Doğuma 2 3 haftası kalanlar toplaşın bakalim neler yapiyosunuz doğum icin :)

Yusmer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2016
1.802
830
123
Kizlar neler yapıyosunuz hala rahatca yürüyebilen var mi .. Kolay dogum olsun diye neler uyguluyosunuz paylasirsanizzz hepimiz faydalaniriz .. Insallah hayırlısı ile kucagimiza aliriz bebeklerimizi:)

ben 37 deyim, yürüyorum cok sukur, ama hemen bel ağrısı başlıyor.. bıraz dınlenıp bıoraz yuruyup.. oyle idare ediyorum.. hala çantam tam hazır degıl.. eksıklerım var hala.. ama ne yapaım.. sizde ne var ne yok..

benim hamileliğim çok ağır geçiyor. Yürüyemiyorum evde bile. Sürekli yatıyorum doğsa da kurtulsam

38+3 teyim yatarken her yerim ağrıyor sağdan sola dönemiyorum oturduğum yerden kalkamıyorum. Çatı kemiklerim de acı oluyor yürürken. Bebeğimin tombiş olmasının da etkisi var tabi bunlarda. Hazırlıklar tamam bekliyoruz sağlıkla gelsin minikler

Ya bende yuruyemiyorum pek ev icinde işlerimi yapıyorum ama disarda hic enerjim yok.. Artı bacaklarimda cok basinc oluyo .. Bizimde herşeyimiz hazir cok sukur melegimi bekliyorum 37+1 olduk bakalim ne zaman gelir:)

Masallah canim ne kadar kilosu merak ettim benimki 36+5 te 2844 tu iyi mi acaba zayif mi:)

Kizlar ben 10 haftaligim siz tecrubelisiniz benim kahverengi sumuksu akintim oldu bi gecen hafta bide bugun. Sizce bebek saglikli midir bisey olmus mudur ? En son 8+4de gormustm dr saglkli guzel buyuyo fln demisti 9. Ve 10. Hafta kahve akntim oldu. Siz yasadiniz mi hic kahve akinti

Bana olmadi ama su an komsum 8 haftalık hamile ondada kanama olmus bebegi gayet saglikli doktor progestan vermis hap .. O baya etkili oluyo bebegin tutunmasi için.. Hayırlısı ile kucagina alirsin insallah canim:)

Bana olmadi ama su an komsum 8 haftalık hamile ondada kanama olmus bebegi gayet saglikli doktor progestan vermis hap .. O baya etkili oluyo bebegin tutunmasi için.. Hayırlısı ile kucagina alirsin insallah canim:)
Insallah yaa. Ben akintimi soylicem ama alttan bakar diye korkuyorum. Soyleyince bakmaz mi acaba

Tmm soyliyim o zman ins bakmaz alttan ben yeni evliyim ilskiye bile zor girdim o yuzdn korkuyorm cok :)
Bu bebek işi oyle ki mecbur bakiyo doktorlarda :) benim ilk 36.haftada bakildi oda agrim vardi utana sıkıla baktirdim ama elden bise gelmiyor

Bu bebek işi oyle ki mecbur bakiyo doktorlarda :) benim ilk 36.haftada bakildi oda agrim vardi utana sıkıla baktirdim ama elden bise gelmiyor
Acidimi peki eliylemi bakiyo aletlemi bide hemen girise mi bakiyo ileri mi? Ben kasiliyorm istemsiz o yuzden kapanir giris kizar bana dr valla

Acidimi peki eliylemi bakiyo aletlemi bide hemen girise mi bakiyo ileri mi? Ben kasiliyorm istemsiz o yuzden kapanir giris kizar bana dr valla
Kahve leke bende de oldu ama 5 6. Haftalarda falan.progesteron iğnesi versi doktor sonra olmadı.sen hiç alttan muayene olmadın mı. Doktor o kadar çabuk yapıyor ki işini nasıl girdiğini bile anlamazsın rahat ol. Aletle tabiki.çatı muayenesi elle oluyor sadece.ona da daha çok var senin şimdiden takma bu kadar

Hic olmadim canm alttan. Ztn ben 5 aylik yeni evliyim bekarken ztn bakmiyolardi evlenincede hamileym diye karnmdan baktilar hep ama akintiyi soyleyince buyk ihtimal soyun dicek aslnda acimasindan çok utaniyorum ben o yzden galiba

Hic olmadim canm alttan. Ztn ben 5 aylik yeni evliyim bekarken ztn bakmiyolardi evlenincede hamileym diye karnmdan baktilar hep ama akintiyi soyleyince buyk ihtimal soyun dicek aslnda acimasindan çok utaniyorum ben o yzden galiba
Doktorun kadın olursa daha rahat olur o zaman senin için.ben de öyleyim utana sıkıla oluyor ama mecburen. Alttan bakılacak bi durum yok şuan senin için. Akıntıyı söyle ihmal etme.

Yani bana eliyle baktı acilma var mi diye ama ilk haftalarda nasil bakılıyor hic fikrim yok inanki canim

canım benim de 9-10 haftalıkken kahverengi akıntım olmuştu doktorum progesteron ve proluton iğne vermişti çalışıyorum rapor alıp ev istirahati yaptım 10 gün kadar. 16 haftada tekrar oldu alt muayene ile rahim ağzı yarasından kaynaklandığını söyledi şimdi 36 haftalık olduk çok şükür bir sıkıntı olmadı şimdi bi kaç haftamız kaldı inşallah. umarım seninki de önemsizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…