Herkes değişiyor evlenince. Hicbirimiz sevgililik dönemlerindeki aşk böcekleri değiliz. Ben doğumdan sonra daha yorgun daha isyankar oldum mesela, eşimi de sık sık azarlıyorumbüyü falan yaptıklarına asla inanmıyorum..çok hanımdan duyarım evlenince değişti vs..aynı evde oturmayı kabul edende kabahat,yeri gelince insan kendi ailesi ile geçinemiyor..
canım ben bebeği bırakıp giderse kocasının tıpış tıpiş geleceğini düşünüyorum peşinden..bebeğinide alıp gitsin..bu adamın burnunun sürçülmesi gerek hemde bir an önce..ama bu kız kocasını babası hatta ondandaa öte tüm yaptığı herşeyi yapma hakkı varmış gibi görüyor..adam bunun padişahı sanki..Niye bırakacak ki abla?
Madem gidecek alsın cocuğunu gitsin, offf ailesi de güvenmiyordur. Yani boşanıyorum dese kapılarını acmayacak değiller gidip gidip geleceği icin adamlar da kızlarına güvenmiyo
aynen..flörtle aynı evde yaşamak aynımı,evin sorumlulukları var değilmiHerkes değişiyor evlenince. Hicbirimiz sevgililik dönemlerindeki aşk böcekleri değiliz. Ben doğumdan sonra daha yorgun daha isyankar oldum mesela, eşimi de sık sık azarlıyorumBiri bana büyü mü yaptı acaba
Ya da istiyor ki o söylesin söylesin biz dinleyelim. Kayınvaliden sana kesin büyü yaptı, kocan mikemmel diyelim. Ama icimiz sisiyor.zaten bizim burda verdiğimiz çözümlerin hiç birini istemiyor.
yani gidemem, boşanmak yok, ailem arkamda değil, bebeğim olmasaydı vs. vs...
bahaneler üretiyor o evde kalmak için.
sanırım bizden de istediği o evde kalması için kendisine yol göstermemiz.
sen o evde oturmaya devam et.
ama kayınvalideni gönder madem ki "tek sorun" kayınvaliden ( ki eski konularını da biliyoruz kayınvaliden sizinle değilken .. neyse... )
" iyileştim ben " de.. çeksin gitsin..
( bu arada 15 gün olmuş bebeğine kendin bakabilirsin artık dikiş ağrısı vs. kalmamış olması lazım, her şeyi mükemmel yapamazsın da.. bi çorba yap bebeğine bak yeter )
sen de otur sevgili kocacığınla yuvanda..
ne diyim başka bilemedim
kaynana gider inşallah yakında:)zaten bizim burda verdiğimiz çözümlerin hiç birini istemiyor.
yani gidemem, boşanmak yok, ailem arkamda değil, bebeğim olmasaydı vs. vs...
bahaneler üretiyor o evde kalmak için.
sanırım bizden de istediği o evde kalması için kendisine yol göstermemiz.
sen o evde oturmaya devam et.
ama kayınvalideni gönder madem ki "tek sorun" kayınvaliden ( ki eski konularını da biliyoruz kayınvaliden sizinle değilken .. neyse... )
" iyileştim ben " de.. çeksin gitsin..
( bu arada 15 gün olmuş bebeğine kendin bakabilirsin artık dikiş ağrısı vs. kalmamış olması lazım, her şeyi mükemmel yapamazsın da.. bi çorba yap bebeğine bak yeter )
sen de otur sevgili kocacığınla yuvanda..
ne diyim başka bilemedim
Niye bırakacak ki abla?
Madem gidecek alsın cocuğunu gitsin, offf ailesi de güvenmiyordur. Yani boşanıyorum dese kapılarını acmayacak değiller gidip gidip geleceği icin adamlar da kızlarına güvenmiyo
O adam bebekten falan anlamaz ya. Mümlün değil yani.canım ben bebeği bırakıp giderse kocasının tıpış tıpiş geleceğini düşünüyorum peşinden..bebeğinide alıp gitsin..bu adamın burnunun sürçülmesi gerek hemde bir an önce..ama bu kız kocasını babası hatta ondandaa öte tüm yaptığı herşeyi yapma hakkı varmış gibi görüyor..adam bunun padişahı sanki..
aynen..flörtle aynı evde yaşamak aynımı,evin sorumlulukları var değilmi
e olan cocuğa olmayacak mı ben mi fazla duygusal bakıyorum. Sırf birilerini cezalandırmak icin 15 günlük cocuğumu padişah da gelse kimse ellimden alamaz.çocugu alır giderse kayınvalide ve eşe mükafat olur onlr kendilerine yeni hayat kurarlar bu da çocuğu babasız büyütmenin sıkıntısını çeker..çocugu babaya bırakacaksın ki adam dul ve 1 çocuklu olsun bir daha kendine kolay kolay yeni hayat kuramasın.
çocuğu bırakırsa bekar gibi hayatına devam eder..
kaynana gider inşallah yakında:)
çocugu alır giderse kayınvalide ve eşe mükafat olur onlr kendilerine yeni hayat kurarlar bu da çocuğu babasız büyütmenin sıkıntısını çeker..çocugu babaya bırakacaksın ki adam dul ve 1 çocuklu olsun bir daha kendine kolay kolay yeni hayat kuramasın.
çocuğu bırakırsa bekar gibi hayatına devam eder..
bence 19 yaşında kendine güvenmeyen evlenmesin rahmetli annem 19 yaşında evlenmiş görücü usulu vermişler kendisi istememiş..sonra babam hep onu ezdi bizleride..anneme çok kızgınlıklarım olmuştu..bizi koruyamadığı için..O adam bebekten falan anlamaz ya. Mümlün değil yani.
buda bir gerçek:))küçük yeni doğmuş bir bebeği bırakıp gitsin bakim nasıl geliyor o kayanana ve koca o kadının peşinden.. o yaştan sonra o kaynananın çocuk bakmaya .....yemez bence
e olan cocuğa olmayacak mı ben mi fazla duygusal bakıyorum. Sırf birilerini cezalandırmak icin 15 günlük cocuğumu padişah da gelse kimse ellimden alamaz.
Allah askina su kiza bebegini birak git demeyin. zaten muhakeme yetenegi pek yerinde degil. Her sozumuzu kulak arkasi edecek bir bunu dinleyecek. Onu da eline yuzune bulastirir. Olan yine minik yavruya olacak. Bebek simdi annesinin hayata karsi durusunu filan bilmiyor. Kokusunu alsin yeter ona. Bari o garip ana kokusundan sutunden eksik kalmasin.
maalesef bu yaşta evlenerek en büyük kötülüğü kendine değil bebeğine yaptıbirde kadın açısından bak o evde hep aşağılanıp hep dayak mı yiyecek..hem her türlü hizmetçilik yapacak.. hemde değersiz görülen bir kadın..insan hayata bir kere gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?