kadesacım benim babam evde diktatördü anneme ve biz 3 kardeşe karşı,annem veffat etti,2 defa evlendi ayrıldı,kimseye söz geçiremedi,şimdiki hanımı ise resmen eziyor babamı bağırıp azarlıyor kadının yapısı öyle altta kalıcak cinsten değil..bazı erkeklere kendileri gibi huyu suyu olan kadın lazımburada bir üye arkadaş vardı gerçekten nickini hatırlayamıyorum ancak onun da babası böyle manyak ötesi bir adamdı ve annesi dayanamayıp 2 çocuğuyla birlikte evi terk etmiş 1 hafta orada burada kaldıktan sonda bir çay ocağında bulaşık yıkmaya başlamıştı.kadıncağız iki çocuğunu böyle büyütmüştü.
yani ah vah etmekle sonuca ulaşmak mümkün değil.
büyü mü ya git allah aşkına evet çok seviyomuş belliKocam okadar gururlu vede kibirli ki ailesinin gözünün önünde eğilmez ben onların yanında evi terkedicem ve peşimden gelecek öyle mi biz ilk 4 ay okadar güzeldi beni çok seviyoru
Ama bize büyü yaptılar herhalde bilmiyorum sevgiliyken 1 yil hiç bunları yaşayacağı tahmin bile etmezdi m ben sana vurmaya Kıyamam derdi.
ona zerre kadar üzülüyorsam ne olayım. benim derdim o evdeki çocuk ama işte onun da kaderinde böyle bir ana baba varmışhaha resmen kadını çıldırtmışsın konu sahibi.
monroe, pes et artık, kendiniz yazıp kendiniz okuyorsunuz.Hiç bişey değişmeyecek arkadaşım.
Kimse eşinin peşinden geleceğini düşünmüyor zaten sen hala ne dediğimizi bile anlamıyorsunKocam okadar gururlu vede kibirli ki ailesinin gözünün önünde eğilmez ben onların yanında evi terkedicem ve peşimden gelecek öyle mi biz ilk 4 ay okadar güzeldi beni çok seviyoru
Ama bize büyü yaptılar herhalde bilmiyorum sevgiliyken 1 yil hiç bunları yaşayacağı tahmin bile etmezdi m ben sana vurmaya Kıyamam derdi.
Hayır ben sürüklemiyorum inancı HERKES BU YAzimi OKUYUN ben kaynanamda aramı duzeltiyorum ama kv düzelmiyor tam düzeldi diyorum bi bakiyorum ya kadın telefonda arka,dan neler diyor kocasına millete. Yok benim annem demişki onları postalar evden biz gelelim kafasından uy duruyo yok annesi elime bi geçsin yok istanbula gidip babası yla konuşacam evle alakası yok bunun ben bunları duyunca çıldırdı kocam aradım dün yeter artık diye oda aramış annesine bağış cagarmışBu adamla evli kalmaktan başka çaren yoksa eğer ..
O zaman kocana afra tafra yaparak, kaynana surat asarak kötüleyerek hiç bir yere varamazsın ..
Akşam kocan gelince çık odandan bir zahmet git kaynananın elini öp, kocanın da gönlünü al ..
Ve cilve mi yaparsın, yapmacık abartılı sevgi hareketleri mi yaparsın ...
Artık ne yaparsın kavgadan dövüşten uzak durursun ..
Hem çarem yok diyorsun hem de olayları biraz da sen sürüklüyorsun bu noktaya ..
