Eyer özelde olucaksan özel lazerle yakıyor dikiş yerlerini yani dikiş falan olmuyor. Ama devlet dikiş atıyor. Dikişlerin kendiliğinden düşüyor.Bide dikişler açısından sıkıntı çıkar mı oş6
Özelde olacak kısmetse aynı hastane aynı doktorda inşallahEyer özelde olucaksan özel lazerle yakıyor dikiş yerlerini yani dikiş falan olmuyor. Ama devlet dikiş atıyor. Dikişlerin kendiliğinden düşüyor.
İşallah kolay geçer. BEBEĞİNİZİ sağlıkla kucağınıza alırsınız.Özelde olacak kısmetse aynı hastane aynı doktorda inşallah
Amin inşallah çok teşekkür ederimİşallah kolay geçer. BEBEĞİNİZİ sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Şu insanlar beni öldürecek yaSezeryan olan kadın yarım olur diyolar normal doğuran kadın afedersiniz idrarını tutamaz diyolar kortuttular beni biraz doğumdan
Tamm canım çok teşekkür ederimBen normal dogum yaptim dogumhaneden yuruyerek ciktim bebegimle ilgilenebildim ama tam tersi olanlarda var yani biraz da kisiden kisiye degisiyor bu durum. Bide simdi daha cok erken bunlari dusunup kendinize ve bebeginize stres yapmayin akışına bırakın
Bnm de keyfi olarak planli sezaryen olck. Tek neden ya da bahane tup bebek olmasi. Bebegnz nasil kolik vs anlmnda? Insallah iyidir..bagiskligi daha dusuk olablr vs dyolar..iyice korktm ama doktra karsi gelip illa norml dogm istyorm demeye de korkuyorum. Aksilik olur da vicdan azabi çekerm dye. pff cok canm skldıAslında zorlanmadım ama planlı sezaryen olduğu için sancım falan olmadan doğuma girdim.belki bir hafta daha kalacaktı bebeğim keyfi erken alındı ve bu beni üzmüştü. Normal doğumu bilmem ama ben çok zorlanmadım ayaklanırken sadece birkaç gün yararken kalkarken zorlanılıyor. Yanında birine ihtiyacın oluyor yani.
İlk çocuğumda çok şükür bağışıklık sorunu yaşamadık. Kreşe gidince hasta oldu ki bu çok normal. İkinci bebeğim daha çok yeni bir yorum yapamiyorum. Birinci de gaz problemi olmakıştı ikinci bebeğim daha gazlı bi bebek. İkisi de sezaryen. Bence çok takmayın bu kısımları. Bi doğsun da inşallah sağlıkla.Bnm de keyfi olarak planli sezaryen olck. Tek neden ya da bahane tup bebek olmasi. Bebegnz nasil kolik vs anlmnda? Insallah iyidir..bagiskligi daha dusuk olablr vs dyolar..iyice korktm ama doktra karsi gelip illa norml dogm istyorm demeye de korkuyorum. Aksilik olur da vicdan azabi çekerm dye. pff cok canm skldı
Ben 2 tane normal doğum yaptım, doğumdan çıkar çıkmaz rahatça bebeğimi emzirdim,bakımını kendim yaptım. Sütüm de hemen geldi. Doğum anı çok kolay değil ama sonrası çok avantajlı, bir annenin bebeğine yapabikeceği en büyük iyilik normal yollarla doğurmak ama macburiyetler başka şey. Her normal doğum yapan kadın idrarını tutamaz diye bir şey yok. Kegel egzersizi diye bir şey var, kadınlar bunu hayatı boyunca yapmalı rahim ve idrar kaslarını sağlıklı tutmaya yarıyor. Özellikle doğum sonrası bu egzersizi hayatınızın parçası yapmak ilerleyen yaşlarda yaşayacağınız idrar tutamama problemini engelliyor ve rahim kaslarınızı eski haline getirip hep güçlü kalmasını sağlıyor.Sezeryan olan kadın yarım olur diyolar normal doğuran kadın afedersiniz idrarını tutamaz diyolar kortuttular beni biraz doğumdan
Hastayım bu toplumaİnşallah korkuttular beni biraz doğum yapmak çok zor diye çevremde doğum yapanlarda var ama sadece zorluklarını konuştular
Amin insallah..ikisnin de saglikli,guzel omurleri olsn insallah.. tesekkur ederimİlk çocuğumda çok şükür bağışıklık sorunu yaşamadık. Kreşe gidince hasta oldu ki bu çok normal. İkinci bebeğim daha çok yeni bir yorum yapamiyorum. Birinci de gaz problemi olmakıştı ikinci bebeğim daha gazlı bi bebek. İkisi de sezaryen. Bence çok takmayın bu kısımları. Bi doğsun da inşallah sağlıkla.
