dogum yaptım gene aynı şeyler..

kadesacım benim babam evde diktatördü anneme ve biz 3 kardeşe karşı,annem veffat etti,2 defa evlendi ayrıldı,kimseye söz geçiremedi,şimdiki hanımı ise resmen eziyor babamı bağırıp azarlıyor kadının yapısı öyle altta kalıcak cinsten değil..bazı erkeklere kendileri gibi huyu suyu olan kadın lazım

büyü mü ya git allah aşkına evet çok seviyomuş belli

haha resmen kadını çıldırtmışsın konu sahibi.
monroe, pes et artık, kendiniz yazıp kendiniz okuyorsunuz.Hiç bişey değişmeyecek arkadaşım.
ona zerre kadar üzülüyorsam ne olayım. benim derdim o evdeki çocuk ama işte onun da kaderinde böyle bir ana baba varmış

Kimse eşinin peşinden geleceğini düşünmüyor zaten sen hala ne dediğimizi bile anlamıyorsun

Hayır ben sürüklemiyorum inancı HERKES BU YAzimi OKUYUN ben kaynanamda aramı duzeltiyorum ama kv düzelmiyor tam düzeldi diyorum bi bakiyorum ya kadın telefonda arka,dan neler diyor kocasına millete. Yok benim annem demişki onları postalar evden biz gelelim kafasından uy duruyo yok annesi elime bi geçsin yok istanbula gidip babası yla konuşacam evle alakası yok bunun ben bunları duyunca çıldırdı kocam aradım dün yeter artık diye oda aramış annesine bağış cagarmış

KOCAN ANNESİNE mi BAĞIRMIŞ yav he he

Duyma o zaman ..
Kaynanan nasılsa gidecek umursama kime ne derse desin ..
Bak gitgide yüzgöz daha da çirkin bir ilişkiniz oluyor ..
Ve sen gidemiyorsun, gitmeyi bu şekilde bir mücadeleye de cesaret edemiyorsun ..

O zaman evliliğini oturtmaya mücadele edeceksin ..
Kaynananı duyma, bebeğine ve eşine konsantre ol ..
Kocanın gözüne sok kaynana iyi davrandığının ..
Biraz politik ol ..

Evi terk edemiyorsan, kocandan her lafı işitip şiddet görüp yine o evde kalmaya devam ettiğin sürece
başka türlü kocanı evliliğini değiştiremezsin ..
Biraz ılımlı ol, çocuğu sevmesi için sürekli eşinin kucağına ver ..
Sizin bir aile olduğunuzu idrak etsin ..
Kocana asla annesini kötüleme ..
Madem yuvanı dağıtmak istemiyorsun, gidecek yerim yok diyorsun ..
O zaman biraz da geçinmeye çabalaman gerekli ..
Bu şekilde mutlsuzluktan başka hiç birşey elde edemezsin .

istese yapar. kapıda yatar bebeğiyle gerekirse babasının. adamda şeytan değil alır içeri. ama istemek olay
evet canım kendini korumaktan aciz insanlar bebek yapmak için acele etmemeli..

güç senin içinde sende hiçbir şey yapamazlar sana onlar seni tanımış,kaynana tepene çıkar yüz verme diyordur..eskide kaldı bunlar..kendini ezdirme resti çekmeyi bil..gidecek yerin yok gibi davranırsan paspas olursun..

yahu senin kaynananın huyu bu
ne sinirlenip sinirlenip duruyosun
duyma görme inadına eşinle iyi ol kimseyi sokma aranıza
boşan diyolar boşanamam, sığınma evine git diyolar olmaz
ee biz ne diyelim sana burdan by by

annen gelmeyecek bu eve dediğinde de sinirlenip yükselme
zamanla bunlarda geçer

sabırlı ol madem yuvam da yuvam diyorsun

Büyü yapsalar carpılırsınız valla. Adamın kendi öküz ailesi anlayışsız ne bekliyosun ki?

Ooff icimi sisiriyor bu konu. Byby'cigim soyler misin lutfen bizden ne istiyorsun? Nasil yardimci olalim sana? Kocanla kayinvalidenle nasil iyi gecinirsin bunun yollarini mi soyleyelim yoksa sadece dinleyici mi olalim? Bak rahatlayacaksan bizde senle birlikte sovelim kayinvalidene. Boyle mi istiyorsun?

Valla benim ailemde boşanma yoksa, kendime güvenmiyorsam kırar dizimi otururum.

Hepimizin kocası mükemmel mi? Herkesin kayınailesi harika mı? Yooo. Ya değiştiriyoruz ya kabulleniyoruz.

Konu sahibi hem kurtlu gibi yerinde durmuyor hem de hayal dünyasında yasıyo.

Ben senin yerinde olsam çocuğuda onlara bırakır evden ayrılır sığınma evine giderdim. sana iş verirler paranı kazanır kendine yeni bir hayat kurarsın. sanmaki eşin düzelecek neyse o..bu adama daha fazla çocuk doğurmadan daha fazla hizmetçilik etmeden başının çaresine bak.. belli bir yaştan sonra istesende yapamzsın .

bıraksın bebeğini gitsin anasının evine,gerçi bu gitmezde,bi kendilerine çeki düzen versinler,saf küçük kız bulmuşlar..

Büyü yapsalar carpılırsınız valla. Adamın kendi öküz ailesi anlayışsız ne bekliyosun ki?
büyü falan yaptıklarına asla inanmıyorum..çok hanımdan duyarım evlenince değişti vs..aynı evde oturmayı kabul edende kabahat,yeri gelince insan kendi ailesi ile geçinemiyor..

bıraksın bebeğini gitsin anasının evine,gerçi bu gitmezde,bi kendilerine çeki düzen versinler,saf küçük kız bulmuşlar..
Niye bırakacak ki abla?

Madem gidecek alsın cocuğunu gitsin, offf ailesi de güvenmiyordur. Yani boşanıyorum dese kapılarını acmayacak değiller gidip gidip geleceği icin adamlar da kızlarına güvenmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…