- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Rowena Ravenclaw
Annenize yarim altin alip bileklik yaptirabilirsiniz cok guzel bi hediye olur.
Para vermeyin ayıp olur.
Para vermeyin ayıp olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yahu ne kötü yazıyorsunuzNe gibi bir açıklama? Anne geldin bana baktın torununa baktın al bu da bilmem kaç lira karşılığı gibi bir açıklama yapamamak mı içinize sinmedi
Bu ince düşünce filan değil düpedüz anaya babaya hakaret
Yarın bir gün onların bir sağlık sorunu olsa gidip parayla mı bakacaksınız
Annenize yarim altin alip bileklik yaptirabilirsiniz cok guzel bi hediye olur.
Para vermeyin ayıp olur.
Arkadaşım doğum yaptığında annesi yardıma gelmişti o da karşılığında annesine bir bilezik hediye etmişti sizde bir takı alabilirsiniz. Mesela zarf içinde 6000 vermek yerine çeyrekli yada tam altınlı bileklik alabilirsiniz.
yanımda olmanın bedeli öyle miYahu ne kötü yazıyorsunuz
Nasıl bi açıklama olabilir, hediye versem çiçek yollasam “hayatımın en anlamlı günlerinde yanımda olmanın bedeli elbette ödenemez benden ve torunundan ufak bir hediye kabul et mutlulukla kullan” yazarım bunu banka dekontunda yazamayacağıma göre, o yüzden içine sinmedi diyorum kuru kuruya hesaba havale yapmak.
Aslinda yarim altin zaten yatirimlik gibi oluyor. İstersede takı şeklinde kullanir.Evet bu fikir benim de çok aklıma yattı, bende pek takı vs merakı olmadığı için aklıma gelmemişti. Gerçi annemde de yoktur ama ister takar ister daha beğeneceği birşeyle değiştirir ister bozar harcar, güzel fikir oldu
Hanımefendi sakin olun kimse bedeli için çocuk doğurmuyor veya annem bir beklentisi olduğu için bir ay evini kapatıp yanıma gelmiyor bunun bilincindeyim. Zaten konumda da yazdım onların asla öyle bi beklentisi yok diye. Ben onlara birşeyler yapmak istiyorum ve bunu nasıl yapacağımı bilmediğim için farklı fikir almak istiyorum.yanımda olmanın bedeli öyle mi
Şimdi bu benim yazdığımdan daha mı iyi
Önce bir doğurun da sonra bedelinin kaç lira olduğunu hesaplarsınız
Öncelikle Allah analı babalı büyütsün. Anne’dir elbette destek olacak sana. Sen gelme desen gelir , yapma desen yapar. Eğer yorulduğunu fark ediyor ve bu duruma üzülüyorsan ; o paraya bakıcı tutabilirsin . Bakıcı dediğim ev yemeklerine yardım eden vs. Çünkü bir anne’nin o parayı kabul edeceğini sanmıyorum. Ve şunuda eklemek isterim ; eğer annenin ruhunu okşamak istiyorsan , bir çiçek al ve güzel bi not yaz . Annen tüm yorgunluğunu unutacaktırMerhaba doğum için desteğe annem gelecek bir ay kadar. Bu süreçte babam yalnız kalacak çok elinden yemek vs gelen biri de değildir, yani sağolsunlar seve seve yapıyorlar da biraz düzenleri bozulacak.
İkisi de emekli ama elbette bizim durumumuz çok daha iyi. Şimdi ben ufak bir yardımımız dokunsun cebinde bir harçlık gibi olsun düşündüm. Onların hiç öyle bir beklentisi olmasa bile. Çünkü bebeğe de bir sürü şey alıyorlar üzülüyorum. Hediye alsam zarif olur ama ihtiyacı olmayan birşey de almak istemiyorum ve neye ihtiyaç vardır bilmiyorum. Acaba 6 bin tl versem bi zarfta, nasıl sizce? Veya siz ne önerirsiniz?