Evet bnce de bu yaplmali ama dr oyle demeyince diretmek dogru olur mu? Ya bi terslk olursa dusuncesi de sarmyor degil..yani hic gelmye niyeti olmyan cocugu kndi planmza gore ordan almk ki kilosu 1 hfta gerideykn..Bir de 38+6da dusnyor. Ama sezaryende 39.hfta dolmali denyor her yerde..bn yanls mi anlyorum bunu?yani 39+6 ya kadar beklmesi gerekmz mi sezaryn tarihi icinHastayım bu topluma
Bir ilk gece, bir doğum hikayeleri, kim daha çilekeş kim daha çok acı çekmiş yarışındayız resmen. Yaşayacak olanları nasıl etkiliyoruz diye düşünen yok hiç.
Dünyada kolay hiçbir şey yok. Mutlaka zorlukları var. İnsanlar her ay migren ağrısı çekiyor mesela, çoğu sessizce yaşıyor bu acıyı. Doğum sancısıyla migren ağrısı arasındaki tek fark yerleri, gelip geçiyor. Siz normal doğuma odaklanın bir terslik olduğu anda sezeeyana alınacaksınız zaten.
Bana sorarsanız bebeği kalmak istediği kadar anne karnında tutmak en güzeli, geleceği zamana o karar vermeli
Doktorlar sezeryanı 38. Haftada yapmayı tercih ediyor, nedenini ben de çözemedim. 2. Çocuğumda boynunda kordon olduğu için sezeryan yapmaya karar verdik ama doktor 38de alacağım diye inat edince vazgeçtim. Bu bebeğe bir şey olacak olursa siz zaten sezeryana alacaksınız ben tarih almaktan vazgeçtim gelmek istemesini bekleyeceğim dedim. Ve sezeryana ihtiyaç kalmadan çok kolay bir doğum yaşadım, bebeğe de hiçbir sorun yaşatmadı kordonun varlığı. Sezeryan her an yapılabilen bir şey, sancılar çok uzun ve yıpratıcı olur da bebek inmazse yine sezeryan yapabiliyorlar. Bebeğin karnınızda ölme gibi bir riski yoksa, istediği zamanda gelsin istiyorsanız ve normal doğumdan korkmuyorsanız bence tarih almayın.Evet bnce de bu yaplmali ama dr oyle demeyince diretmek dogru olur mu? Ya bi terslk olursa dusuncesi de sarmyor degil..yani hic gelmye niyeti olmyan cocugu kndi planmza gore ordan almk ki kilosu 1 hfta gerideykn..Bir de 38+6da dusnyor. Ama sezaryende 39.hfta dolmali denyor her yerde..bn yanls mi anlyorum bunu?yani 39+6 ya kadar beklmesi gerekmz mi sezaryn tarihi icin
Kendsi verdi günü. Norml doğumun lafi dahi geçmedi. Karsi fikir surup inatlasmktan çekiniyorum dr degstremem de bu saatten sonra..bebk iniyor mu,döndü mu hic bir bilgim yok şu an..sadece suyu iyi,kilosu 1 hfta geride..bu kadar bilgi..bakalm sali gunu bi detayli konsym ne dyck acaba son kontrolde..Konu eskiymiş,
Doktorlar sezeryanı 38. Haftada yapmayı tercih ediyor, nedenini ben de çözemedim. 2. Çocuğumda boynunda kordon olduğu için sezeryan yapmaya karar verdik ama doktor 38de alacağım diye inat edince vazgeçtim. Bu bebeğe bir şey olacak olursa siz zaten sezeryana alacaksınız ben tarih almaktan vazgeçtim gelmek istemesini bekleyeceğim dedim. Ve sezeryana ihtiyaç kalmadan çok kolay bir doğum yaşadım, bebeğe de hiçbir sorun yaşatmadı kordonun varlığı. Sezeryan her an yapılabilen bir şey, sancılar çok uzun ve yıpratıcı olur da bebek inmazse yine sezeryan yapabiliyorlar. Bebeğin karnınızda ölme gibi bir riski yoksa, istediği zamanda gelsin istiyorsanız ve normal doğumdan korkmuyorsanız bence tarih almayın.
