtmışsın konu sahibi.git kaymakamlığa ben şiddet görüyorum, kocamdan boşanmak istiyorum bana iş ya da maaş verin de. baro zaten sana ücretsiz avukat verecek. girme kadın sığınma evine. elinde internet var, bul kadın derneklerinin numarasını mail adresini çocuğum var bana uygun hem çocuğuma bakabileceğim hem para kazanabileceğim bir iş bulun de.
ama yok sen ancak sızlanıyorsun.
sana elli kere dendi çocuk yapma diye. çıkarttırma şimdi eski mesajları. sanki kocan kaynanan geldi diye dövdü seni, kadına suç bulma. senin koca adam değil.
suç senin anana babana boşuna kusur bulma
Onsuz ölür müsün?Onu ben denedim önceden gelmiyor peşimden ya öyle yapıp çıksa gitsem gelmese ne yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?