dogum yaptım gene aynı şeyler..

yani zaten eğer siteye gelip de 1 saat önce, konuya bakıp , bir haber vermeden çıkmışsa...
ayıp..
daha da bir şey yazmam zaten eğer öyleyse.
insanlarla dalga geçer gibi.

gene de inşallah kendisidir gelip bakıp çıkan. eşinin burayı da öğrenmiş olma ihtimalini düşünmek istemiyorum.

Evet sabah buradaydı hemde baya bakındı.
Ben cevap yazar diye bekledim ondan baktım hala burdamı diye burdaydı
Dağılalım kızlar bence.. bu konu kapanmıştır.

Bir de o var dimi telefonda ne yaptığını merak eden bilgisayarı merak etmez mi?

Allah analı babalı büyütsün sağlıklı sıhhatli inşallah.

Biraz karışık anlatmışsınız. (Biraz da konunun bazı yerlerini anlatmamışsınız)
Doğumdan önce konuşuldumu kimin kalıp kalmayacağı. Anlaşılan bide düğün varmış düğüne gidememiş kayınvalideniz. Düğüne gidemeyince biraz mahçup olup size sitem mi etti. Siz ne söylediniz kayınvalidenize.
Kayınvalidenizin sürekli sitem etmesi laf söylemesi yanlış.
Sizde ne zaman gideceğinimi sordunuz (oğlumun evi değilmi 2 ay kalacağım demiş) eğer sorduysanız bu da yanlış.

hala bakıp bakıp cevap dahi yazmaman ilginç sana pirim veren bize yazık.dahada konularına yazarsam dövsünler beni..

Arkadaşlar yazılanları anca okuyabildim

Dün akşam, eve 7 de geldi normal bi şekilde davrandı ilk başta sonra ben ceplerinde telefonumu aradim bulamadım kaynanam eltimleri cagarmis yemeğe onlar gittikten sonra nerde telefonum dedim yokmu cebimde ofiste kalmıştır dedi. Normal konuşuyordu benim telefon faturam çok gelmiş internetten dolayı sadece bunun hesabını sana soracam dedi. Sabah oldu telefonunu bulamadı yatağıma yatıyorum, gelmiş bağırıyor telefonum nerde kesicem seni en sonunda bide senin eline telefon vericem ben He diyo döverim, seni diyo. Kaynanamda onları duyuyo gelmiş kalk kahvaltı hazırla ne yatıyorsun dedi kocamda bu odadan çıkıp annemin yanına gitmiyorsunya senin ailen gelecek buraya ben bu eve girmeyecem diyor msjlari görmedi halde bana böyle saldiriyor işte arkadaslar

Belkide telefonum Telefoncuya bana yalan söyledi bgun görecek herseyi belkide inanin yatak odasında, yim hep bebekle her tuvalete kalkişimda kaynana telefonda birilerine kötülüyor beni

Belkide telefonum Telefoncuya bana yalan söyledi bgun görecek herseyi belkide inanin yatak odasında, yim hep bebekle her tuvalete kalkişimda kaynana telefonda birilerine kötülüyor beni
Sen dehala o evde o koca ve o kaynanayla kaliyorsun oyle mi
Pes
Artik yorum ne yapalim biz sana

Siz neden bebeğinizle hep yatak odasındasınız onu anlayamadım. Kendi evinizde neden sığıntı gibi yaşıyorsunuz ki.

hala duruyomusun o evde şaka mısın sen yaaa yok dalga geçiyosun artık bu kadar olmaz

Ya arkadaşlar yalvarıyorum hala ordamisi gitmedinmi diyorsunuz. Ben istanbuldan antalyaya geldim burda tek bir tane tanıdığım, kimsem yok el kadar bebekle parasız pulsuz nereye gideyim kavga ettiğinde benim kapiya gelme diyen baba evine mi öyle bir cikma dayım ki kendi canıma kıymaktan başka bi gelmiyo aklıma ama dönüp yavruma bakıyorum, Kıyamiyorum

Harap oldum bir yandan bebek ağlıyor benim halim yok ağlamaktan dikişlerim acıyor. Bu nasıl bir caresizliktir allh im meçhule gider gibi gittim evliliğe bu merhamet sizlerin ellerine düştüm sonum ne olacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…