Doğuma kim gelsin sorunsalı

Adaletsiz olmus aslinda sizin seciminiz cunku kv ile kayinpedere yazik :/ Bencede anneler 40 50 gun kalsinlar babalarda 2 3 gun kalip gitsinler

Aynen öyle. Çok güzel görmüşsünüz içimi. Teşekkür ederim.

Ya anneler kalsın babalar 1-2 gün görüp gitsin yada alıver şişme yataklardan kalsın hepsi işte. Yazık heveslidir hepsi şimdi

Bence dogum ve dogum sonrasi surecte onemli olan tek sey dogum yapacak olan kadinin mutlulugu, huzuru, kafa rahatligi. Ve genelde kadinlar bu surecte kendi anneleriyle daha rahat ediyorlar. Sizin aileniz dogumdan once gelsin anlastiginiz gibi. Esinizin ailesi doguma gelip 3-4 gun kalip donsun. Eve sigamayiz diye dusunmeyin. Bu onlarin sorunu. Salona yer yatagi yaparlar 3-4 gun, olur biter. 40 gun sonra da anne babaniz doner, esinizin ailesi gelir.

Bebeginizin esyalarini annenizin yapmasini da takmayin. 40 gun sonra kayinvalidenizle cocuga bakarken surekli "anneannesi neler almis benim cocuguma" diyerek seversiniz cocugu.

Hemen hemen ayni zamanda dogum yapacagiz sanirim. Biz kv kp ayni sehirdeyiz, ailem izmirde. Dogumda bana teyzem bakacak, yakin oturuyoruz. Annemler de gelecekler benim evde kalacaklar. Kv kp dogumdan bir iki gun sonra gelecekler ziyarete. Kesin kararim bu esime de bildirdim. Ama sizin durum farkli... Bence de anneler kalsin, babalar gorup donsunler. En mantiklisi. Gonuller kirilmamis olur.

Ozellikle evlilikte ailelerine yuk olanlar bu grup canim
Kv kp dugun yapsin esyalari evi alsin, evlenen cifte sadece icine girip sevismek kalsin ne guzel evlilik dimi
Bu söylediğinizi üzerime alınmıyorum çünkü düğünümüzden gelinliğime, takılacak takılardan balayına evimiizin eşyalarına kadar her şeyi eşimle birlikte yaptık.

Ben de böyle yapmaya karar verdim. Eşimle de konuşacağım akşam ama kp kvyi bırakıp gitmezse ne olacak? Geçen yıl geldiklerinde öyle olmuştu. Yine böyle olur da benim annem gitmek zorunda hissettirilirse ve giderse valla kıyameti koparırım.

Bu söylediğinizi üzerime alınmıyorum çünkü düğünümüzden gelinliğime, takılacak takılardan balayına evimiizin eşyalarına kadar her şeyi eşimle birlikte yaptık.
Yok canim seninle alakali degil zaten konu icinde gecmis de bu mevzu ben de ondan arkadasa yorum yaptim
Kusura bakma sanki sana soylemis gibi olduysam canim

Oyle bir durumda tabii ki kiyameti kopar. Ne demek annecigin gidecek.. insallah dusundugun sey basina gelmeden guzellikle huzurla dogumunu ve lohusalik donemini atlatirsin.

hepsi gelsin bikacgun ilk halini gorsunler bebisin sonra kv ler gider annen kalir kv geri gelir donusumlu bakarlar ama ilk dogunca hepsi gormk ister

hepsi gelsin bikacgun ilk halini gorsunler bebisin sonra kv ler gider annen kalir kv geri gelir donusumlu bakarlar ama ilk dogunca hepsi gormk ister
Ben de böyle olması konusunda eşimle konuşacağım ama kv ısrarla kalmak ister de annem gitmek zorunda kalırsa diye korkuyorum. Malum ilk başta gelmek istemedi annen gelsin dedi şimdi de gelmek istiyormuş. hayırlısı olsun inşallah ne diyeyim.

kv ilk basta annenle kalman iyi olur dediyse bence art niyetli deildir.bizdede oyle oldu once kizin annesi gelsin rahat eder dedik gelinimize ama bu seferde gormeden edemedik gorduk geri geldik gelinimizin dogumunda annesi gidnce benim annem gidip bakti

burada konu oncelik vb degil.dogum yapinca insan yaninda rahat edecek insanlaru ister.bence kendi anneniz gelsin .bi toparlanin kendinize gelin sonra kim gelecekse gelsin.heres atip tutmati iyi biliyo kendi baslarina gelse kimi isterler acaba yanlarinda.o bunu dinlemeyin kendiniz nasil rahat olacaksaniz oyle yapin.gerekirse kimse gelmesin.siz bebeginize odaklanin sutunuz bol bol olsun.hayirli dogumlar

bebeğinin babannesinde hakkı doğumda bulunmak istemesi,ilk anlarını görmek isterler tabi,eşin haklı,bir kez daha düşün itiraz etmeden önce.

Anneler gelsin, sen lohusasin surekli emzircen sagcan vs, babalarin bence basta gelmesine gerek yok. Anneler gelsin, sonra babalar gelebilir, yatcak yer yoksa sirayla gelir babalar.

Tabi kayinvalide ile dogum zor ama mecnuren gelir, annen de oldugundan yalniz kalmazsin. Benim ikincide sadece.kv.geldi, cok zordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…