Doğuma kim gelsin sorunsalı

Torunlarını 40 gun sonra gormelerı normal mı ?
Gelsınler gerı gıderler zaten ılk zamanlar kendı annenın kalması daha ıyı

Dogumun 40+40 yani 80 gunluk bi bakim sureci oluyor mu ya?
Gercekten bilmedigim icin soruyorum bunu.

Gelsin iki taraf da birer hafta bilemedin 10 gun kalip gitsinler diyorum ben.

Bana kafadan 80 gun uzun geldi.

Esin hakli bu arada, niye 40 gun beklesinler torun gormek icin. Gerekirse sikis tepis olur ama idare edilir.

önce anneler gelsin doğum olunca babalar gelsin bir kaç gün kalıp kv ler geri dönsün sonra yine arada kv gelir bir kaç gün kalır gider.

Doğumda bulunup birkaç gün kalıp gidecekllerdir sonra planlanan şekilde devam edersizniz
Yatacak yeri düşünmeyin onlarda bunu biliyorlardır
İnsan torununun doğumunda bulunmak ister
Eşinize bir şekilde idare ederiz deyin geçin huzursuz olmaya değmez

Eşine hak verdim ben, annen baban gelip doğumu görecek kırkı çıkaracak eşinin ailesi bebek 1.5 aylıkken mi görecek

Evet ben de uygun bulmuyorum ama eşim ailesi geldiğinde 2 3 ay kalsın istiyor. Benim annem bize yük olurum düşümcesiyle gelmek istemeyecek bu sefer ben ne doğumdan ne de bebeğimden bir şey anlamayacağım. Ne yapmam lazım? 2 tarafın da gönlü olsun istiyorum. Kırmaktan yana değilim.
Kendi ailene gelince onlar gelsin diyorsn ama KV ile kp istemiyorsun eşin laf yapsa haklı onlarinda torunu sonuçta
Tabi ki onların torunu. Ben babaevimden getirmedim ki. Ama ben gelmesinler de demiyoeum ki. Gelirlerse somrası için yaptığımız planlar değişecek. Sıkıntı yaşanır mı 2 annenin de olmasında bilmiyorum. Sıkıntı vallahi sıkıntı.
Aileler ankarada biz batmandayız ben ankaraya gitmiştim annem de kaldım ama kv kp de 2 güne bir geldiler gördüler
Ben gidersem kvde de kalmak zorunda olacağım. Çünkü eşim istemez annemlerde çok kalmamı. Bir de eşim uzak kalacak bebeğimizden. Onsuz büyütmek de istemiyorum.
Senin bebeğin de erkek sanırım, sen olsan ne hissederdin, oğlun arıyo diyo e anne eşimin anne babası gelecek siz sonra gelin, peki oğlum ne demek diyebileceksen aynen devam
Şu anda buna kendi bulunduğum duruma göre cevap verebileceğim galiba. Bebeğim dünyaya gelsin sonra daha objektif olabilirim sanırım bu konuda

kayınvalıdenler nasıl 40 gun sonra gelecek
4 kısı yatıracak yerınız koltugunuz olmayabılır ama yorgan atarsanız döşek niyetine yatabilirler bence.

Ayrıca doğar doğmaz işe neden başlıyorsunuz?

benım yanımda kımse kalmadı
ılk kucakladıgım mınık bebekte kendı oglumdu valla

Öncelikle Allah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin.iki ailede gelsin doğuma doğumdan sonra kvler dönsün .annenler kırkıncı ikana kadar kalsın kirkin çıkınca mevludun olsun kvler gelsin bu sefer annen dönsün .

benım yanımda kımse kalmadı
ılk kucakladıgım mınık bebekte kendı oglumdu valla

Bende de oyle olacak cute.
Anne yok, kv kocasini cocugunu birakip bana gelecek degil.
Ben kendi evim disinda bir yerde kalmak istemem, rahat edemem.
Babaannem desen ne anlar artik... bi babamla kocam durur bende de.
Kuzen, kardes vs hicbir sey de yok. Bebek de gormedim oyle.
Ondan hususi sordum valla o soruyu. Zaten vazgecmistim, daha da otelerim artik cevaba gore diye.

Valla ben de merak ettim.. Annem yurt disinda calistigi icin dogumdan bir kac gun sonra gelebilecek o da 1 hafta falan..
Esimle ben ikimiz yeteriz birbirimize diyorduk burda 20 gun, 40 gun diye okuyunca gozum korktu

ya insanları üzmeyin ne olur. hani aranızda büyük bir sorun yoksa, aileler de çok sıkıntılı değilse, yaşlı başlı insanlar biri babaanne biri dede. gelsinler görsünler torunlarını. ömürleri boyunca hatırlayacaklar bu günü, eşiniz de öyle.

bence kp ile babanız zaten çok durmaz dediğiniz gibi, herkes gelsin. babalar bir hafta sonra gitsin hatta bir hafta 10 gün sonra kv de gider. siz anneniz ile bir ay kalırsınız sonra da kv geri gelir.

hayırlı doğumlar olsun.

