- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
- Konu Sahibi yasam_destek
-
Babalarin dogumda ne isi var ki? Insan biraz anlyisli olur ,sana sadece kendi annen lazim yeni dogum yapmis biri olarak soyluyorum,baska kimsenin yaninda rahat edemiyorsun hele bir de dogum yapar yapmaz ziyarete gelen dusuncesizleri de goz onunde bulundurunca baya bir yardima ihtiyacin olur ama erkegin yaninda insan rahat yatamaz dinlenemez esine bunlari anlat da sadece kendi annenin gelmesine ikna olsunHerkese selam,
Yaklaşık 2 ay sonra doğum yapacağım Allah kısmet ederse. Ailelerin ikisi de aynı şehirde ama biz çalıştığımız için farklı bir şehirdeyiz. Hem de uzakta. Doğuma yakın bir zamanda annemle babam gelecek, bebeğin 40ı çıkana kadar kalacaktı. Sonrada kv ile kp gelecek bi o kadar da onlar kalacaktı. Sonra aileler böyle dönüşümlü gelip bakacaklardı biz çalıştığımız için. Böyle konuşmuştuk. Buraya kadar bir sıkıntı yoktu.
Az önce eşim aradı kv kp de doğuma gelmek istiyorlarmış. 2 aile de gelsin kalsın diyor. Evimiz hem o kadar büyük değil hem de yatıracak yerimiz yok dedim. O zaman sadece anneler gelsin birlikte dedi. E babalar da görmek isteyecek onlara ayıp olur, hem o kadar zaman nasıl yalnız kalacaklar olmaz ki öyle dedim. Hem birlikte gelirlerse sonrası nasıl olacak dedim. Neyse sonra konuşuruz o zaman dedi ama sesi düştü.
Ne yapmalıyım ben şimdi? Sizce nasıl olmalı?
Herkese selam,
Yaklaşık 2 ay sonra doğum yapacağım Allah kısmet ederse. Ailelerin ikisi de aynı şehirde ama biz çalıştığımız için farklı bir şehirdeyiz. Hem de uzakta. Doğuma yakın bir zamanda annemle babam gelecek, bebeğin 40ı çıkana kadar kalacaktı. Sonrada kv ile kp gelecek bi o kadar da onlar kalacaktı. Sonra aileler böyle dönüşümlü gelip bakacaklardı biz çalıştığımız için. Böyle konuşmuştuk. Buraya kadar bir sıkıntı yoktu.
Az önce eşim aradı kv kp de doğuma gelmek istiyorlarmış. 2 aile de gelsin kalsın diyor. Evimiz hem o kadar büyük değil hem de yatıracak yerimiz yok dedim. O zaman sadece anneler gelsin birlikte dedi. E babalar da görmek isteyecek onlara ayıp olur, hem o kadar zaman nasıl yalnız kalacaklar olmaz ki öyle dedim. Hem birlikte gelirlerse sonrası nasıl olacak dedim. Neyse sonra konuşuruz o zaman dedi ama sesi düştü.
Ben doğum zamanı kv nin gelip kalmasından yanaydım ama kendisi dedi senin annenin gelmesi daha uygun. Doğumda kız annesi bulunur diye. Bu benim fikrim değildi ki. Babam zaten 1 haftadan fazla kalmaz sıkılır geri döner. O konuda sıkıntım yok. Ama 2 annenin birlikte gelmesi tartışmaya sebep olur mu? Beni düşündüren bu aslında. Ve nasıl uygun olursa öyle yapmak istediğim için fikir bekliyorum. O yüzden yazdım zaten.Kayınvalideye yazık değil mi 40 gün sonra geliyor? Bence de anneler gelsin kalsın,dedeler de 1-2 gün kalıp dönebilir.Ya da kalsınlar ne olacak ki,yer yatağı yaparsınız 1-2 hafta
Herkes gelsın dogumda yanınızda olsun, dogum sonrasında kv kp evıne donsun kendı aılenız kalsın 40 ınız çıkana kadar, sonra zaten dogum ıznınızde olacak en az 2 ay evdesınız yani...Herkese selam,
Bunu ben de düşündüm ama bu sefer eşim bebeğimizi göremeyecek. Ben de bunu istemiyorumSen onların olduğu yere git
Ben doğum zamanı kv nin gelip kalmasından yanaydım ama kendisi dedi senin annenin gelmesi daha uygun. Doğumda kız annesi bulunur diye. Bu benim fikrim değildi ki. Babam zaten 1 haftadan fazla kalmaz sıkılır geri döner. O konuda sıkıntım yok. Ama 2 annenin birlikte gelmesi tartışmaya sebep olur mu? Beni düşündüren bu aslında. Ve nasıl uygun olursa öyle yapmak istediğim için fikir bekliyorum. O yüzden yazdım zaten.
