dogum yaptım gene aynı şeyler..

hepimizin psikolojisini bozdun ya yemin ederim,biz ne yapabiliriz.kaç öneri sunduk bak yukarıda yazmış bi arkadaş kadın sığınma evi diye daha ne yapalım ne diyelim

ya bırak allasen ya, kafa mı buluyorsun abla sen bizle?
kocanın dayağı zor gelmiyor da babanın lafı mı zor geliyor. iyi o kocan seni dayaktan gebertsin de belki o zaman akıllanırsın.
dün yazdım tekrar ediyorum. kocan o bebeğe elini kaldırırsa onunla birlikte seni de şikayet eder, o bebek senden alınana kadar da durmam her yere şikayet eder, o bebeğe bakmaktan ve korumaktan aciz olduğunu gerekirse buradaki mesajlarınla kanıtlarım ve inan burada bunu yapacak tek kişi ben değilim. o yüzden bebeğini al da çık o evden kendin de kurtul onu da kurtar, kendine acımıyorsan evladına acı.

Canım burdan sana nasıl yardımcı olabilirizki... Hala nete girip dert anlatabiliyorsun ama bak. Öyle ya da böyle birilerine ulaşma imkanın var elinde telefonun olmasada. Babam kabul etmez diyosun ama düşündüğün gibi olmaz inanki. Tamam kızar eder ilk etapta ama sebebi yüz vermeyeyim yuvasını yıkmasın hesabıdır o. Ama durumunuzu iyice idrak ettiğinde size kıyacak hali yoktur heralde baba sonuçta. Burda ağlayacağınıza kendinize arkadaşların yazdıklarından çözüm üretin.

kendine gel canım kendine gel..O kadını eşine kötülemekten kendine karşı düşman görmekten vazgeç..Yoksay hayalet say ölü say.Ama ne derse desin duyma.Bebeğinin taadnı çıkar hayatın baharın.Kocan babalığını yaşasın..Ver onun kucağına lavaboya gideceğim de tatsın babalığını. Ona zemin verme. Ona anasını hatırlatma..Aklına sokma..Malzeme yapma..

Daha gençsin kafanı yorma emin ol k valideden çeken bir sürü insan var. Sen yanlızca bebeğine odaklan..

hepimizin psikolojisini bozdun ya yemin ederim,biz ne yapabiliriz.kaç öneri sunduk bak yukarıda yazmış bi arkadaş kadın sığınma evi diye daha ne yapalım ne diyelim
Ay sorma, gece uyumaya çalışıyorum akloma geliyo naptı netti diye. Burda esra erolda evlenmiş dediler emin olabilseydim bu bilgiden arayıp kanalı durum durumu anlatacaktım o derece yani

Bir söz var bilir misin, ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin diye. Sen ailem kabul etmez diyorsun anladığım kadarıyla bazı arkadaşların önerdiği kadın sığınma evlerine de sıcak bakmıyorsun. O zaman eşinin ve kayınvalidenin suyuna gideceksin arkadaşım başka çaren yok. Odandan çıkıp oturma odasına kayınvalidenin olduğu odaya gideceksin, güler yüz göstereceksin, tatlı dilli olacaksın. Eşin geldiğinde eşinin yanında da kayınvalidenle anneciğim anneciğim diye konuşacaksın. Kayınvalidene de birkaç gün sonra laf arasında anne sende çok yoruluyorsun seni çok yorduk ama artık iyileştim kendi kendime idare edebilirim seni daha fazla yormak istemiyorum diyeceksin belki kayınvaliden gider sende mutlu sona ulaşırsın. Başkada bir çözüm yolu gelmiyor.

bence kocanla pek sorunun yok kv araya giriyor olabilir

elinde net var ki girip derdini yazabiliyorsun, senin annen baban yok mu? ulaş birine, ulaşamıyorsan bak burada bu kadar kadınız elbet birimiz ulaşırız. atlasın gelsinler, uzak olupa fizanda değilsin. bu ne yaa!
kaç kişi çırpındı yardım edebilmek için. hala kendimi mi öldürsem diyorsun.
orada annen baban var bu nedir ya aciz değilsin akılsız değilsin.
hepimiz boşa konuşuyoruz. kocanı bırakmaya dayanamıyorsun bence.

