• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma gelecek anne

1 ayı ben de çok bilemedim 🤷‍♀️ ilk doğum o yüzden çok kestiremedim, normal doğum, o yüzden tam tarihi de bilmiyoruz, beklenen doğum tarihi öncesi bir hafta sonrası da 3 hafta olacak şekilde alayım dedim. bi de yurtdışındayım ha deyince gelemez bi sıkıntı olursa tekrar uçak bileti ayarla vs zor olabilir diye korktuk.
Yurtdışındaysanız 1 ay normal

Merhaba doğum için desteğe annem gelecek bir ay kadar. Bu süreçte babam yalnız kalacak çok elinden yemek vs gelen biri de değildir, yani sağolsunlar seve seve yapıyorlar da biraz düzenleri bozulacak.
İkisi de emekli ama elbette bizim durumumuz çok daha iyi. Şimdi ben ufak bir yardımımız dokunsun cebinde bir harçlık gibi olsun düşündüm. Onların hiç öyle bir beklentisi olmasa bile. Çünkü bebeğe de bir sürü şey alıyorlar üzülüyorum. Hediye alsam zarif olur ama ihtiyacı olmayan birşey de almak istemiyorum ve neye ihtiyaç vardır bilmiyorum. Acaba 6 bin tl versem bi zarfta, nasıl sizce? Veya siz ne önerirsiniz?
Zarf ne ya. Anne al harçlık yap de ver. Sanki elemana maaş veriyon

Merhaba doğum için desteğe annem gelecek bir ay kadar. Bu süreçte babam yalnız kalacak çok elinden yemek vs gelen biri de değildir, yani sağolsunlar seve seve yapıyorlar da biraz düzenleri bozulacak.
İkisi de emekli ama elbette bizim durumumuz çok daha iyi. Şimdi ben ufak bir yardımımız dokunsun cebinde bir harçlık gibi olsun düşündüm. Onların hiç öyle bir beklentisi olmasa bile. Çünkü bebeğe de bir sürü şey alıyorlar üzülüyorum. Hediye alsam zarif olur ama ihtiyacı olmayan birşey de almak istemiyorum ve neye ihtiyaç vardır bilmiyorum. Acaba 6 bin tl versem bi zarfta, nasıl sizce? Veya siz ne önerirsiniz?
direkt hesabına atma sansiniz yok mu

Valla hiç sanmıyorum burda o tarz birşey bulabileceğimi
Artık yazın tatile gidince Türkiye’den alacağım muhtemelen biraz zaman geçmiş olacak ama ne yapalım

Anladim. Siz su an icin babaniza gunluk yemek saglamaya odaklanin bence, iki emekli maasi ile dogru duzgun yemek yapmayi da bilmiyorsa disaridan yemesi zor olur. Sizin halletmeniz daha makbule gecer. Annenize de yazin hediyesini alirsiniz.

Yani o da var da o da swift gerektiriyor bizim yurtdışındaki bankadan Türkiye bankaya euro gönder kesintiler yüksek vs hem de açıklana yapmadan hesaba para yollamak da çok içime sinmedi
yoo zaten yorumları okudum altın muhteşem bir fikir bence , arkadaşlar çok iyi düşünmüşler

Çok teşekkürler, peki doğumdan 3-4 ay sonra yaz tatilinde Türkiye’ye gittiğimde hem doğumgünü hediyesi (annemin doğumgünü yazın) hem de doğumdaki desteğin için içimden geldi diyerekten altın hediye versem?
Annemizin durumunu ve karakterini ben bilemem. Şahsen ben kabul etmem. Belki bir çift küpe, yüzük, ince bir bileklik olabilir. Çünkü o şahsa özel...

Bende diyim çok ayıp olur. Babanıza yemek firmasıyla anlasip yemek gönderin 1 aylık yani. Annenize kolye bile size yardıma gelmişken vermeyin evine dönsün sonraki gelişinde veya sizin girişinizde yani yardımdan ayrı hediyenizi verirsiniz

Anane torununa bakıyor. Bunun için para vermek bence çok rencide edici.
Bizde maddi durumu iyi olan annem olduğu için belki de bana garip geliyor. 🤷🏻‍♀️ Annem bana sürekli para verir.
Torununa bakmaktan ziyade sağolsun beni toplayacak, çamaşıra yemeğe yardım edecek ben bebekle uykusuz ve emzirmeli hayata alışayım diye. Ya benimki de hep bana yapmak ister ama şimdi birimiz Euro ile maaş alıp birimiz emekli maaşı alınca, kimin kime destek olması gerektiği açık bence. O yüzden ben hiç kıyamam o istediklerini alamazsa yapamazsa

Örneğin; robot süpürgeleri yoksa çok şık bir hediye olur direkt nakit para vermek hiç hoş olmaz.

Yani o da var da o da swift gerektiriyor bizim yurtdışındaki bankadan Türkiye bankaya euro gönder kesintiler yüksek vs hem de açıklana yapmadan hesaba para yollamak da çok içime sinmedi
Ne gibi bir açıklama? Anne geldin bana baktın torununa baktın al bu da bilmem kaç lira karşılığı gibi bir açıklama yapamamak mı içinize sinmedi
Bu ince düşünce filan değil düpedüz anaya babaya hakaret
Yarın bir gün onların bir sağlık sorunu olsa gidip parayla mı bakacaksınız

Back
X