40 gün şart değil ama dilden dile dolanıp kanıksanmış gibi nedense
Benim annem 2 gün hastanede 2 gün evde durdu ben sonra kendim gönderdim
Bi arkadaşım aaa 40 gün biri durmalı naısl tek kalırsın vs demişti hatta kötü kötü hikayeler anlatmıştı da ben yazmayayım şimdi inanıp korkan çıkmasın

Bugünkü aklım olsa, lohusalık dönemimi eşimle tek başıma geçirirdim. Hoş kendi annem sadece 20 gün kaldı ama,o bile yetti arttı.

Bence de ya,ne diye illa birilerinin kalmasi gerekiyor ki, birkac gun kalir herkes torunlarini gorur sonra giderler iste. Off of ben boyle diyorum ama bakalim ben ne yapacagim

Gelmek isteyene gelme denir mi yahu? Ne ayip.. Ustelik esinin anne babasi yani.. Bi dur bakalim.. Gelirler kisa bi sure kalip bebegi gorup giderler belki. Yer yok da cok komik bahane olmus.. Yere 2 yorgan atip yatarlar yani.. Esin acisindan düsün bi de.. Gelme mi desin anne babasina.. Soyle mi olur boyle mi olur diye cok irdelemeye gerek yok., gelip gormek onlarin da hakki.. Onceden soyle demislerdi, boyle demislerdi diye bisey yok.. İnsanlar gelmek istiyosa gelecek tabi.. Ne ayip ya

Yanınızda birinin gelip kalması, süresi şartlara bağlı bebek gazlı olur huysuz olur bir de ilk bebekSr bir süre sonra uykusuzluktan çöküyor insan, ya da doğum zor olur normal olsun sezeryan olsun ağrı varsa sıkıntı, kanaması yoğun olan kadınlar oluyo, göğüs yaraları acemilik bir dolu şey var, ama çok rahat atlatan da var,arkadaşım 15 dk da doğurdu ertesi gün kalktı geldi evine bebek düzgün uyuyan ota çöpe ağlamayan bir bebekti, 2 ailede 40 çıkınca geldi

Ben de bundan korkuyorum zaten. Ama bunu eşime nasıl anlatabilirim bilmiyorum.
Her iki ailenin de gelmek hakkı doğuma anneler kalır babalarda bir kaç gün sonra gidebilir. Ayrıca eşinizde uzulebilir neden onun ailesi 40 çıktıktan sonra gelsin.
Ne yapmalıyım peki?
Aynenn katılıyorum.Kırkgün evladının çocuğunun nasıl oduğunu görmeden bekleyecek kendisine sıranın gelmesini
Bu durum sıra gelmesi falan değil ki. Kv önden gelmek istemedi. Kız annesi gider doğuma dedi. Şimdi pek çok eşyayı annem yüklenip getirecek. Kv elini kolunu sallaya sallaya torun benim diye mi gelsin? O zaman da benim anneme haksızlık değil mi?
Bu konuda hiç diretip haksızlıgını perçinleme, eşinin tepesi atarsa annen baban gelse de huzursuzluk çıkarır
Eşimin sıkıntı çıkarmaya hakkı yok. Çünkü onlar başta gelmek istemediler kız anası gider diye. Annem şimdi bir sürü masraf yaptı bebek için. Her şeyini aldı. Kv de de elini kolunu sallayıp gelsin mi? Haksızlıl burda değil mi?
Eşimin ailesi gelirse uzun süre gitmezler. Bu da benim ailemin rahat etmemesine neden olur ve onlar da hemen gitmek isterler yük olmamak için. Ben de bunu istemiyorum.
Valla torun bu görmek için niye beklesinler. Görsünler dönsünler ne olmuş. İki gün sıkış tepiş yatıversinler birşey olmaz.
2 gün için gelip 2 3 ay kalmaya dönerse olay sıkıntı olur. Sonuçta 13 14 saat yol çrkecekler 2 gün için gelinmez o kadar yol

Öööf hiç mi çocuk görmediler. Herkes doluşuyo. Tamam torun falan ama, zaten çocuğuna alışma sürecin olucak. Doğum sonrası yorgunluğun olucak. Ben doğurmadım ama çok kişiye baktım doğuran.

Hep uyudular zavallıcıklar baygın gibilerdi.

Yani aman o gelcekse bende geliym derdine doluşup gürültü yapmanın ne anlamı var. Rahat rahat yatamıycaksın, kanaman vs olcak.

Kendi annenle daha rahat edersin. Doğum iznin olmayacak mı kendin bak daha iyi.

Bir de annem alıngan dedin bence sadece annen de olsa sorun olabilir, çünkü o tecrübelerini aktarmak isteyecek sen bir süre sonra sıkılacaksın sıkıntı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…