- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
- Konu Sahibi yasam_destek
-
Eşine hak verdim ben, annen baban gelip doğumu görecek kırkı çıkaracak eşinin ailesi bebek 1.5 aylıkken mi görecek
Tabi ki onların torunu. Ben babaevimden getirmedim ki. Ama ben gelmesinler de demiyoeum ki. Gelirlerse somrası için yaptığımız planlar değişecek. Sıkıntı yaşanır mı 2 annenin de olmasında bilmiyorum. Sıkıntı vallahi sıkıntı.Kendi ailene gelince onlar gelsin diyorsn ama KV ile kp istemiyorsun eşin laf yapsa haklı onlarinda torunu sonuçta
Ben gidersem kvde de kalmak zorunda olacağım. Çünkü eşim istemez annemlerde çok kalmamı. Bir de eşim uzak kalacak bebeğimizden. Onsuz büyütmek de istemiyorum.Aileler ankarada biz batmandayız ben ankaraya gitmiştim annem de kaldım ama kv kp de 2 güne bir geldiler gördüler
Şu anda buna kendi bulunduğum duruma göre cevap verebileceğim galiba. Bebeğim dünyaya gelsin sonra daha objektif olabilirim sanırım bu konudaSenin bebeğin de erkek sanırım, sen olsan ne hissederdin, oğlun arıyo diyo e anne eşimin anne babası gelecek siz sonra gelin, peki oğlum ne demek diyebileceksen aynen devam
benım yanımda kımse kalmadıDogumun 40+40 yani 80 gunluk bi bakim sureci oluyor mu ya?
Gercekten bilmedigim icin soruyorum bunu.
Gelsin iki taraf da birer hafta bilemedin 10 gun kalip gitsinler diyorum ben.
Bana kafadan 80 gun uzun geldi.
Esin hakli bu arada, niye 40 gun beklesinler torun gormek icin. Gerekirse sikis tepis olur ama idare edilir.
benım yanımda kımse kalmadı
ılk kucakladıgım mınık bebekte kendı oglumdu valla
Valla ben de merak ettim.. Annem yurt disinda calistigi icin dogumdan bir kac gun sonra gelebilecek o da 1 hafta falan..Dogumun 40+40 yani 80 gunluk bi bakim sureci oluyor mu ya?
Esin hakli bu arada, niye 40 gun beklesinler torun gormek icin. Gerekirse sikis tepis olur ama idare edilir.
40 gün şart değil ama dilden dile dolanıp kanıksanmış gibi nedenseDogumun 40+40 yani 80 gunluk bi bakim sureci oluyor mu ya?
Bugünkü aklım olsa, lohusalık dönemimi eşimle tek başıma geçirirdim. Hoş kendi annem sadece 20 gün kaldı ama,o bile yetti arttı.
Ben de bundan korkuyorum zaten. Ama bunu eşime nasıl anlatabilirim bilmiyorum.Anneler gelmesin bak ben sana diyim annen yada kayınvaliden gelsin ki bana sorarsan annen gelsin çünkü benim doğumumda ikiside vardı ortalık fena karıştı birbirlerini çok seven iki dünür şimdi limoni o diyo bnm dediğim olacak öbürü benim ben onlar gidene kadar gözyaşı döktüm lohusa halimle sende aynısını yaşa istemem ha niye annen diyorum tabikide kayınvalidende kalabilir ama hani daha rahat edersin diye öyle söyledim ama kesinlikle biri gelsin:) ikisi asla tavsiye etmem
Ne yapmalıyım peki?Her iki ailenin de gelmek hakkı doğuma anneler kalır babalarda bir kaç gün sonra gidebilir. Ayrıca eşinizde uzulebilir neden onun ailesi 40 çıktıktan sonra gelsin.
Bu durum sıra gelmesi falan değil ki. Kv önden gelmek istemedi. Kız annesi gider doğuma dedi. Şimdi pek çok eşyayı annem yüklenip getirecek. Kv elini kolunu sallaya sallaya torun benim diye mi gelsin? O zaman da benim anneme haksızlık değil mi?Aynenn katılıyorum.Kırkgün evladının çocuğunun nasıl oduğunu görmeden bekleyecek kendisine sıranın gelmesini
Eşimin sıkıntı çıkarmaya hakkı yok. Çünkü onlar başta gelmek istemediler kız anası gider diye. Annem şimdi bir sürü masraf yaptı bebek için. Her şeyini aldı. Kv de de elini kolunu sallayıp gelsin mi? Haksızlıl burda değil mi?Bu konuda hiç diretip haksızlıgını perçinleme, eşinin tepesi atarsa annen baban gelse de huzursuzluk çıkarır
Eşimin ailesi gelirse uzun süre gitmezler. Bu da benim ailemin rahat etmemesine neden olur ve onlar da hemen gitmek isterler yük olmamak için. Ben de bunu istemiyorum.Eşiniz orta yolu bulmaya çalışmış. İlle ailem gelecek derseniz işi azıcık yokuşa sürersiniz. Hem size asıl yardımcı olacak olanlar anneler değil mi zaten? Anneler gelsin, babalar da görüp gitsin, arada gelsinler. Böylece hem kimse kırılmaz, hem de size yardımcı olacak daha çok insan olur. İlk zamanları atlatınca, zaten bir eşinizin, bir sizin ailesi gelecek şekilde yeni planlama yaparsınız.
2 gün için gelip 2 3 ay kalmaya dönerse olay sıkıntı olur. Sonuçta 13 14 saat yol çrkecekler 2 gün için gelinmez o kadar yolValla torun bu görmek için niye beklesinler. Görsünler dönsünler ne olmuş. İki gün sıkış tepiş yatıversinler birşey olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?