Ayni şeyleri bende yaşıyorum Allah yardımcımız olsun hayırla gelsinler insallah:)36+3 teyim 57 kilodan 72 oldum bebek 2950.Bacak uyusmalari ve gece uyuyamamak kötü.Kocami ozledim ve buyuk oğlumla oyun oynayamiyorum sabrim tukenmek uzere.heyecandan gunler gecmek bilmiyor.herkes hangi gun diye soruyor ne biliyim ben bebek ne zaman gelecek yabi de benim dr çatı muayenesi filan yapmadı.sezeryan sonrasi normal dogum için beklemedeyim.lakin 38 ortasina kadar gelmezse sezeryanla alacak.hayirlisi olsun hepimiz icin arkadaslar
Ben her gun en az 1 tane genellikle 2 tane organik yumurta yiyorum.Mutlaka en az 2 adet meyve, bir avuç kabak çekirdeği veya baska bir kuruyemiş.Süt içmiyorum ama yemeklerden 2 saat once veya sonra yogurt yiyorum.Dr. hergun organik yumurta ye de gerisini naparsan yap dedi.35+0 im bebekleri nasıl kilo aldiriyorsunuz geçen hafta 2300 du benim bebeğim zayıf dedi
bende endişeleniyorum umarım süpriz yapmazlarBenim de 1 saatte 4 kere sancim oldu daha cok erken yaaaa umarım bebek gelmiyordur
Oyle mi?oh rahatladım demekki olağan bi durum.Of cok heyacanli yaaaaBen 38 deyim agri sanci batma alayi var :) ama sonuc negatif gelen giden yok
Ben bazen çıkmaya çalışıyor gibi hissediyorum ama çıkmıyor çıksa da kurtulsak :)Peki vajinal bölgede asagi dogru baski ve genisleme hisseden var mi?
40 ı bekleme ihtimalim benim de yok canim 38 neyimize yetmiyor cinimmm37+2'deyim, midem iyice sıkıştı yemek yiyemiyorum, mide yanmasından uyuyamıyorum, uykudan ölüyorum. Yatakta sağa sola dönemiyorum. Bebeğin her hareketi canımı yakıyor. Aşağı doğru baskı hissediyorum, şimdi çıkacak neredeyse diyorum.. artık doğurmak istiyorum 3kg'yi taşıyamıyorum kasıklarım belim ağrıyor, daha da kilo alacakmış doğuma kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum. Ve geçen hafta çatı muayenesi oldum, bebek aşağı inmemiş, doğum kanalı ile uzaktan yakından alakası yok, yatıyor öyle yerinde. İki haftaya inmezse sezeryanla alacak, 40'ı geçirmem dedi. Yarın tekrar gideceğiz bakalım artık doğurmak istiyorum çok zormuş Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ben ben ben hala bekliyorum 39+0 :))Evt kimler kaldı kızlar kimler var doğumu bekleyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?