Doğuma kim girmeli

Doğum mahrem bir şey komşuya gerek yok bence.
Tedavi görüyor merak ediyor demek ki ama siz de rahat edemezsiniz.

Komşu çok saçma geldi. Kardeş yenge vs daha mantikliydi. Valla ben Doğumum da eşim de dahil hiç kimseyi istemedim. Çok rezil hallere girerim kimse görmesin dedim en temizi dogur hersey bitsin öyle görsünler seni de bebeği de

Yok daha neler
doktor alacakmı sankı onu

Epiduralle doğum yaptım 40+0 doldu dr um bu kızın doğmaya niyeti yok risk almayalım dedi. Eşim yanımdaydı. Önümüzde yeşil bir örtü. Biz hiç bir şey görmedik. Sohbet ede ede doğum yaptım. Doğduğu an getirip gösterdiler ten teması sağladılar. Eşim bu anı kaçıramazdım dedi. Normal olsa muhtemelen o da gelmezdi. Siz annenizle konuşun annem gelecek deyin. Gerekirse anneniz girmesin doğuma gelip kontrol edecek hali yok ya. Ya da dersiniz gelecekti aksilik çıktı gelemedi diye. Ya eşiniz ya anneniz.

Bu arada o komşu sizden çıkmaz doğumdan sonra. Mesafe koyun. Uyumak isteyeceksiniz. Dinlenmek isteyeceksiniz o da bebeği sevmek isteyecek. Sıkıntı. Bulaşıkları yıkayıp temizliğe gelecekse gelsin tabi :)

Reactions: KV_
aslında eşin yanında olsa daha iyi..öyle kan falan görmüyor sanırım..çünkü bir arkadaşımın eşi girdi doğuma ve çocuk inanılmaz heyecanlı panik..o girdiyse herkes girer yani..hiçte bir şey görmemiş..fotoğraf çekmiş..

kimse girmek zorunda değil yok öyle bir şey ayrıca doktor musaade etmez

Bu hafta doktorumla konuşacagım epidurali daha önce bir arkadaşım yaptı ve karnına ebe cıktı vs değince cok korktum

dozunun cok iyi ayarlanmasi gerek.
bende epidural normal dogum yaptim,sadece karin bolgem uyustu ve ayaklarimi hareket ettirebiliyordum,suni sanci vermislerdi oluyorum diye feryat ediyordum sancidan.
sonra verdiler epidurali,resmen kizgin kumlardan serin sulara atlamis gibi oldum,cok buyuk rahatlik
Allahim insallah yoldaki kizimin dogumunda da boyle rahatlik nasip eder.

Millet ne meraklı yahu komşu nedir? Doğuma girecek son insan. Doktor eşimden başka kimseyi alamayacağımı söyledi de

yok artık böyle bişeyi teklif ettiğine bile inanamıyorum, bırakın komşuyu annemi ya da kardeşimi bile sokmazdım o doğumhaneye. bunda kırılacak bişey yok, yalnız olmak istiyorum diyeceksiniz, neden en özel anınızda yanınızda komşu olsun ki. ama ille kırmayayım diyorsanız eşim girmeye karar verdi diyin kurtulun.

Kimse girmemeli doguma. Tek ebeler olmali. Dogumdur bu, ayiptir soylemesi o stresste kucuk abdesttinde kaciyor buyuk abdesttinde. O kazalara aliskin ebeler. Utanirdim sikilirdim ama ayda yilda bir goruyorum zatn sonucta o ebeleri. Tabi dogum yapmadim hic ama ben esimide istemezdim. Sezeryan olmus paravan olmus isterdim belki. Ama normal dogum temiz bisey degilki? Ben bile kendimden sogurum, esimde o halimi gorsun sogusun istemem.

Konuya gelirsek komsuda kimmis. Doktor sadece esime izin veriyor de.

Böylesini de ne duydum ne gördüm!
Hayır illa biri girmek zorunda mı sanki.

İnsanlar ne kadar cüretkar,"nikah şahidin olayım" diye ısrar edenlere çok kızardım bir de bunu duydum tam oldu.
İnsanların özel anlarına bu kadar saldırılır mı yahu, bırak sana teklif edilsin.

Çok ayıp yaaa!

Sakın kabul etmeyin, bunun için küsecekse de güle güle gitsin. Doğrusu ben böyle bir konuda ısrar eden insanla arkadaşlık etmem zaten.
Sizin için en özel anlardan birini sırf arkadaş hatrına mahvetmeyin.
İstemiyorum deyin bitsin bu saçmalık

Reactions: KV_

sordum dr almıyormuş canım dersin

ne münasebet!
sonra başka komşu toplantılarında sende varken belki sen istemediğin halde anlatacak
söyle istemiyorum dee
ikna ett sonrada buraya yazarsın :)

Hastahane özel oldugu için istediğin herhangi biri gelebiliyor doğuma kısıtlaması yok . Saçma bi istek ama merak ediyor sanırım
Ya ne münasebet , dr na söyle arkada , kimseyi almasın oldu bitti. Çok basit nie kendine bu kadar dert ediyorsun ki. Normal doğum bide. Sapık mıdır nedir.

Bende sordum beni zor anımda yalnız bırakmak istemiyormuş bende kibarca o halimi eşimden başka kimse ile paylaşmak istemiyorum dedim .Ama anlamıyor biz kardeş sayılırız diyor
Valla kardes sayilirsaniz azarlayin. Insan kardesini azarlar da... kardesi azarlayinca okadsr takilmaz da. Sana ne be amma.meraklisin defol git basimdan falan diyin ya sinir oldum....

Şahsen kimsenin yanımda olmasını istemezdim, eşim de dahil.
Ne gerek var.
Mahremiyet bana göre.
İlk doğumumda onca erkek hemşireyi görünce bile bir tuhaf olmuştum.
Fakat zorunlu sezeryan olunca, kaldı ki doktorum da erkek bu arada, yapacak birşey yok.
Anestezistinden tutun da diğer hemşirelere kadar çoğunluk erkekti.

Her ne kadar irite olsam da, sonuçta sağlığım söz konusu.
Tabii ki o kadar dar kafalı değilim.

Fakat komşumun da benim doğumuma şahit olmasını istemezdim açıkçası.
Gereksiz bir durum yani, komşunuz samimiyeti abartmış bence.
Kısaca "ben rahat edemeyeceğim için yanımda olmanı istemiyorum" dersin olur biter.

Sadece doktor ve ekibi

Konu komşunun ne işi var

Yani siz isteseniz bile olmaz derdim yarın bir şey olur doğumuna bile girmiştim de bana bunu yaptı diye başlayan cümleler kurar

Eşim de girmedi bence insanı daha gerer ki adamlara da yazık elden bir şey gelmiyor acı çekiyorsun iyi bir şey der sana o an küfür gibi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…