Kesinlikle katılıyorum. Daha nasıl acıklanabilirdi ki.işte burdaki fark ; çocuk yapmak, çocuk sahibi olmak.
ikisi birbirinden çok farklı.
herkes çocuk yapar, ama sahiplenmek başka.
güçlü olan sahiplenendir. çocuk büyüyüp de "anne yeter artık" diyene kadar fiziken yanında, onu dedikten sonra da ömür el verdiğince arkasında olmaktır.
neyse, konu farklı yerlere gidecek de..
zaten evi terk etmek gibi bir niyeti olmadığı için bebeği bırakıp gideceğini sanmıyorum.
Olabilir ama bunun da bi sınırı var. ben de biliyosun aldatıldım boşandım yeniden evlendim vs ben de kopamıyorum kocamdan ama kendimi de saf saf ezdirmiyorum.Ben kesinlikle kocasına olan aşk, tutku her neyse adı hastalıklı sevgisinden ondan ayrılmadığından eminim niyeyse..
Göze alamama nedeni sadece bu.
Kocasından kopamıyor..
bunlarda var tabii,eşini kendisinin sahibi olarak görüyor..Ben kesinlikle kocasına olan aşk, tutku her neyse adı hastalıklı sevgisinden ondan ayrılmadığından eminim niyeyse..
Göze alamama nedeni sadece bu.
Kocasından kopamıyor..
Birini cezalandırmak için bebeğini mi feda edecek?
Pes valla..
Kocasına olan aşkını feda etse yetecek..
çocuğu bırakıp gitmek miçocugu alır giderse kayınvalide ve eşe mükafat olur onlr kendilerine yeni hayat kurarlar bu da çocuğu babasız büyütmenin sıkıntısını çeker..çocugu babaya bırakacaksın ki adam dul ve 1 çocuklu olsun bir daha kendine kolay kolay yeni hayat kuramasın.
çocuğu bırakırsa bekar gibi hayatına devam eder..
Olabilir ama bunun da bi sınırı var. ben de biliyosun aldatıldım boşandım yeniden evlendim vs ben de kopamıyorum kocamdan ama kendimi de saf saf ezdirmiyorum.
bebeği bırak git demek teki kastım zaten peşinden gelecek olmaları..ve şunu da anlayacaklar bubnun gözü kara bırakıp gidebilir demek ki eli bize mahkum değil...diyip biraz olsun iyi davranmaya başlayacaklar..
çocuğu bırakıp gitmek mi
hem de 15 günlük bebeği.. sizin var mı çocuğunuz merak ettim
adam yeni hayat kuramasın diye yani sıkıntı çekdin diye çocuğu arkada bırakmak..
çocuğun resmen hayatıyla oynamak
bence bir kez daha düşünün..
ne olursa olsun evladımı riske atamam benmerak ettiğiniz için benimde 2 çocuğum var. böyle birşey denemek için bir sebebim olmadı..ancak sebebi olup ta deneyenleri gördüğüm (işim gereği çok karşılaşıyorum) için öneride bulundum .hatta öneride bulunmadım ben olsam dedim...
şunu da belitteyim bunu deneyen kişilerin peşinden koca ve sülalesi tıpış tıpış geliyor..süt dökmüş kedi misali...
e olursa olsun evladımı riske atamam ben
annesine göstermeyen daha da fenası yurda veren nice insanlar var
baba veya babaanne veya anneanne
bu kadar riskler varken arkamda çocuğumu bırakıp peşimden koşsunlar egolarına girişmezdim ben
hayır düşünmüyor çünkü henüz hiç kimse onun istediği yorumu yapmadıbyby69 üyesinin en son etkinliği:
Konuya Bakıyor dogum yaptım gene aynı şeyler.., 13 dakika önce
konu sahibi yorum yapmayı düşünüyor musun??
hayır düşünmüyor çünkü henüz hiç kimse onun istediği yorumu yapmadı
burda sayfalardır aynı şey yazılıyorbu yorumu yaparken kendinizi kocanızdan dayak yiyen kayınvalideniz tarafından aşağılanan telefonu karıştılan ve yeni doğum yaptuğı halde bir kaç günlüğüne de olsa eşi ve ailesinden saygı görmeyen biri yerine koyarsanız ne demek istediğimi yaşadığınızın hayat değil cehennem olduğunu düşünürseniz belki anlayabilirsiniz..
o çocuk kadar o anne de kıymetli
o kadında bir ağaç kovuğundan çıkmadı. oda insan evladı..
bu kadar çile reva mı
gerçekmi bu anlattıklarıda korkuyosun o zaman. hemen kocanı arıyosunda böyle böyle diyosun. ne gerek var adamı sinirlendiiryosun. niye anlatıyosunki hem. demekki gerçekki sende sinirlenip ne yaparım ben şimdi teleşına düşüyosun.Hayır ben sürüklemiyorum inancı HERKES BU YAzimi OKUYUN ben kaynanamda aramı duzeltiyorum ama kv düzelmiyor tam düzeldi diyorum bi bakiyorum ya kadın telefonda arka,dan neler diyor kocasına millete. Yok benim annem demişki onları postalar evden biz gelelim kafasından uy duruyo yok annesi elime bi geçsin yok istanbula gidip babası yla konuşacam evle alakası yok bunun ben bunları duyunca çıldırdı kocam aradım dün yeter artık diye oda aramış annesine bağış cagarmış
bi de şunu demeliyiz kocan seni çok seviyor ve sevdiğinden yapıyor ne yapıyorsa boşver kaynanayı bilmem kimi önemli olan kocan onunla iyi ol yeter sanao zaman şöyle diyeceğiz...bu senin kaderin..herkesin bir imtihanı var bu dünyada.. senin imtihanında de kocan ve ailesinden demekki.. sabret.. muhakkak bir gün herşey iyi olacak
Ailem arkamda olsa annem 1 haftada olsa gelseydi bunları yasamiyacaktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?