Harap oldum bir yandan bebek ağlıyor benim halim yok ağlamaktan dikişlerim acıyor. Bu nasıl bir caresizliktir allh im meçhule gider gibi gittim evliliğe bu merhamet sizlerin ellerine düştüm sonum ne olacak bilmiyorum
ya bırak allasen ya, kafa mı buluyorsun abla sen bizle?Ya arkadaşlar yalvarıyorum hala ordamisi gitmedinmi diyorsunuz. Ben istanbuldan antalyaya geldim burda tek bir tane tanıdığım, kimsem yok el kadar bebekle parasız pulsuz nereye gideyim kavga ettiğinde benim kapiya gelme diyen baba evine mi öyle bir cikma dayım ki kendi canıma kıymaktan başka bi gelmiyo aklıma ama dönüp yavruma bakıyorum, Kıyamiyorum
Canım burdan sana nasıl yardımcı olabilirizki... Hala nete girip dert anlatabiliyorsun ama bak. Öyle ya da böyle birilerine ulaşma imkanın var elinde telefonun olmasada. Babam kabul etmez diyosun ama düşündüğün gibi olmaz inanki. Tamam kızar eder ilk etapta ama sebebi yüz vermeyeyim yuvasını yıkmasın hesabıdır o. Ama durumunuzu iyice idrak ettiğinde size kıyacak hali yoktur heralde baba sonuçta. Burda ağlayacağınıza kendinize arkadaşların yazdıklarından çözüm üretin.Harap oldum bir yandan bebek ağlıyor benim halim yok ağlamaktan dikişlerim acıyor. Bu nasıl bir caresizliktir allh im meçhule gider gibi gittim evliliğe bu merhamet sizlerin ellerine düştüm sonum ne olacak bilmiyorum
Harap oldum bir yandan bebek ağlıyor benim halim yok ağlamaktan dikişlerim acıyor. Bu nasıl bir caresizliktir allh im meçhule gider gibi gittim evliliğe bu merhamet sizlerin ellerine düştüm sonum ne olacak bilmiyorum
Ay sorma, gece uyumaya çalışıyorum akloma geliyo naptı netti diye. Burda esra erolda evlenmiş dediler emin olabilseydim bu bilgiden arayıp kanalı durum durumu anlatacaktım o derece yanihepimizin psikolojisini bozdun ya yemin ederim,biz ne yapabiliriz.kaç öneri sunduk bak yukarıda yazmış bi arkadaş kadın sığınma evi diye daha ne yapalım ne diyelim
Hiçbir baba yeni doğum yapmış kızına kıyamaz.Ara anneni anlat,para yollasınlar sana,çek git ailenin yanına.Biraz toparlanınca annen bebeğine bakar sende çalışırsın.Ya arkadaşlar yalvarıyorum hala ordamisi gitmedinmi diyorsunuz. Ben istanbuldan antalyaya geldim burda tek bir tane tanıdığım, kimsem yok el kadar bebekle parasız pulsuz nereye gideyim kavga ettiğinde benim kapiya gelme diyen baba evine mi öyle bir cikma dayım ki kendi canıma kıymaktan başka bi gelmiyo aklıma ama dönüp yavruma bakıyorum, Kıyamiyorum
eğer anası babası para yollamıyorsa yazsın bana özel mesajla adını soyadını PTT şubesini ben yollayacağım otobüs biletininin parasını, çocuğuna yolda alması gereken bir şey varsa onu da söylesin onun parasını da yollayayım.Hiçbir baba yeni doğum yapmış kızına kıyamaz.Ara anneni anlat,para yollasınlar sana,çek git ailenin yanına.Biraz toparlanınca annen bebeğine bakar sende çalışırsın.
Kesinlikle haklısın Marlyn.Bende yollarım,gidicem desin,biz alalım internetten biletini.eğer anası babası para yollamıyorsa yazsın bana özel mesajla adını soyadını PTT şubesini ben yollayacağım otobüs biletininin parasını, çocuğuna yolda alması gereken bir şey varsa onu da söylesin onun parasını da yollayayım.
eğer bahanesi parasızlıksa hallolur diyorum ben onu tanımadan etmeden para vermeye razıyım. yeter ki kendisini ve o bebeği çıkarsın o evden
eğer anası babası para yollamıyorsa yazsın bana özel mesajla adını soyadını PTT şubesini ben yollayacağım otobüs biletininin parasını, çocuğuna yolda alması gereken bir şey varsa onu da söylesin onun parasını da yollayayım.
eğer bahanesi parasızlıksa hallolur diyorum ben onu tanımadan etmeden para vermeye razıyım. yeter ki kendisini ve o bebeği çıkarsın o evden
Kesinlikle haklısın Marlyn.Bende yollarım,gidicem desin,biz alalım internetten biletini.
şurada o gideceğim desin kaç insan çıkar ona yardım etmeye ama verdiğimiz hiçbir aklı tutmadı ki. kalktı bir de o evliliğe çocuk yaptı, karnı burnunda dayak yedi, umursamadı.Kesinlikle haklısın Marlyn.Bende yollarım,gidicem desin,biz alalım internetten biletini.
yok just yapamaz.bahane bunlar bahane cevap bile vermeyecek bu mesajlarınıza
kocası öldürene kadar bırakmaz kocişini o
Ya arkadaşlar yalvarıyorum hala ordamisi gitmedinmi diyorsunuz. Ben istanbuldan antalyaya geldim burda tek bir tane tanıdığım, kimsem yok el kadar bebekle parasız pulsuz nereye gideyim kavga ettiğinde benim kapiya gelme diyen baba evine mi öyle bir cikma dayım ki kendi canıma kıymaktan başka bi gelmiyo aklıma ama dönüp yavruma bakıyorum, Kıyamiyorum
Ayni fikirdeyim konu sahibine hic mi hic uzulmuyorum.kendine merhamet etmeyene kimse etmez
şahsen benim acıyasım gelmiyor sana
biz seni kaç kere uyardık sen göz göre göre kocam da yuvam da kocam yuvam diye diye atıldın adamın kollarına
yapmasaydın bebek?
senin her yazdığın bahane
cesaretin yok senin
burada ne kadınlar okuduk hatta bak birisi
evlere temizliğe giderek 3 kızını okutmuştu, kimseye eyvallahı olmadan da yaşıyordu gayet
baban bir laf etti diye gitmem diyorsun
sanki sokağa atacak adam seni beni öldürecek kocam deyince
bırak kafa bulma bizle, kendini çaresizliğe sokan sensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?