dogum yaptım gene aynı şeyler..

Canım en kötü biner otobüse gittiği yerde birileri karşılar onu öder yol parasını. Durumunu anlatsa yardımcı olurlar zaten firmalar. Ya da karakola gitsşn bebeğini alıp annesini arasın orda da bi şekilde halledilir. Valla ben olsam şu cevap yazdığım pc yi satarım alyansımı satarım yine giderim istedikten sonra para hertürlü bulunur

hayır bir de sanırım pcyi açık bırakıp kalkıyor başından bir gün buraya yazdıklarını da okuyacak kocası o zaman göreceğim ben onu

tek kelimeyle şoktayım.
bunca lafı söyletmeyin kendinize.
evet belki baba evine dönemem diyorsunuz . ama babanıza gitseniz sizi kapıdan kovmaz .
hadi diyelim kovdu
oraya da gidemezsiniz.
o zaman bi 183 ü arayın.
yani böyle susup oturmayın.
ya kocanız ve kaynananız artık sussun. susturun.
ya da o evi terk edin. bir yere sığının.
antalya da tanıdık olmasın . hiç sorun değil. o evde tek dakika bile duramam. anlattıklarınıza dayanarak yazıyorum.
183 ü arayın. yardım isteyin.

dayanılacak gibi değil . vallahi okudukça sinirlerim bozuldu.

ya ben k valide ile ilgili ne düşünürsem hem eşimin yanında kvalideye soyluyorum hem eşimde duymuş oluyor..Abartmayalım artık şu kv leri ya

burada bir üye arkadaş vardı gerçekten nickini hatırlayamıyorum ancak onun da babası böyle manyak ötesi bir adamdı ve annesi dayanamayıp 2 çocuğuyla birlikte evi terk etmiş 1 hafta orada burada kaldıktan sonda bir çay ocağında bulaşık yıkmaya başlamıştı.kadıncağız iki çocuğunu böyle büyütmüştü.

yani ah vah etmekle sonuca ulaşmak mümkün değil.

Sen ewli kalmayı düşünüyor musun hala eşinle ?
Amacın nedir bundan sonra ne yapacaksın?
Değer görmediğin yerde hala kalmaya hor görülmeye dewam mı edeceksin?

Böyle giderse ne yazık kı 3.sayfa haberlerinde okuyacağız halini kendine acımıyosun el kadar bebeğine acı acilen tedaviye ihtiyacınız var.Dikkatimi çeken birde ne kadar çok öldürüleceğim yok kendime canıma kıyacağım lafını kullanıyorsunuz.Kesinlikle acilen tedavi olmalı eşiniz ve siz..

Son durumu okuduktan sonra ben konu sahibinin kafa bulduğuna inanıyorum artık. Artık üzülmüyorumda senin için. Allah ıslah etsin bunca kişinin hakkına girip kandiriyorsun. Bebeğinde yok senin gereksiz acitasyon yapıp dikkat çekmeye çalışıyorsun. Acınacak haldesin. Allah akıl fikir versin.

Cok haklisin ancak konu sahibinin bunlari yapacak cesareti yok belkide istegi yok. Kendini kucuk bir dunyaya hapsetmis. Bu benim kaderim diyip cekiyor herhalde. akil erdiremedim. ne desek degismeyecek. Bazilari boyle cilesini seviyor iste.

Cok haklisin ancak konu sahibinin bunlari yapacak cesareti yok belkide istegi yok. Kendini kucuk bir dunyaya hapsetmis. Bu benim kaderim diyip cekiyor herhalde. akil erdiremedim. ne desek degismeyecek. Bazilari boyle cilesini seviyor iste.
kendimi aptal gibi hissediyorum desem.
biz o bebeğe ve başlarda konu sahibine ondan daha çok üzülüyoruz. o sineye çekiyor. yapacak o kadar şeyi var ki aslında. yazık o adam şimdi değilse bile o çocuk 5-6 yaşına geldi mi onu da dövmeye başlayacak

Bu kadın yalan söylüyo ya herşeyr karısan kaynanası bilgisayarı kullanmasına niye bişey demiyo en son senin anlattıgın bu işgenceleri üvey baba dizisinde izlemiştim o bile daha merhametliydi artık hİç inandırıcı deilsin

fake olmadığını farzedip yazıyorum.
19 yaşında akılsızca evlenip bir de koşturup çocuk yapmışsın.
kendine bakmaktan acizsin çocuğa nasıl bakacaksın.
bırak terket şu evi git annenin evine bi okul oku işe filan gir, ayaklarının üstünden dur.

Hiçbir baba yeni doğum yapmış kızına kıyamaz.Ara anneni anlat,para yollasınlar sana,çek git ailenin yanına.Biraz toparlanınca annen bebeğine bakar sende çalışırsın.
istese yapar. kapıda yatar bebeğiyle gerekirse babasının. adamda şeytan değil alır içeri. ama istemek olay

Dun diger konusunda baska bir arkadasa yazmistim. Ben bu arkadasin cozum icin degil dertlesmek icin buraya yazdigini dusunuyorum. Bir Ayaz vardi hatirlar misin? Sevgilisi cezaevinde idi hani. Onada ne akillar verildi degismedi. Konu sahibi bana onu hatirlatiyor.

Çok merak ediyorum tv de gördüğün adamı reelde nasıl buldun? Tesadüf mü oldu?

Ya canım böyle her gün koca evinde aşağılanıp, kovulup ezilip, büzüleceğine,
git babanın evine,
en azından seni yetiştiren, büyüten insanların yanına ..
Baban sonuçta senin ne kadar dili söylese de kalben kıyamaz ..
Ama eşin el oğlu sana karşı da görüyorsun ne kadar gaddar ..
Eşin için en değerli varlık annesi ..
Senin eşine en ihtiyaç duyduğun zamanların bunlar ama eşin seni aşağılayıp, kovmaktan başka ne yapıyor ..
Sen bu evde yaşayamaya devam edersen ya kocası tarafından öldürülen kadın olacaksın
ya da sinir hastası ..
Olan bebeğine olacak ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…