Bende sordum beni zor anımda yalnız bırakmak istemiyormuş bende kibarca o halimi eşimden başka kimse ile paylaşmak istemiyorum dedim .Ama anlamıyor biz kardeş sayılırız diyor
pes
ne munasebet komsu doguma gırıcek
kusura bakma canım dogum bu. doktorum esımı bıle ıstememısken ayrıca...
ben tek olmak ıstıyorum de
ayrıca bence bu komsu bıraz kırılsın da ne ısteyebılecegı hakkında fıkrı olsun.
bazen bazı kısılerın kırılması da gerek bu komsu gıbı
Ilk insandan buyana kadınlar doğuruyor bukadar da acıtasyona gelemem valla. Hayır ameliyatta komplikasyon olsa müdahale mi edecek nedir yani. Tabiki hayır deyin. Bu mahrem bir durum sonuçta. Kimseyi istemiyorum rahat edemem tanıdık biri yanında eşim harici diyin yeter.Bende sordum beni zor anımda yalnız bırakmak istemiyormuş bende kibarca o halimi eşimden başka kimse ile paylaşmak istemiyorum dedim .Ama anlamıyor biz kardeş sayılırız diyor
Ohhh iyiki anneler varAnnecim sorunu kökünden çözdü buraya konu açtığımı görünce ben giricem başka kimsenin gölgesine gerek yok dedi pat die kızaeşi girmek isterse o girer kızım dedi konu kapandı şükür :) Baya bozuldu ama yapacak birşey yok
Merhaba eşim kan görmeye ve acı cektiğini görmeye dayanamam dediği için doğuma girmek istemiyor cok samimi oldugum bir komşum var .Ama bi kardeş gibi de değil diğer konşuları a göre daha fazla samimiyiz son 2 haftadır madem eşin girmeyecek doğuma ben gireyim diye ısrar ediyor .Kibarca eşim olmazsa yalnız olmak istediğimi söyledim ama anlamadı kırmadan acık bir şekilde nasıl söyleyebilirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?