Evt kimler kaldı kızlar kimler var doğumu bekleyen
Hala bekliyorumEvt kimler kaldı kızlar kimler var doğumu bekleyen
Bitmiş canım inş gelir sancin başlar doğumun kız mı erkek mi bebiş niye bukadar bekletiyorlar cti muanesi falan tetikliyor muş canım bebeği uyarıyor larmis yapmıyor lar miHala bekliyorum
Az kalmış canım seninde Allah'ın izniyle bir Avaz da kurtulursun inşBen hala
Bitmiş canım inş gelir sancin başlar doğumun kız mı erkek mi bebiş niye bukadar bekletiyorlar cti muanesi falan tetikliyor muş canım bebeği uyarıyor larmis yapmıyor lar mi
Bende surekli cati muayenesi oluyorum ama bi faydasi olmadi yani 39+1 iz hala tek bedeniz :)O yalan dolan 2 kez çatı muayenesi oldum sonuç 41. Hafta sezeryan
Kız olacak inş çatı daha önce yapıldı 3 cm açıklık vardı ama sancı yok hiç bekliyorum öyle sancı gelse artık çok sevincemBitmiş canım inş gelir sancin başlar doğumun kız mı erkek mi bebiş niye bukadar bekletiyorlar cti muanesi falan tetikliyor muş canım bebeği uyarıyor larmis yapmıyor lar mi
Kız olacak inş çatı daha önce yapıldı 3 cm açıklık vardı ama sancı yok hiç bekliyorum öyle sancı gelse artık çok sevincem
Benimde yarın çatı muayenesi çok korkuyorum canımKız olacak inş çatı daha önce yapıldı 3 cm açıklık vardı ama sancı yok hiç bekliyorum öyle sancı gelse artık çok sevincem
Kaç kilo oldu canım durdukça kiloda artiyordurKız olacak inş çatı daha önce yapıldı 3 cm açıklık vardı ama sancı yok hiç bekliyorum öyle sancı gelse artık çok sevincem
36. Haftadan bu yanaNe zamandan beri 3 cm
Benim çatı muayenesinde hiç acı olmadı ki ben çok korkuyodum korkunun faydası olmuyo ne yazık ki açılmayı öyle anladığını söyledi doktor, kilosu iki hafta önce ki kontrolde 3,020 demişti geriden geliyo kilosu dedi bu hafta daha gitmedik kontroleKaç kilo oldu canım durdukça kiloda artiyordur
Kizlar doktora gittik bugun doktor haftaya gel dedi .. Nst den sonra sancin var senin dedi alttan bakti acilma yok .. Siklasirsa gel dedi .. Acaba ne zaman siklascak :)
Nst den sonra cuma gel dedi .. Ara ara belimde sirtimda agri var batma gbi inceden incedenn .. 2 tane 100 hizasinda sancim cikmis ..hayirlisi ile dogsun insallah artik:)Bişey diyim mi doktorlar hep fazlasını söylüyor yani en fazla 1 hafta bence daha erken doğum gerçekleşecek 3,4 gune
Nst den sonra cuma gel dedi .. Ara ara belimde sirtimda agri var batma gbi inceden incedenn .. 2 tane 100 hizasinda sancim cikmis ..hayirlisi ile dogsun insallah artik:)
Allah bagislasin canım bizimki kiz bende senin gbi bekleyemez haldeyim cok zorlanıyorum 38 dogar dedi millet 40 a girdik :)Erkek miydi minik ? Bende son dönemlerimde çok ağrım vardı ayağa kalkarken otururken falan yürürken zorlaniyodum sağa sola donemiyodum gittiğimde 40+6 sancı falan yoktu hiç sadece yumuşama varmış biraz çatı muayenesi yaptı ve ben bekleyemedim daha fazla ani gelisti
Allah bagislasin canım bizimki kiz bende senin gbi bekleyemez haldeyim cok zorlanıyorum 38 dogar dedi millet 40 a girdik :)
Yani sezeryan mi diyorsun kuzumYaaaaa kız erken geliyor dediler bende kandım 41i gördüm. Ne olursa olsun doktoruna bırakma kendi kararını kendin ver derim ben gulum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?