Hiçbir baba yeni doğum yapmış kızına kıyamaz.Ara anneni anlat,para yollasınlar sana,çek git ailenin yanına.Biraz toparlanınca annen bebeğine bakar sende çalışırsın.

ne acelen vardı evlenmek için

Hiçbir baba yeni doğum yapmış kızına kıyamaz.Ara anneni anlat,para yollasınlar sana,çek git ailenin yanına.Biraz toparlanınca annen bebeğine bakar sende çalışırsın.
eğer anası babası para yollamıyorsa yazsın bana özel mesajla adını soyadını PTT şubesini ben yollayacağım otobüs biletininin parasını, çocuğuna yolda alması gereken bir şey varsa onu da söylesin onun parasını da yollayayım.
eğer bahanesi parasızlıksa hallolur diyorum ben onu tanımadan etmeden para vermeye razıyım. yeter ki kendisini ve o bebeği çıkarsın o evden

kendine merhamet etmeyene kimse etmez
şahsen benim acıyasım gelmiyor sana
biz seni kaç kere uyardık sen göz göre göre kocam da yuvam da kocam yuvam diye diye atıldın adamın kollarına
yapmasaydın bebek?

senin her yazdığın bahane
cesaretin yok senin

burada ne kadınlar okuduk hatta bak birisi
evlere temizliğe giderek 3 kızını okutmuştu, kimseye eyvallahı olmadan da yaşıyordu gayet

baban bir laf etti diye gitmem diyorsun
sanki sokağa atacak adam seni beni öldürecek kocam deyince

bırak kafa bulma bizle, kendini çaresizliğe sokan sensin

Ailene hayret ediyorum senin. Nasil bu kadar umursamaz olabiliyorlar. pess. Elimde olsa ben cekip cikaricam seni o evden.

Kesinlikle haklısın Marlyn.Bende yollarım,gidicem desin,biz alalım internetten biletini.

Kesinlikle haklısın Marlyn.Bende yollarım,gidicem desin,biz alalım internetten biletini.

bahane bunlar bahane cevap bile vermeyecek bu mesajlarınıza
kocası öldürene kadar bırakmaz kocişini o

şurada o gideceğim desin kaç insan çıkar ona yardım etmeye ama verdiğimiz hiçbir aklı tutmadı ki. kalktı bir de o evliliğe çocuk yaptı, karnı burnunda dayak yedi, umursamadı.
şimdi al para desek ama ile başlayan başka bir cümle kuracak, adım kadar eminim

bahane bunlar bahane cevap bile vermeyecek bu mesajlarınıza
kocası öldürene kadar bırakmaz kocişini o
yok just yapamaz.
bassın gitsin Antalyaya. kucağında bebekle oradaki adamlara dese "beni kocam 20 günlük bebeğimle dövüyor babama gideceğim" diye onlar bile geç bacım diyecek ya da aralarında para toplayacaklar. kadın sığınma evine mi giremiyor. Antalyada kaymakamlığa çıkacak durumu anlatacak maaş bağlanacak az da olsa. en azından çocuğuna bez kendine ekmek alacak kadar. koca dayağı yiyeceğine baba çenesi çeker. çocuğu büyüdü mü bir kreşe gider, siz çocuğu alın ben tuvalet temizlerim merdiven yıkarım, çay kahve taşırım der, olmadı mı apartmanlara merdiven yıkamaya gider.
hayat zor evet ama anne olmak da kolay değil.

Ben Antalya ya gittim .Son derece gelişmiş bir yer . Konu sahibi öyle bir anlatıyorsun ki .Telefon ya da herhangi bir yer de korkacağın cevabını veremeyeceğin şeyler yazmamaya çalış. Bir konunda kocana bile hakaret etmişsin . Kim bilir telinde kayınvalide ne neler dedin .Bu kadar korkacağın şeyleri yazma o zaman .

Anam nedir bu gelinlerin kaynanalardan,
Bazı kaynanalarında gelinlerden çektiği
Anacım ölüm var ölüm kimse bu yalan dünyaya kazık çakmadı
Ne olur her iki tarafta karşılıklı fedakarlık yapıp iyi geçinmeye çalışsa
Ne olur yani

Ayni fikirdeyim konu sahibine hic mi hic uzulmuyorum.
Gerçek olduguna dair de suphelerim var çünkü bir insan evladinin bu kadar aklini kullanmaktan aciz olduğuna inanmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…