Canım en kötü biner otobüse gittiği yerde birileri karşılar onu öder yol parasını. Durumunu anlatsa yardımcı olurlar zaten firmalar. Ya da karakola gitsşn bebeğini alıp annesini arasın orda da bi şekilde halledilir. Valla ben olsam şu cevap yazdığım pc yi satarım alyansımı satarım yine giderim istedikten sonra para hertürlü bulunureğer anası babası para yollamıyorsa yazsın bana özel mesajla adını soyadını PTT şubesini ben yollayacağım otobüs biletininin parasını, çocuğuna yolda alması gereken bir şey varsa onu da söylesin onun parasını da yollayayım.
eğer bahanesi parasızlıksa hallolur diyorum ben onu tanımadan etmeden para vermeye razıyım. yeter ki kendisini ve o bebeği çıkarsın o evden
bahane bunlar bahane cevap bile vermeyecek bu mesajlarınıza
kocası öldürene kadar bırakmaz kocişini o
hayır bir de sanırım pcyi açık bırakıp kalkıyor başından bir gün buraya yazdıklarını da okuyacak kocası o zaman göreceğim ben onuCanım en kötü biner otobüse gittiği yerde birileri karşılar onu öder yol parasını. Durumunu anlatsa yardımcı olurlar zaten firmalar. Ya da karakola gitsşn bebeğini alıp annesini arasın orda da bi şekilde halledilir. Valla ben olsam şu cevap yazdığım pc yi satarım alyansımı satarım yine giderim istedikten sonra para hertürlü bulunur
gelişme varmı?hayır bir de sanırım pcyi açık bırakıp kalkıyor başından bir gün buraya yazdıklarını da okuyacak kocası o zaman göreceğim ben onu
tek kelimeyle şoktayım.Dün akşam, eve 7 de geldi normal bi şekilde davrandı ilk başta sonra ben ceplerinde telefonumu aradim bulamadım kaynanam eltimleri cagarmis yemeğe onlar gittikten sonra nerde telefonum dedim yokmu cebimde ofiste kalmıştır dedi. Normal konuşuyordu benim telefon faturam çok gelmiş internetten dolayı sadece bunun hesabını sana soracam dedi. Sabah oldu telefonunu bulamadı yatağıma yatıyorum, gelmiş bağırıyor telefonum nerde kesicem seni en sonunda bide senin eline telefon vericem ben He diyo döverim, seni diyo. Kaynanamda onları duyuyo gelmiş kalk kahvaltı hazırla ne yatıyorsun dedi kocamda bu odadan çıkıp annemin yanına gitmiyorsunya senin ailen gelecek buraya ben bu eve girmeyecem diyor msjlari görmedi halde bana böyle saldiriyor işte arkadaslar
geldi, iyiymiş koca öldürmemiş en azından onu öğrendik, zaten sanırım mesajları okuyamamış adam. bağırmış falan telefon ortada yok.gelişme varmı?
Sen ewli kalmayı düşünüyor musun hala eşinle ?Dün akşam, eve 7 de geldi normal bi şekilde davrandı ilk başta sonra ben ceplerinde telefonumu aradim bulamadım kaynanam eltimleri cagarmis yemeğe onlar gittikten sonra nerde telefonum dedim yokmu cebimde ofiste kalmıştır dedi. Normal konuşuyordu benim telefon faturam çok gelmiş internetten dolayı sadece bunun hesabını sana soracam dedi. Sabah oldu telefonunu bulamadı yatağıma yatıyorum, gelmiş bağırıyor telefonum nerde kesicem seni en sonunda bide senin eline telefon vericem ben He diyo döverim, seni diyo. Kaynanamda onları duyuyo gelmiş kalk kahvaltı hazırla ne yatıyorsun dedi kocamda bu odadan çıkıp annemin yanına gitmiyorsunya senin ailen gelecek buraya ben bu eve girmeyecem diyor msjlari görmedi halde bana böyle saldiriyor işte arkadaslar
Ya sinirden gülüyorumhayır bir de sanırım pcyi açık bırakıp kalkıyor başından bir gün buraya yazdıklarını da okuyacak kocası o zaman göreceğim ben onu
yok just yapamaz.
bassın gitsin Antalyaya. kucağında bebekle oradaki adamlara dese "beni kocam 20 günlük bebeğimle dövüyor babama gideceğim" diye onlar bile geç bacım diyecek ya da aralarında para toplayacaklar. kadın sığınma evine mi giremiyor. Antalyada kaymakamlığa çıkacak durumu anlatacak maaş bağlanacak az da olsa. en azından çocuğuna bez kendine ekmek alacak kadar. koca dayağı yiyeceğine baba çenesi çeker. çocuğu büyüdü mü bir kreşe gider, siz çocuğu alın ben tuvalet temizlerim merdiven yıkarım, çay kahve taşırım der, olmadı mı apartmanlara merdiven yıkamaya gider.
hayat zor evet ama anne olmak da kolay değil.
kendimi aptal gibi hissediyorum desem.Cok haklisin ancak konu sahibinin bunlari yapacak cesareti yok belkide istegi yok. Kendini kucuk bir dunyaya hapsetmis. Bu benim kaderim diyip cekiyor herhalde. akil erdiremedim. ne desek degismeyecek. Bazilari boyle cilesini seviyor iste.
istese yapar. kapıda yatar bebeğiyle gerekirse babasının. adamda şeytan değil alır içeri. ama istemek olayHiçbir baba yeni doğum yapmış kızına kıyamaz.Ara anneni anlat,para yollasınlar sana,çek git ailenin yanına.Biraz toparlanınca annen bebeğine bakar sende çalışırsın.
Dun diger konusunda baska bir arkadasa yazmistim. Ben bu arkadasin cozum icin degil dertlesmek icin buraya yazdigini dusunuyorum. Bir Ayaz vardi hatirlar misin? Sevgilisi cezaevinde idi hani. Onada ne akillar verildi degismedi. Konu sahibi bana onu hatirlatiyor.kendimi aptal gibi hissediyorum desem.
biz o bebeğe ve başlarda konu sahibine ondan daha çok üzülüyoruz. o sineye çekiyor. yapacak o kadar şeyi var ki aslında. yazık o adam şimdi değilse bile o çocuk 5-6 yaşına geldi mi onu da dövmeye başlayacak
Çok merak ediyorum tv de gördüğün adamı reelde nasıl buldun? Tesadüf mü oldu?Harap oldum bir yandan bebek ağlıyor benim halim yok ağlamaktan dikişlerim acıyor. Bu nasıl bir caresizliktir allh im meçhule gider gibi gittim evliliğe bu merhamet sizlerin ellerine düştüm sonum ne olacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?