Dünyada milyonlarca kadın hiçbir sorunla karşılaşmadan normal doğum yapıyor. 38. Haftadan itibaren bir gün arayla nstye çağırılacaksınız zaten, kalp atışlarında bir sorun olursa görüp müdahale edecekler, siz de bebeğin kıpırtılarını takip edeceksiniz. Sağlıklı giden bir gebelikte 38. Haftadan sonra bebeğe kolay kolay bir şey olmaz. Tansiyonunuzu takip edin, az tuzlu beslenin ve bolca dinlenşn yeterEvet bnce de bu yaplmali ama dr oyle demeyince diretmek dogru olur mu? Ya bi terslk olursa dusuncesi de sarmyor degil..yani hic gelmye niyeti olmyan cocugu kndi planmza gore ordan almk ki kilosu 1 hfta gerideykn..Bir de 38+6da dusnyor. Ama sezaryende 39.hfta dolmali denyor her yerde..bn yanls mi anlyorum bunu?yani 39+6 ya kadar beklmesi gerekmz mi sezaryn tarihi icin
Üç doğum yaptım idrarımı tutabiliyorum. İkisi sezeryan , biri normal. Yarım kadın olmadım tamım, elhamdülillah çok şükür gayet sağlıklı ve fit bir anneyim. Maşallah bana.Sezeryan olan kadın yarım olur diyolar normal doğuran kadın afedersiniz idrarını tutamaz diyolar kortuttular beni biraz doğumdan
Risk yoksa neden sezeryan yapıyor ki, doğum şekli konusunda bir şey sorması mı size. Doktora normal doğum denemek istediğinizi söyleyin. Özel hastaneyse sezeryan parası almak için direk oraya yöneliyorlar. Bir de maalesef artık insanlar çoğunlukla sezeryan talep ediyor bu yüzden normal doğum isteyebileceğiniz kimsenin aklına gelmiyor. Bu konuyu doktorunuzla konuşun, sağlık sorunu yoksa doğum şekline karar vermek sadece sizin hakkınızKendsi verdi günü. Norml doğumun lafi dahi geçmedi. Karsi fikir surup inatlasmktan çekiniyorum dr degstremem de bu saatten sonra..bebk iniyor mu,döndü mu hic bir bilgim yok şu an..sadece suyu iyi,kilosu 1 hfta geride..bu kadar bilgi..bakalm sali gunu bi detayli konsym ne dyck acaba son kontrolde..
Dünyada milyonlarca kadın hiçbir sorunla karşılaşmadan normal doğum yapıyor. 38. Haftadan itibaren bir gün arayla nstye çağırılacaksınız zaten, kalp atışlarında bir sorun olursa görüp müdahale edecekler, siz de bebeğin kıpırtılarını takip edeceksiniz. Sağlıklı giden bir gebelikte 38. Haftadan sonra bebeğe kolay kolay bir şey olmaz. Tansiyonunuzu takip edin, az tuzlu beslenin ve bolca dinlenşn yeter
2 kere nst ye girdim hic bi sorun yok dedi. Tansyonmda da bi problm yok sukur. O bna nasl yapalm demedi hic bn sordgmda da tup bebk ozel bebktr risk almk istemem basindan beri sezaryen dsnyorm dedi. Ozel hastane evet. Tek aklimi karstran arkdsmn bircok arkdsi bu doktra gelms kontrol ve dogum icin. Genlde norml dogum yaptrms acaba bnle ilgili bi sorun var da evham yapmyim diye söylmyor mu:) (paranoya baslangiciRisk yoksa neden sezeryan yapıyor ki, doğum şekli konusunda bir şey sorması mı size. Doktora normal doğum denemek istediğinizi söyleyin. Özel hastaneyse sezeryan parası almak için direk oraya yöneliyorlar. Bir de maalesef artık insanlar çoğunlukla sezeryan talep ediyor bu yüzden normal doğum isteyebileceğiniz kimsenin aklına gelmiyor. Bu konuyu doktorunuzla konuşun, sağlık sorunu yoksa doğum şekline karar vermek sadece sizin hakkınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?