- 26 Şubat 2022
- 667
- 3.093
- 43
- Konu Sahibi Rowena Ravenclaw
Babanıza günlük yemek götürecek bir kadın bulup parayı ona verseniz madem durumunuz uygunmuş daha münasip olabilir. Zarf içinde para bence hoş değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ben de öyle dedim konumda ama mesela bana ev hediyesi o kadar çok Paşabahçe hediye çeki geldi ki, evimde bütün koleksiyonları var ama hiçbirine ihtiyacım yok, yani çek de bi yere bağlıyor diye çok içime sinmedi.Hediye ya da hediye çeki tarzı bir şey çok daha zarif olur
güzel bi altın küpe alın.Evet ben de öyle dedim konumda ama mesela bana ev hediyesi o kadar çok Paşabahçe hediye çeki geldi ki, evimde bütün koleksiyonları var ama hiçbirine ihtiyacım yok, yani çek de bi yere bağlıyor diye çok içime sinmedi.
Ayrica benim annem hastanedeki gunlerimizle birlikte toplam 5 gun kaldi. 1 ay cok uzun degil mi?
1 ayı ben de çok bilemedimBir ay çok uzun değil mi , 2 hafta da gayet güzel toparlarsınız , anneniz darılmayacaksa harçlık olarak verin tabi ...
Ben olsam kırılırdım
Bunu yapan anneniz ve babanız
Onların ihtiyacı olunca siz yardım edersiniz ama talep etmeden yapmayın
Anne babanıza acizlik çaresizlik muhtaç olma durumunu yaşatmayın
Bence direkt para vermenizi hem kabul etmez hem hos karsilamazlar. Eger imkan varsa ev yemekleri yapan ya da gunde 2-3 ogun yemek gonderen bir firmayla anlasin, anneniz yokken babanizin yemek yapma problemini cozersiniz. 2 hafta da 1 de yardimci ayarlarsaniz temizlik isi hallolur.
Anneniz sizin hayatinizi kolaylastirirken, siz de karsiliginda onlarin hayatini kolaylastirmis olursunuz.
Insanlar sizin icin gozunu kirpmadan duzenlerini bozuyor neden cunku evlatsiniz. Evlat ise emeginizin karsiligi bu diye zarfa para koyup vermeyi dusunuyor ne aci ya.
Zarfta parayı insanlar tanımadıkları insanlara veriyorlar. Kendi anne babanıza zarfta vermeniz, ben o anne baba olsam bana çok ayıp gelirdi sanırım. Bi çeyrek ya da yarım işte sizin bütçenize hangisi denk geliyorsa alıp vermek, verirken de çok zahmet ettin anam babam çok teşekkür ederim demek daha samimi ve doğal olur bence.
Annenize zarfın içinde para mı? Ne ayıp...
Anneye zarfta para verilmez. Altına merakı varsa yatırımlık bir bilezik alabilirsiniz,hiç değilse takar kullanır ve ihtiyaç halinde bozdurabilir
Ya işte zaten ben de ayıp olur mu kırar mıyım başka türlü nasıl yapabilirim diye konu açmak istedim. Altın olayı hiç aklıma gelmemişti şimdi düşününce aklıma yattıÇok ayıp annenize zarfa para koyup mı vereceksiniz? Bir altın bişey alıp verin bari, küpe kolye bilezik vs. Zarfta para uzatmak çok ayıp. Babanız bu kadar zor durumda kalacaksa 1 ay annenizle kalmanıza gerek yok. İlk hafta kalsa ya da 2 hafta, kendinizi biraz hastane durumundan toparlarsınız zaten. Eşiniz de yardımcı olur akşamları baba olarak.
Bence güzel bir altın künye veya hani çeyrek veya yarım altinli kolye falan oluyor öyle bişey yapılabilir zarar etmeyecekleriMerhaba doğum için desteğe annem gelecek bir ay kadar. Bu süreçte babam yalnız kalacak çok elinden yemek vs gelen biri de değildir, yani sağolsunlar seve seve yapıyorlar da biraz düzenleri bozulacak.
İkisi de emekli ama elbette bizim durumumuz çok daha iyi. Şimdi ben ufak bir yardımımız dokunsun cebinde bir harçlık gibi olsun düşündüm. Onların hiç öyle bir beklentisi olmasa bile. Çünkü bebeğe de bir sürü şey alıyorlar üzülüyorum. Hediye alsam zarif olur ama ihtiyacı olmayan birşey de almak istemiyorum ve neye ihtiyaç vardır bilmiyorum. Acaba 6 bin tl versem bi zarfta, nasıl sizce? Veya siz ne önerirsiniz?
