- 27 Temmuz 2013
- 2.839
- 1.165
- 373
- Konu Sahibi yasam_destek
-
Aynen öyle. Çok güzel görmüşsünüz içimi. Teşekkür ederim.Eskiden beri ilk bebeğin eşyasını kız annesi yapar gibi saçma bir laf dolanır ortalıkta...
Kayınvalideniz ondan demiştir sen ilk gideceksen yapacaklarını hazırla iki ayağın bir pabuca girmesin diye...
Ya da belki sizin düşündüğünüz gibi hazıra konmak istemiştir.
Eğer hazıra konmak istediğini düşünüyorsanız açarsınız telefonu "anne siz de doğumda bulunmak istemişsiniz, annem evde çok kalabalık olup kış günü loğusa kadını bunaltmayalım, gribi - hastalığı var biz kalabalık etmeyelim " diyor sonra gelecekler hazırlığını yap da gel dersiniz.
Alacağınız cevap size niyetini gösterir, doğuma yakın da sizin anneniz elini kolunu sallayarak gelir olur biter.
Canınızı sıktığınız şey buysa uygun sözcüklerle sorun çözülür.
Bence siz geçmişten biriken yaşantılarla kayınvalidenizin tavrına sinir olmuşsunuz.
Bu söylediğinizi üzerime alınmıyorum çünkü düğünümüzden gelinliğime, takılacak takılardan balayına evimiizin eşyalarına kadar her şeyi eşimle birlikte yaptık.
Ozellikle evlilikte ailelerine yuk olanlar bu grup canim
Kv kp dugun yapsin esyalari evi alsin, evlenen cifte sadece icine girip sevismek kalsin ne guzel evlilik dimi
Ben de böyle yapmaya karar verdim. Eşimle de konuşacağım akşam ama kp kvyi bırakıp gitmezse ne olacak? Geçen yıl geldiklerinde öyle olmuştu. Yine böyle olur da benim annem gitmek zorunda hissettirilirse ve giderse valla kıyameti koparırım.Hemen hemen ayni zamanda dogum yapacagiz sanirim. Biz kv kp ayni sehirdeyiz, ailem izmirde. Dogumda bana teyzem bakacak, yakin oturuyoruz. Annemler de gelecekler benim evde kalacaklar. Kv kp dogumdan bir iki gun sonra gelecekler ziyarete. Kesin kararim bu esime de bildirdim. Ama sizin durum farkli... Bence de anneler kalsin, babalar gorup donsunler. En mantiklisi. Gonuller kirilmamis olur.
Yok canim seninle alakali degil zaten konu icinde gecmis de bu mevzu ben de ondan arkadasa yorum yaptimBu söylediğinizi üzerime alınmıyorum çünkü düğünümüzden gelinliğime, takılacak takılardan balayına evimiizin eşyalarına kadar her şeyi eşimle birlikte yaptık.
Ben de böyle yapmaya karar verdim. Eşimle de konuşacağım akşam ama kp kvyi bırakıp gitmezse ne olacak? Geçen yıl geldiklerinde öyle olmuştu. Yine böyle olur da benim annem gitmek zorunda hissettirilirse ve giderse valla kıyameti koparırım.
İnşallah öyle olur. Rabbim size de hayırlı doğumlar nasib eylesin.Oyle bir durumda tabii ki kiyameti kopar. Ne demek annecigin gidecek.. insallah dusundugun sey basina gelmeden guzellikle huzurla dogumunu ve lohusalik donemini atlatirsin.
Ben de böyle olması konusunda eşimle konuşacağım ama kv ısrarla kalmak ister de annem gitmek zorunda kalırsa diye korkuyorum. Malum ilk başta gelmek istemedi annen gelsin dedi şimdi de gelmek istiyormuş. hayırlısı olsun inşallah ne diyeyim.hepsi gelsin bikacgun ilk halini gorsunler bebisin sonra kv ler gider annen kalir kv geri gelir donusumlu bakarlar ama ilk dogunca hepsi gormk ister
kv ilk basta annenle kalman iyi olur dediyse bence art niyetli deildir.bizdede oyle oldu once kizin annesi gelsin rahat eder dedik gelinimize ama bu seferde gormeden edemedik gorduk geri geldik gelinimizin dogumunda annesi gidnce benim annem gidip baktiBen de böyle olması konusunda eşimle konuşacağım ama kv ısrarla kalmak ister de annem gitmek zorunda kalırsa diye korkuyorum. Malum ilk başta gelmek istemedi annen gelsin dedi şimdi de gelmek istiyormuş. hayırlısı olsun inşallah ne diyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?