dogum yaptım gene aynı şeyler..

Kesinlikle katılıyorum. Daha nasıl acıklanabilirdi ki.

Ben kesinlikle kocasına olan aşk, tutku her neyse adı hastalıklı sevgisinden ondan ayrılmadığından eminim niyeyse..
Göze alamama nedeni sadece bu.
Kocasından kopamıyor..
Olabilir ama bunun da bi sınırı var. ben de biliyosun aldatıldım boşandım yeniden evlendim vs ben de kopamıyorum kocamdan ama kendimi de saf saf ezdirmiyorum.

Ben kesinlikle kocasına olan aşk, tutku her neyse adı hastalıklı sevgisinden ondan ayrılmadığından eminim niyeyse..
Göze alamama nedeni sadece bu.
Kocasından kopamıyor..
bunlarda var tabii,eşini kendisinin sahibi olarak görüyor..

Birini cezalandırmak için bebeğini mi feda edecek?
Pes valla..
Kocasına olan aşkını feda etse yetecek..

bebeği bırak git demek teki kastım zaten peşinden gelecek olmaları..ve şunu da anlayacaklar bubnun gözü kara bırakıp gidebilir demek ki eli bize mahkum değil...diyip biraz olsun iyi davranmaya başlayacaklar..

yaaa arkadaşlar sırf merakımdan okuyorum
ya yazık değil mi size boş yere kendinizi yorup yorum yazıyorsunuz hala
kadının tek derdi kocası
dünki korkusu da "kocam beni bırakırsa" diyeydi
ne çocuğu ne de başka bişe umurunda değil
yapmayın ya yazmayın artık gerçekten bu kadına değmiyor
burayı günlük gibi kullanıp yazıp yazıp gidiyor
sinir geldi bana yaa
çocuk olmasa ne hali varsa görsün umrumda değil bana ne de küçücük bebeğin günahı neydi de böyle bi anne babayla büyüyecek
tek derdim o
konu sahibi seçimini yapmış bizlerden beklediği de onun seçimine destek vermek hepsi bu

çocuğu bırakıp gitmek mi
hem de 15 günlük bebeği.. sizin var mı çocuğunuz merak ettim
adam yeni hayat kuramasın diye yani sıkıntı çekdin diye çocuğu arkada bırakmak..
çocuğun resmen hayatıyla oynamak
bence bir kez daha düşünün..

Olabilir ama bunun da bi sınırı var. ben de biliyosun aldatıldım boşandım yeniden evlendim vs ben de kopamıyorum kocamdan ama kendimi de saf saf ezdirmiyorum.

Biliyorum. Ama herkes sen kadar güçlü olamıyor.
Ben bilmem beyim bilir diyen kaç tane kadın tanıyoruz.
Sanki kocadan ayrılınca hayat bitiyor..
Ben boşanma kararımı alırken en çok çocuklarımın menfatlerini düşündüm.
Hangisi onlar için iyi olacak. Kendimden çok onu düşündüm.
Elbette ki çok zor boşanmış olarak hayatını sürdürmek.
Ama kendimin ve çocuklarımın sağlığımız, huzurumuz, geleceğimiz için en doğru kararı vermekle de mükelleftim.
Konusahibi de kendine böyle davranılmasına izin verdiği için suçlu..
Çare aramıyor.

bebeği bırak git demek teki kastım zaten peşinden gelecek olmaları..ve şunu da anlayacaklar bubnun gözü kara bırakıp gidebilir demek ki eli bize mahkum değil...diyip biraz olsun iyi davranmaya başlayacaklar..

Ben amaç ne olursa olsun bebeğimi bir saat bile bırakamam.
O yüzden bu tezinizde size asla katılamıyorum..

merak ettiğiniz için benimde 2 çocuğum var. böyle birşey denemek için bir sebebim olmadı..ancak sebebi olup ta deneyenleri gördüğüm (işim gereği çok karşılaşıyorum) için öneride bulundum .hatta öneride bulunmadım ben olsam dedim...
şunu da belitteyim bunu deneyen kişilerin peşinden koca ve sülalesi tıpış tıpış geliyor..süt dökmüş kedi misali...
mantıklı düşünün ...duygusal değil...

ne olursa olsun evladımı riske atamam ben
annesine göstermeyen daha da fenası yurda veren nice insanlar var
baba veya babaanne veya anneanne
bu kadar riskler varken arkamda çocuğumu bırakıp peşimden koşsunlar egolarına girişmezdim ben

bu yorumu yaparken kendinizi kocanızdan dayak yiyen kayınvalideniz tarafından aşağılanan telefonu karıştılan ve yeni doğum yaptuğı halde bir kaç günlüğüne de olsa eşi ve ailesinden saygı görmeyen biri yerine koyarsanız ne demek istediğimi yaşadığınızın hayat değil cehennem olduğunu düşünürseniz belki anlayabilirsiniz..
o çocuk kadar o anne de kıymetli
o kadında bir ağaç kovuğundan çıkmadı. oda insan evladı..
bu kadar çile reva mı

Bu kadar olaya rağmen hala bosanmıyosan yuvamda yuvam diyosan bence başına gelcek herşeyi hakediyosun artık senin yerine üzüldük çözüm bulnaya çalıştık hala evimden gönderirse diyosun o kadar sinirlendimki inş o çocuguna pskolojik veya fiziksel şiddet olmadan kurtulur sizden

hayır düşünmüyor çünkü henüz hiç kimse onun istediği yorumu yapmadı

o zaman şöyle diyeceğiz...bu senin kaderin..herkesin bir imtihanı var bu dünyada.. senin imtihanında de kocan ve ailesinden demekki.. sabret.. muhakkak bir gün herşey iyi olacak

burda sayfalardır aynı şey yazılıyor
onu çocuğu yapmadan düşünecekti
burda millet dil dökmüş boşan diye
düşünmeden yap çocuğu sonra sıkıştığın zaman bırak da git
büyük konuşmak istemiyorum.. neyse..

gerçekmi bu anlattıklarıda korkuyosun o zaman. hemen kocanı arıyosunda böyle böyle diyosun. ne gerek var adamı sinirlendiiryosun. niye anlatıyosunki hem. demekki gerçekki sende sinirlenip ne yaparım ben şimdi teleşına düşüyosun.

o zaman şöyle diyeceğiz...bu senin kaderin..herkesin bir imtihanı var bu dünyada.. senin imtihanında de kocan ve ailesinden demekki.. sabret.. muhakkak bir gün herşey iyi olacak
bi de şunu demeliyiz kocan seni çok seviyor ve sevdiğinden yapıyor ne yapıyorsa boşver kaynanayı bilmem kimi önemli olan kocan onunla iyi ol yeter sana

bide şu kocanı dinleseydik keşke. oda ne anlatacak acaba. peşine kayınvalidende bağlansın birde ondan dinleyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…