- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 123
- 35
Canım çatı muayenesi neden sonra çarşıda işlerim var halledebilirmiyim benimde yarın daBenim çatı muayenesinde hiç acı olmadı ki ben çok korkuyodum korkunun faydası olmuyo ne yazık ki açılmayı öyle anladığını söyledi doktor, kilosu iki hafta önce ki kontrolde 3,020 demişti geriden geliyo kilosu dedi bu hafta daha gitmedik kontrole
Tabi ki halledebilirsin kendini hiç kasma o zaman ağrı çok oluyomuş ben ellerimle yüzümü kapatıp bekledim çok sürmüyo zatenCanım çatı muayenesi neden sonra çarşıda işlerim var halledebilirmiyim benimde yarın da
Hayırlisi olsun :) kiz cocugu erken dogar tezini curutmus bulunmaktayim :))Ben de bugün doktordaydım. Benim serklajım var 2 hafta sonra alınacak rahim ağzındaki dikiş. O an da başlayabilir ya da 40 ı da görebilir. Maşallah tüm kız anneleri 40 ı geçmiş :)) ben geçmem inşallah yaa
Şimdiye kadar erken doğum olmasın diye yatak döşek yatan ben şimdi ya geç doğarsa diye tedirgin haldeyim :) dertler hiç bitmiyor :))Hayırlisi olsun :) kiz cocugu erken dogar tezini curutmus bulunmaktayim :))
Valla hele 40. Haftadaysan :) neyseki doktor 41 ide bekleyebiliriz dedi bakalım nasip Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın insallahŞimdiye kadar erken doğum olmasın diye yatak döşek yatan ben şimdi ya geç doğarsa diye tedirgin haldeyim :) dertler hiç bitmiyor :))
İns canım benimde sıkıntısı geçer korkuyorum ister istemezTabi ki halledebilirsin kendini hiç kasma o zaman ağrı çok oluyomuş ben ellerimle yüzümü kapatıp bekledim çok sürmüyo zaten
Amin canım inşallahValla hele 40. Haftadaysan :) neyseki doktor 41 ide bekleyebiliriz dedi bakalım nasip Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın insallah
Canimmm maşallah sanada bebeginede :) tebrik ederiim Allah bagislasin .. Nasil başladı dogumun anlatır misinBen 26 nisanda dogurdum arkadaşlar.37+2 de 3290 kg dogdu.sezeryan sonrasi normal dogum yaptim.Allah sizlere de kolay ve saglikli bir doğum nasip etsin.Son gunler cok heyecanli ve sıkıntılı geçiyor ama çıkmış haliyle bebegin herseyine katlanmak cok daha kolay.sukurler olsun.
37+1 de renksiz kansız nişan geldi.Dr.duzensiz sancilar var ama 1 hafta dogum baslayadabilir baslayamayadabilir dedi.O aksam evde vajinama baski acilma vs hissettim bi de basur oldum.Acikcasi esime bebek zaten 3 kg yu gecmis artik dogurayimmi dedim olur dedi.Ilik dus aldim biraz egzersiz yaptim.sabah saat 7 de sanciyla uyandim.20 dk ara ile basladi saat 9 da 5 dk da bire inmisti 9 da hastaneye gittim.3cm acilma var dedi.Elle kontrol ederken biraz daha acti dr 5 cm oldu.sancim cok siddetliydi dayanamadim epudral yapildi rahatladim.Dr geldi biraz daha acti 8cm oldu.Bu arada dr eliyle acarken cok aciyordu ama birkac saniyelik birseydi ve dogumu hizlandiriyordu bu iyi oluyordu.10 cm oldu basi gorundu asagi alalim dedi dogumhaneye indik 3.ikinmada yani 5 dk sonra filan bebek dogdu.11.45 te 3290kg saglikli bir bebek dogdu.Sonrasinda atoni gecmisim oldugu icin bi igne yapildi rahim hemen toparladı hic karnim agrimadi ve kanamam cok az oluyordu.ertesi gun oglene ciktik eve geldik.basur agrisi olmasa daha rahat olacaktim ama basurla birlesince dikisler zonkladi birkac gun.bugun 9.gun ve artik kisa sureli oturabiliyorum.kolay bir normal dogum olmasina ragmen ben sezeryani tercih ederim.Komplikasyon olusmadigi surece 10.gun tamamen normal hayatina donebiliyorsun.Ama normalde cinsel iliski vs nasil olcak diye endiseleniyorum.Bi de oncesi de sonrasi da agrili bisey olcaksa neden sezeryan olmasin ki diyorum.Canim Allah senin gonlune versin pozitif düşündüğün surece her sekilde dogum rahat olacaktir.Su an mucizem bana bakiyor ve herseye deger...Canimmm maşallah sanada bebeginede :) tebrik ederiim Allah bagislasin .. Nasil başladı dogumun anlatır misin
