Doguma 2 ayim kaldi ama korkuyorum

Lavista

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2018
492
267
53
36
Mrb hanimlar doguma iki ayin kaldi rutin kontroller siradainda ogrendim ki bebegimin kafa tasinda su varmis simdi arastiriliyor emar falan cekildi su veya blak pus kisti gibi vi sey soyleniyor ve eger su ise ve bebek boyle dogarsa denge kaybi yasayabilirmis boyle bisey yasayan var mi.denge kaybi nedir nasildir bi fikrim yok nasil olacak bi an aklimdan cikmiyor

Mrb hanimlar doguma iki ayin kaldi rutin kontroller siradainda ogrendim ki bebegimin kafa tasinda su varmis simdi arastiriliyor emar falan cekildi su veya blak pus kisti gibi vi sey soyleniyor ve eger su ise ve bebek boyle dogarsa denge kaybi yasayabilirmis boyle bisey yasayan var mi.denge kaybi nedir nasildir bi fikrim yok nasil olacak bi an aklimdan cikmiyor
Bence kendini üzme. Arkadasimin bebegi için once beyini yok dediler. Sonra beyni var ama kist var dediler. Herkes farklı birşey söyledi. Kızın hamileligi burnundan geldi. Doğum oldu. Bebek sağlıklı bir sekilde doğdu. Beyninde hic bir sorun çıkmadı. Şuan 2 bucuk yaşında. Dua et bol bol. Insallah senin bebeginde sorunsuz saglikla dogar

Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah
Hep iyiyi düşünün doktorların her zaman dediği olmuyor. Hidrosefali den mi şüphe ediyorlar yoksa farklı bir şey mi

Bu tarz şeylerde yanılıyorlar bazen
Benim kuzum için de bin tane şey dendi
Ama sağlıklı doğdu çok şükür kalbinde üfürüm vardı o da kapandı sonradan
Siz içinizi ferah tutun zaten olabilir demişler ihtimal sadece

Gerilme üzülme. Eşimin arkadaşının nkarisi hamileyken ona bebeğin kafasi büyüyor, ya ölür ya da ölü doğar. Dogsa da uzun surebyaşayamaz demişlerdi doktorlar. Ama çocuk doğdu ve gayette sağlıkli. Siz yine kontrolleri vs yaptırın, olmadı başka bir yerde daha baktirin. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 🥰

Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah
Hep iyiyi düşünün doktorların her zaman dediği olmuyor. Hidrosefali den mi şüphe ediyorlar yoksa farklı bir şey mi
Tam tani koymuyorlar dogama kadar normwlde olabilir.olmayada bilrlir diyor dr iki dr a gittim mr sonucunu bekliyoruz suan.pihtilasmadan kaynaklida ola bilir dedi dr

bak şimdi kist dediği şey kıvrımlı olan beynin kıvrımları arasında kalan boşluklardır. doğumdan sonra bile boşluk kapanıyor. kist kist deyip korkutuyorlar resmen insanı.
Zaten dr bey cok onemli deil dedi kist icin

Doktorların yanılma payı çok oluyor. Kimlere kimlere neler neler dediler..
O yüzden Allah'a sığın, bol bol dua et. Ayet var; rahimlerin içindekini ancak Biz biliriz diye.
Rabbim gönlüne ferahlık versin ❤❤❤

Canım benim her şeyi detaylı açıklayan bir doktorum var. Geçen ona dedim ki " doktorlar, bebeklere sağlıksız diyorlar, sonra çocuklar sağlıklı doğuyor" o da dedi ki "biz en en küçük ihtimali bile söylemek zorundayız, eğer sağlıklı dersek ve sağlıksız bir bebek doğarsa ve aile dava açarsa 4 milyon liraya kadar cezası var. Onun için olma olasılığı çok düşük de olsa belirtiriz"

Yani üstlerine sorumluluk almak istemiyorlar. Sonuçta sağlıksız deseler ve sağlıklı doğsa kimse dava açmıyor, ama tam tersi durumda dava açılabilir, bu da o doktorun hayatını karartabiliyormuş. Onun için doktorlar hep olumsuzu vurguluyorlar.

İçini ferah tut, tabi takibini yaptır ama durum bu yani hamileliğin güzel geçirmeye devam et.

Kul yapımı makina canım onlar takma kafana arkadaşımın bebeği için de kolu yok denildi sonra başka sorunlar çıktı boşuna 3 milyar verdi test yaptırdı her doktor ayrı telden çaldı bebeği şimdi bir yaşında masallahi var allah'a dua et herşey rabbimden canını sıkma

Back
X