Kesinlikle bende zerre üzülmüyorum kadına o kadar sinirlendimki biz burda bosuna laf anlatıp akıl veriyoruzona zerre kadar üzülüyorsam ne olayım. benim derdim o evdeki çocuk ama işte onun da kaderinde böyle bir ana baba varmış
KOCAN ANNESİNE mi BAĞIRMIŞ yav he heHayır ben sürüklemiyorum inancı HERKES BU YAzimi OKUYUN ben kaynanamda aramı duzeltiyorum ama kv düzelmiyor tam düzeldi diyorum bi bakiyorum ya kadın telefonda arka,dan neler diyor kocasına millete. Yok benim annem demişki onları postalar evden biz gelelim kafasından uy duruyo yok annesi elime bi geçsin yok istanbula gidip babası yla konuşacam evle alakası yok bunun ben bunları duyunca çıldırdı kocam aradım dün yeter artık diye oda aramış annesine bağış cagarmış
Hayır ben sürüklemiyorum inancı HERKES BU YAzimi OKUYUN ben kaynanamda aramı duzeltiyorum ama kv düzelmiyor tam düzeldi diyorum bi bakiyorum ya kadın telefonda arka,dan neler diyor kocasına millete. Yok benim annem demişki onları postalar evden biz gelelim kafasından uy duruyo yok annesi elime bi geçsin yok istanbula gidip babası yla konuşacam evle alakası yok bunun ben bunları duyunca çıldırdı kocam aradım dün yeter artık diye oda aramış annesine bağış cagarmış
fake olmadığını farzedip yazıyorum.
19 yaşında akılsızca evlenip bir de koşturup çocuk yapmışsın.
kendine bakmaktan acizsin çocuğa nasıl bakacaksın.
bırak terket şu evi git annenin evine bi okul oku işe filan gir, ayaklarının üstünden dur.
evet canım kendini korumaktan aciz insanlar bebek yapmak için acele etmemeli..istese yapar. kapıda yatar bebeğiyle gerekirse babasının. adamda şeytan değil alır içeri. ama istemek olay
güç senin içinde sende hiçbir şey yapamazlar sana onlar seni tanımış,kaynana tepene çıkar yüz verme diyordur..eskide kaldı bunlar..kendini ezdirme resti çekmeyi bil..gidecek yerin yok gibi davranırsan paspas olursun..Bizim ailede boşanmak falan yok. Ailem kabul etmez d ayakta yesem kocan dir derler ben Kahrolmuyor muyum bu caresizlikten kaynanam gelmeseydi bunlar olmicakti çünkü kadın takıntılı ve herseyi laf ediyor.. küçücük bebekle kadın sığınma evinde nasıl yaparım uzaktan ne güzel geliyor insana inanin bende çok mutlu değilim bu lanet hayatı yaşamaya keşke çocuk yapmzsaydim ozaman gidecek yerim olurdu
yahu senin kaynananın huyu buHayır ben sürüklemiyorum inancı HERKES BU YAzimi OKUYUN ben kaynanamda aramı duzeltiyorum ama kv düzelmiyor tam düzeldi diyorum bi bakiyorum ya kadın telefonda arka,dan neler diyor kocasına millete. Yok benim annem demişki onları postalar evden biz gelelim kafasından uy duruyo yok annesi elime bi geçsin yok istanbula gidip babası yla konuşacam evle alakası yok bunun ben bunları duyunca çıldırdı kocam aradım dün yeter artık diye oda aramış annesine bağış cagarmış
Büyü yapsalar carpılırsınız valla. Adamın kendi öküz ailesi anlayışsız ne bekliyosun ki?Kocam okadar gururlu vede kibirli ki ailesinin gözünün önünde eğilmez ben onların yanında evi terkedicem ve peşimden gelecek öyle mi biz ilk 4 ay okadar güzeldi beni çok seviyoru
bıraksın bebeğini gitsin anasının evine,gerçi bu gitmezde,bi kendilerine çeki düzen versinler,saf küçük kız bulmuşlar..Valla benim ailemde boşanma yoksa, kendime güvenmiyorsam kırar dizimi otururum.
Hepimizin kocası mükemmel mi? Herkesin kayınailesi harika mı? Yooo. Ya değiştiriyoruz ya kabulleniyoruz.
Konu sahibi hem kurtlu gibi yerinde durmuyor hem de hayal dünyasında yasıyo.
büyü falan yaptıklarına asla inanmıyorum..çok hanımdan duyarım evlenince değişti vs..Büyü yapsalar carpılırsınız valla. Adamın kendi öküz ailesi anlayışsız ne bekliyosun ki?
Niye bırakacak ki abla?bıraksın bebeğini gitsin anasının evine,gerçi bu gitmezde,bi kendilerine çeki düzen versinler,saf küçük kız bulmuşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?