Ayy masallah gozlerim dola dola okudum Allah bagislasin .. Ne emeklerle dünyaya geliyolar .. Bende sabah doktora gittim nst dede sanci cikti vee 2 cm.acilma var yatircam dedi .. Eve geldim dus aldim biraz daha durup gitmeyi planliyorum dualariniza talibim:)37+1 de renksiz kansız nişan geldi.Dr.duzensiz sancilar var ama 1 hafta dogum baslayadabilir baslayamayadabilir dedi.O aksam evde vajinama baski acilma vs hissettim bi de basur oldum.Acikcasi esime bebek zaten 3 kg yu gecmis artik dogurayimmi dedim olur dedi.Ilik dus aldim biraz egzersiz yaptim.sabah saat 7 de sanciyla uyandim.20 dk ara ile basladi saat 9 da 5 dk da bire inmisti 9 da hastaneye gittim.3cm acilma var dedi.Elle kontrol ederken biraz daha acti dr 5 cm oldu.sancim cok siddetliydi dayanamadim epudral yapildi rahatladim.Dr geldi biraz daha acti 8cm oldu.Bu arada dr eliyle acarken cok aciyordu ama birkac saniyelik birseydi ve dogumu hizlandiriyordu bu iyi oluyordu.10 cm oldu basi gorundu asagi alalim dedi dogumhaneye indik 3.ikinmada yani 5 dk sonra filan bebek dogdu.11.45 te 3290kg saglikli bir bebek dogdu.Sonrasinda atoni gecmisim oldugu icin bi igne yapildi rahim hemen toparladı hic karnim agrimadi ve kanamam cok az oluyordu.ertesi gun oglene ciktik eve geldik.basur agrisi olmasa daha rahat olacaktim ama basurla birlesince dikisler zonkladi birkac gun.bugun 9.gun ve artik kisa sureli oturabiliyorum.kolay bir normal dogum olmasina ragmen ben sezeryani tercih ederim.Komplikasyon olusmadigi surece 10.gun tamamen normal hayatina donebiliyorsun.Ama normalde cinsel iliski vs nasil olcak diye endiseleniyorum.Bi de oncesi de sonrasi da agrili bisey olcaksa neden sezeryan olmasin ki diyorum.Canim Allah senin gonlune versin pozitif düşündüğün surece her sekilde dogum rahat olacaktir.Su an mucizem bana bakiyor ve herseye deger...
Ah canim yaaaa dogum yapmissindir bile sen simdi.Insallah yolunda gitmistir.Allah sana ve bebegine saglik versin.Ayy masallah gozlerim dola dola okudum Allah bagislasin .. Ne emeklerle dünyaya geliyolar .. Bende sabah doktora gittim nst dede sanci cikti vee 2 cm.acilma var yatircam dedi .. Eve geldim dus aldim biraz daha durup gitmeyi planliyorum dualariniza talibim:)
Evet canim yaptım Allah razi olsun cumlemizinkine :)Ah canim yaaaa dogum yapmissindir bile sen simdi.Insallah yolunda gitmistir.Allah sana ve bebegine saglik versin.
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin normal doğum mu olduEvet canim yaptım Allah razi olsun cumlemizinkine :)
Allah razi olsun canim evet normal dogum oldu :)Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin normal doğum mu oldu
Böyle normal ve kolay doğum yapanları görünce çok mutlu oluyorum inşallah benimde öyle olurAllah razi olsun canim evet normal dogum oldu :)
Amin insallah canim kesinlikle normalden sasmayin Allahim hayırlı dogumlar nasip etsin :)Böyle normal ve kolay doğum yapanları görünce çok mutlu oluyorum inşallah benimde öyle olur
Böyle normal ve kolay doğum yapanları görünce çok mutlu oluyorum inşallah benimde öyle olur
Amin insallah canim kesinlikle normalden sasmayin Allahim hayırlı dogumlar nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?