Doğuma Hazırlık Doğum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Asdferg

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2020
257
83
18
Merhaba ben şuan 16 haftalık hamileyim erken doğum riskimde var ve doğumdan biraz korkuyorum sezeryanmı daha iyi yoksa normal doğummu ?hangi doğum da daha çabuk kalkıp bebekle ilgilenebilirim? Bide erken doğum riski olup sezeryan olan varmı? Doğum hakkında hiç bişey bilmiyorum açıklayabilirmisiniz ?

Tavsiyem hiç olumsuz hijaye dinlemeyin. Evham yapmayın. Normale odaklanın. Normal olmazsa sezaryen olursunuz. Yani kime neyin kolay zor olduğu belli olmuyor

Tavsiyem hiç olumsuz hijaye dinlemeyin. Evham yapmayın. Normale odaklanın. Normal olmazsa sezaryen olursunuz. Yani kime neyin kolay zor olduğu belli olmuyor
Sezeryan olan kadın yarım olur diyolar normal doğuran kadın afedersiniz idrarını tutamaz diyolar kortuttular beni biraz doğumdan

Sezeryan olan kadın yarım olur diyolar normal doğuran kadın afedersiniz idrarını tutamaz diyolar kortuttular beni biraz doğumdan
Ben korkularım yüzünden sezaryen oldum. İkincide sezaryen olacak. Keşke hiç kimseyi dinlemeseydim diyorum. Buradaki doğum hikayelerini olumasaydım diyorum

Normal doğum diye gittim 18 saat suni sancı sonucu açılmam olmayınca ve son dk sorun çıkınca sezeryan oldum.

3 ay önce 3. Sezeryanımı oldum ama ikincisinden zor süreç oldu ağrım daha fazlaydı 3 ay oldu yeni yeni ağrılarım geçti.

Nedenini sorabilirmiyim
O kadar sanciyi cekmeye gerek yok bence, ki benim agri esigim cok yuksek oldugu halde bunu soyluyorum. Ustelik bir suru kadinda vajinal deformasyon oluyor normal dogum sonrasi, ozellikle dikislerden kaynakli. Bende olmadi ama bence o riske de gerek yok

Dikişler rahatsız etmiyomu peki emzirmekte filan zorlandınızmı

Çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah yavrularınızı

Ikiside sezeryan..ilkinde normal istemiştim zaten doktorda bebeğin basi daha fazla buyumezse normal demisti.ama ayni gun nst de kalp sesi dylmadi ertesi gunde oyle olunca genel sezeryan oldm.2.cide spinal oldum ..hic pisman olmadim ..iyikide ikiside sezeryan olmus.hic pisman olmadim .. hakkınızda hayırlısı olsun..Amin.

Spinal ne demek

Neden zormu sezeryan
Hayır zor olmadı aksine çok çabuk toparlandım. Ama planlı sezaryen olduğu için 39 haftalıkken aldılar. Bekleseydim belki 40 hafta duracaktı. Onun vicdan azabını yaşadım. Birde sonuçta normal olan doğum normal doğum. Keşke korkmasaydım da yapsaydım diye çok üzüldüm

Canım neden şimdi canını sıkıyorsun daha doğumuna çok var.hamileliğin tadını çıkar daha çok erken doğumu düşünmek için. Hem erken doğum riskin varsada bu senin bünyene bağlı bişey olucak Bazı kişilerde sancı olur açılma olmaz bazı kişilerde sancı olmadan açılma olur yada suyu gelir ve o anda ya sezeryan yada normal doğum olur. Bence takılma bunlara stres iyi değil hem riskinde var rahat ol herşeyi oluruna bırak işallah kolay bi doğum geçirirsin ve sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın.

Anladım sağolun ibşallah analı babalı büyürler

yarım ne alaka? Kim demiş neye göre yarım.
Etrafa kulaklarınızı tıkayın. Hiçbir şey okumayın dinlemeyin. Bırakın bebeğiniz nasıl gelmek isterse öyle gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…