Ne bileyim hani kaynanası görmüş ya telefonla mesajlaştığını eşine söylemiş hemen. Dün bilgisayarda yazıyordu muhtemelen eşi telefonu götürdüğüne göre bu seferde kaynanası bu bilgisayarda da bir şeyler yapıyor deyip eşini doldurmuş olabilir. Ben artık kaynanasından her şeyi beklemeye başladım.
Bir de o var dimi telefonda ne yaptığını merak eden bilgisayarı merak etmez mi?Ne bileyim hani kaynanası görmüş ya telefonla mesajlaştığını eşine söylemiş hemen. Dün bilgisayarda yazıyordu muhtemelen eşi telefonu götürdüğüne göre bu seferde kaynanası bu bilgisayarda da bir şeyler yapıyor deyip eşini doldurmuş olabilir. Ben artık kaynanasından her şeyi beklemeye başladım.
Arkadaşlar yazılanları anca okuyabildim
Arkadaşlar yazılanları anca okuyabildim
Sen dehala o evde o koca ve o kaynanayla kaliyorsun oyle miBelkide telefonum Telefoncuya bana yalan söyledi bgun görecek herseyi belkide inanin yatak odasında, yim hep bebekle her tuvalete kalkişimda kaynana telefonda birilerine kötülüyor beni
Belkide telefonum Telefoncuya bana yalan söyledi bgun görecek herseyi belkide inanin yatak odasında, yim hep bebekle her tuvalete kalkişimda kaynana telefonda birilerine kötülüyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?