Kayınvaliden halden anlayan bir kadınmış,sakın 40 gün sonra gelsinler diye diretme hem o kırılır hem de eşin. İlk doğduğu anı iki taraf da görmek ister,senin annen görmek istemez miydi? İlk günler herkes gelsin,zaten çok kalmazlar gibi duruyor.Orada konuşup kendileri karar verirlerBen doğum zamanı kv nin gelip kalmasından yanaydım ama kendisi dedi senin annenin gelmesi daha uygun. Doğumda kız annesi bulunur diye. Bu benim fikrim değildi ki. Babam zaten 1 haftadan fazla kalmaz sıkılır geri döner. O konuda sıkıntım yok. Ama 2 annenin birlikte gelmesi tartışmaya sebep olur mu? Beni düşündüren bu aslında. Ve nasıl uygun olursa öyle yapmak istediğim için fikir bekliyorum. O yüzden yazdım zaten.
Ben de hak veriyorum ama ben doğum kv min gelmesini istediğimde o ısrarla annemin gelmesinin uygun olacağını söyledi. Biz de buna göre plan yaptık. Daha uygun bir fikir olursa ona göre de davranabilirim.Eşine hak verdim ben, annen baban gelip doğumu görecek kırkı çıkaracak eşinin ailesi bebek 1.5 aylıkken mi görecek
İnanın bencillikten değil. Ben ilk başta doğuma kvmin gelmesini istedim ama o annemin gelmesi gerektiği konusunda ısrar etti. Şimdi ben anneme kv de gelecek desem o zaman onlar gelsin biz sonra geliriz der küslük olur. Annem benim alıngandır çünkü. Ben de böyle olsun istemiyorum. O yüzden ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.Kızma ama çok bencilsin.
Babalar da görmek isteyecek diyorsun yani kendi babanın gelmesini istiyorsun.
Ama onun hem annesini hem babasını istemiyorsun.
Ya bu açıklaması bana göre bencillik başka bir şey değil.
Sen kendi anneni kırmamak için onları tamiri imkansız şekilde kırıyorsun ama.Ben de hak veriyorum ama ben doğum kv min gelmesini istediğimde o ısrarla annemin gelmesinin uygun olacağını söyledi. Biz de buna göre plan yaptık. Daha uygun bir fikir olursa ona göre de davranabilirim.
İnanın bencillikten değil. Ben ilk başta doğuma kvmin gelmesini istedim ama o annemin gelmesi gerektiği konusunda ısrar etti. Şimdi ben anneme kv de gelecek desem o zaman onlar gelsin biz sonra geliriz der küslük olur. Annem benim alıngandır çünkü. Ben de böyle olsun istemiyorum. O yüzden ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.
Ben de hak veriyorum ama ben doğum kv min gelmesini istediğimde o ısrarla annemin gelmesinin uygun olacağını söyledi. Biz de buna göre plan yaptık. Daha uygun bir fikir olursa ona göre de davranabilirim.
İnanın bencillikten değil. Ben ilk başta doğuma kvmin gelmesini istedim ama o annemin gelmesi gerektiği konusunda ısrar etti. Şimdi ben anneme kv de gelecek desem o zaman onlar gelsin biz sonra geliriz der küslük olur. Annem benim alıngandır çünkü. Ben de böyle olsun istemiyorum. O yüzden ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?