- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
Komşu çok saçma geldi. Kardeş yenge vs daha mantikliydi. Valla ben Doğumum da eşim de dahil hiç kimseyi istemedim. Çok rezil hallere girerim kimse görmesin dedimMerhaba eşim kan görmeye ve acı cektiğini görmeye dayanamam dediği için doğuma girmek istemiyor cok samimi oldugum bir komşum var .Ama bi kardeş gibi de değil diğer konşuları a göre daha fazla samimiyiz son 2 haftadır madem eşin girmeyecek doğuma ben gireyim diye ısrar ediyor .Kibarca eşim olmazsa yalnız olmak istediğimi söyledim ama anlamadı kırmadan acık bir şekilde nasıl söyleyebilirim ?
kimse girmek zorunda değil yok öyle bir şey ayrıca doktor musaade etmezMerhaba eşim kan görmeye ve acı cektiğini görmeye dayanamam dediği için doğuma girmek istemiyor cok samimi oldugum bir komşum var .Ama bi kardeş gibi de değil diğer konşuları a göre daha fazla samimiyiz son 2 haftadır madem eşin girmeyecek doğuma ben gireyim diye ısrar ediyor .Kibarca eşim olmazsa yalnız olmak istediğimi söyledim ama anlamadı kırmadan acık bir şekilde nasıl söyleyebilirim ?
Bu hafta doktorumla konuşacagım epidurali daha önce bir arkadaşım yaptı ve karnına ebe cıktı vs değince cok korktum
Merhaba eşim kan görmeye ve acı cektiğini görmeye dayanamam dediği için doğuma girmek istemiyor cok samimi oldugum bir komşum var .Ama bi kardeş gibi de değil diğer konşuları a göre daha fazla samimiyiz son 2 haftadır madem eşin girmeyecek doğuma ben gireyim diye ısrar ediyor .Kibarca eşim olmazsa yalnız olmak istediğimi söyledim ama anlamadı kırmadan acık bir şekilde nasıl söyleyebilirim ?
Ya ne münasebet , dr na söyle arkada , kimseyi almasın oldu bitti. Çok basit nie kendine bu kadar dert ediyorsun ki. Normal doğum bide. Sapık mıdır nedir.Hastahane özel oldugu için istediğin herhangi biri gelebiliyor doğuma kısıtlaması yok . Saçma bi istek ama merak ediyor sanırım
Valla kardes sayilirsaniz azarlayin. Insan kardesini azarlar da... kardesi azarlayinca okadsr takilmaz da. Sana ne be amma.meraklisin defol git basimdan falan diyin ya sinir oldum....Bende sordum beni zor anımda yalnız bırakmak istemiyormuş bende kibarca o halimi eşimden başka kimse ile paylaşmak istemiyorum dedim .Ama anlamıyor biz kardeş sayılırız diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?