Bence annenize bilezik ya da künye tarzı birşey alın mesela yarımlik çeyrekle künye yapıyorlar takmasa bile satar zarar da etmiş olmaz. Bence güzel düşünmüşsünux
benim de aklıma bu tarz bir hediye geldi, hem direkt para vermekten daha şık bir hareket olur hem de ihtiyaç durumunda satıp harcayabilirler R Rowena RavenclawBencede annenize giderken ufak bir hediye altın yüzük künye tarzı alırsınz dhaa hoş olur![]()
22 ayar işçiliği düşük altınlarda zarar etmez anneniz. kuyumcudan alırken de bunu söyleyin. 14 ayarlar daha şık olur ama zarar eder bozarken. 14 ayar almayın o yüzden. bir de taş vs olmasın üzerinde. onlar da değer kaybına neden oluyor.Peki arkadaşlar bu bozduğunuzda çok değer kaybetmeyecek tarzda bi takı olarak ne önerirsiniz? (yarım altınlı künye vs gibi) aşağı Yukarı ne kadardır? Hani böyle çok takı takmaz da bi tane kolunda veya boynunda dursun isterse bozdursun türü birşey?
Kesinlikle katılıyorum. Anısı da olur yani torunum doğduğu vakit taktım faln derbenim de aklıma bu tarz bir hediye geldi, hem direkt para vermekten daha şık bir hareket olur hem de ihtiyaç durumunda satıp harcayabilirler R Rowena Ravenclaw
Nakit vermenize ben olsam kırılırdım. Onun yerine güzel büyük bir hediye alın. 1 ay berabersiniz illa ihtiyaçları olan bir şeyin muhabbeti geçer. İhtiyaçlarını karşılayan bir hediye alın.Merhaba doğum için desteğe annem gelecek bir ay kadar. Bu süreçte babam yalnız kalacak çok elinden yemek vs gelen biri de değildir, yani sağolsunlar seve seve yapıyorlar da biraz düzenleri bozulacak.
İkisi de emekli ama elbette bizim durumumuz çok daha iyi. Şimdi ben ufak bir yardımımız dokunsun cebinde bir harçlık gibi olsun düşündüm. Onların hiç öyle bir beklentisi olmasa bile. Çünkü bebeğe de bir sürü şey alıyorlar üzülüyorum. Hediye alsam zarif olur ama ihtiyacı olmayan birşey de almak istemiyorum ve neye ihtiyaç vardır bilmiyorum. Acaba 6 bin tl versem bi zarfta, nasıl sizce? Veya siz ne önerirsiniz?
Kalabiliyrsa bir ay bence ideal bir süre benim kalacak kimsem yok ama inanın annem kalsa bir ay ohhhhh mis gibi derim1 ayı ben de çok bilemedimilk doğum o yüzden çok kestiremedim, normal doğum, o yüzden tam tarihi de bilmiyoruz, beklenen doğum tarihi öncesi bir hafta sonrası da 3 hafta olacak şekilde alayım dedim. bi de yurtdışındayım ha deyince gelemez bi sıkıntı olursa tekrar uçak bileti ayarla vs zor olabilir diye korktuk.
Peki arkadaşlar bu bozduğunuzda çok değer kaybetmeyecek tarzda bi takı olarak ne önerirsiniz? (yarım altınlı künye vs gibi) aşağı Yukarı ne kadardır? Hani böyle çok takı takmaz da bi tane kolunda veya boynunda dursun isterse bozdursun türü birşey?
Valla hiç sanmıyorum burda o tarz birşey bulabileceğimiTam bilmiyorum adini ama su hani tam altin cerceveli bileklik falan olabilir. Gerci neredesiniz yurtdisinda bulabilir misiniz bilmiyorum, Turk nufusunun yogun oldugu bir yerse bulursunuz muhtemelen.
Yarım altın fiyatı +100 tl falan bileklik fiyatı oluyor. Bilekliği altın almazsanız yine o paraya gelirPeki arkadaşlar bu bozduğunuzda çok değer kaybetmeyecek tarzda bi takı olarak ne önerirsiniz? (yarım altınlı künye vs gibi) aşağı Yukarı ne kadardır? Hani böyle çok takı takmaz da bi tane kolunda veya boynunda dursun isterse bozdursun türü birşey?
Merhaba doğum için desteğe annem gelecek bir ay kadar. Bu süreçte babam yalnız kalacak çok elinden yemek vs gelen biri de değildir, yani sağolsunlar seve seve yapıyorlar da biraz düzenleri bozulacak.
Bende tam olarak bunu dicektim. Hergün babanıza yemek yollayın yada yaptırcak birini ayarlayın yapsın kendi evinde bıraksın. Annenizede hediye alırsınız hoşuna gidecek.Bence boyle bisey yapmak yerine babaniza disaridan yemek yollayin. Annenizede guzel bir hediye alirsiniz