dogum yaptım gene aynı şeyler..

Dünki konusu benim de aklıma geldi gece.
az önce profiline baktım daha 19 yaşındaymış.

aklı başına geldiğinde ömrünün yarısı geçmiş olacak gibi.

bazı aileler böyle gelini mal gibi düşünüyorlar.
her işlerini,her dediklerini yapacak.ailesini silecek.

bence annesi k.validesinden çekindiğinden gitmemiştir.

maalesef ruh hastalarıyla dolu her yanımız.
insan olma özelliklerinden mahrum varlıklarla yaşıyoruz.

Hala yazmadı konu sahibi .. Ne oldu acaba ? Allah yardımcısı olsun.

Ben de Endişe duyuyorum konu sahibesi hakkında. Ancak sohbet yedeği tutulmuyorsa ulaşılmasına imkan yok diye biliyorum. Konu sahibi yedek tutuyor mu acaba . Konu hakkında bilgi vermiş mi? Teknolojiden iyi anlayan biri bilgi verse iyi olur ki bi daha yaşamasın böyle tatsızlıklar..

ona defalarca boşan dedik nafile bu mikeeemmmel evliliğe bir de çocuk sigdirdi tam oldu neyse tabiki kendi bilir ama insan üzülüyor yine de o konusunu hatırladım konu fake felan değil konusu silindi hatta sildir dedik.

Eşinin tipinde de zaten psikopatlik var gül gibi kız üstelik konu sahibi,kendine cok yazık ediyor

Konu sahibinin eşi telefonu alıp gitmişti yanılmıyorsam watssap olayını çözmek, konuşmaları geri yüklemek için.konu sahibi kucağında yeni doğmuş bebeğiyle bilgisayardan mı girdi de konu açtı acaba? Hemde kayınvalidesi telefonunda yazdığı mesajı dahi görüp ( içine doğmuş ya güya) oğluna yetiştirmişken? Telefondaki mesajlaşmayı farkeden kayınvalide kadınlar kulübüne girilip konu açılmasını falan nasıl farketmedi acaba?

whats up a girin hesabımı sil deyin sonra tekrar yükleyin geçmiş olsun geri getiremez

Konu sahibinden bir haber var mı? Bilen varsa aydınlatabilir mi? Dünden beri aklımda acaba ne oldu diye offf offf bu bdv'nin en kötü tarafıda bu dendi dertlemizi unutup buradaki insanların derdini düşünüyoruz bütün gece.

Henüz bişey yazmadı. Bende takipteyim ama ses yok, byby için endişeliyim açıkçası

41 dakika önce diğer kapatılmış olan konusuna bakıyormuş
iyidir herhalde gelip bir şey yazmıyor ama konusuna baktığına göre ...

Acaba eşi buraya girdiğini de öğrenmiş olabilir mi? Konusuna eşi bakıyorsa bir de amann bende iyice paranoyak oldum bu konu yüzünden.

olabilir mi o kadar yahu?
ben de şüphelendim şimdi ama

Ne bileyim hani kaynanası görmüş ya telefonla mesajlaştığını eşine söylemiş hemen. Dün bilgisayarda yazıyordu muhtemelen eşi telefonu götürdüğüne göre bu seferde kaynanası bu bilgisayarda da bir şeyler yapıyor deyip eşini doldurmuş olabilir. Ben artık kaynanasından her şeyi beklemeye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…