yazmamış dün akşamdan sonra.nooldu en son ?
kocası whatsup mesajlarını bulmak için telefonunu elinden almıştı?
haber var mı???
İlk açtığı konuda bahsetmiş bu durumdan. Eşinin fotosunu falan paylaşmış. Yönetim silmiş konuyu.Esra Erol da tanıştığı nerden biliniyor
ben hiçbir konusunda rastlamadım bana da söyler misiniz?
hmmmİlk açtığı konuda bahsetmiş bu durumdan. Eşinin fotosunu falan paylaşmış. Yönetim silmiş konuyu.
whats up a girin hesabımı sil deyin sonra tekrar yükleyin geçmiş olsun geri getiremezMeraba arkadaslar bir hafta oldu dogum yapalı hadi bismillah.. bilen bilir dogumuma annem gelmedi bir gun sonra kv dem geldi .... allahima sukurler olsun dunya tatlisi saglıklı bir bebek dogurdum okadar stresli hamileliktwn sonra... esimide bilen bilir ama dogumdan sonra bir insan bu kadarmı degisir bana karsi hep bebekle benle ilgileniyor... neyse annesi geldi olanlar oldu vay efendim neden senin annen gelmedi o gelse ben 20 gun sonra gelecektim neyse annesine ters konusdum diye esimde senin annen baban bu eve gelmicekde bilmm nede anneside destek verdi.. sonra eltim kusmus kvdme benim dgumuma gelmedi diye kvdemde dioki onlar bana kustu senin yuzunden senin annen dogumdan 20 gun sonra geldikten sonra ne anlamı kaldı bilmem ne bende dedimki yaa korkma gelmicek annem soylicem gelme diyeicin rahat olsun diorum.. esimde annesine susss dio devamli hergun ayni seyleri tekrarliyor kocam simdi uzulme dedi bugun bana ... ama bi yandanda bana laf ettiriyor... ne zaman gidicek bu kadin bilmiorum benim oglumun evi degilmi2 ay kalcam diyor.. 2 dkka sonra yuzume guluyor
Konu sahibinden bir haber var mı? Bilen varsa aydınlatabilir mi? Dünden beri aklımda acaba ne oldu diye offf offf bu bdv'nin en kötü tarafıda bu dendi dertlemizi unutup buradaki insanların derdini düşünüyoruz bütün gece.
41 dakika önce diğer kapatılmış olan konusuna bakıyormuş
iyidir herhalde gelip bir şey yazmıyor ama konusuna baktığına göre ...
Henüz bişey yazmadı. Bende takipteyim ama ses yok, byby için endişeliyim açıkçası
Acaba eşi buraya girdiğini de öğrenmiş olabilir mi? Konusuna eşi bakıyorsa bir de amann bende iyice paranoyak oldum bu konu yüzünden.
konunun burdan devam ettiğinin farkına varmamış olma ihtimalini düsünmek istiyorumolabilir mi o kadar yahu?
ben de şüphelendim şimdi ama
Siteye geldiğine göre iyi demek ki.halen bu şekilde görünüyor ;
byby69 üyesinin en son etkinliği:
Konuya Bakıyor yalvarıyorum bakın yalvarıyorum,, 52 dakika önce
olabilir mi o kadar yahu?
ben de şüphelendim şimdi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?