İnanın hiç öyle bi beklentim de yok keşke kendine harcasa, ne bileyim masaja gitse tatile gitseYalnız o anne gelirken hazırlıklı gelecek, altını o takacak size yada torununa yada her ikinize de
Çok teşekkür ederimÖncelikle Allah analı babalı büyütsün. Anne’dir elbette destek olacak sana. Sen gelme desen gelir , yapma desen yapar. Eğer yorulduğunu fark ediyor ve bu duruma üzülüyorsan ; o paraya bakıcı tutabilirsin . Bakıcı dediğim ev yemeklerine yardım eden vs. Çünkü bir anne’nin o parayı kabul edeceğini sanmıyorum. Ve şunuda eklemek isterim ; eğer annenin ruhunu okşamak istiyorsan , bir çiçek al ve güzel bi not yaz . Annen tüm yorgunluğunu unutacaktır![]()
Düşünceni ve hissettiklerini empati yaparak çok iyi anlıyorum . Anneler cennetten, bir melektir . Ve onlar herşeyin en güzelini hak eder, hakları ödenmez. O heyecanla alır, resimler.. tutamaz kendini. Yavrusunun yavrusuÇok teşekkür ederimaynen öyle yapma alma diyorum whatsapptan bebeğe şunu aldım bunu aldım diye fotoğraflar atıyor
Ben istiyorum ki artık kendini düşünsün bana ya da bebeğe almak yerine canı kebap mı çekti gitsin yesin, yoruldu mu temizliğe kadın tutsun, sıkıldı mı iki üç gün termale vs gitsin istiyorum, yani Türkiye’de ortalama bi emekli bunları yaparken düşünüyorsa annemler düşünmeden yapabilsin istiyorum bu doğum vesilesiyle ufak bi şıklık olsun istiyorum
ben Türkiye’deyken yapıyordum, kendim masaja giderken yalnız kalmayayım diye sana da aldım diyordum şimdi ben yokum o da hayatta kendi kendine yapmazDüşünceni ve hissettiklerini empati yaparak çok iyi anlıyorum . Anneler cennetten, bir melektir . Ve onlar herşeyin en güzelini hak eder, hakları ödenmez. O heyecanla alır, resimler.. tutamaz kendini. Yavrusunun yavrusubu saydıklarını yapmasını istediklerini , ona imkan verebilirsin para vermek yerine. Örneğin al anneni karşına annecim sende çok yoruldun biraz dinlenmeni istiyorum , termal otele yer ayırttım . Lütfen gitmeni istiyorum , gidersen çok mutlu olacağım de. Güzel sözler hiç bir zaman , bir şeye hayır dedirtmez . Böyle güzel düşünceli evladı var, annenin kıracağını hiç düşünmüyorum seni
O zaman zamana bırakacaksın yapacak bir şey yok, bir çiçek bir güzel not iki öpücük tamamben Türkiye’deyken yapıyordum, kendim masaja giderken yalnız kalmayayım diye sana da aldım diyordum şimdi ben yokum o da hayatta kendi kendine yapmazinşallah yaz tatilinde gidince (bebişten fırsat bulabilirsek)
Neden bu kadar yükseldiniz ki? Kadın evinden yurdundan olacak, canından can elbette olacak ama kızının içi rahat edememiş işte. Zarfta para bana da ayıp geldi ama bir hediye neden kötü olsun anlayamadım ben. Anasını babasını ölene kadar sömüren, daha hayattalarken miras derdine düşenlerdense yanında kalacağı zaman için bir teşekkür etmek istemiş.Ne gibi bir açıklama? Anne geldin bana baktın torununa baktın al bu da bilmem kaç lira karşılığı gibi bir açıklama yapamamak mı içinize sinmedi
Bu ince düşünce filan değil düpedüz anaya babaya hakaret
Yarın bir gün onların bir sağlık sorunu olsa gidip parayla mı bakacaksınız