Doğuma kim girmeli

Ne tuhaf bir komşuymuş o öyle ya..
Açık ve net olun.istemiyorum lütfen ısrar etme deyin bitti..

Doguma giderken söyleme,eşim izin vermedi böyle bir şeye asla müsaade etmiyor de kapat.

Komşunda ne merakliymis doğuma girmeye istemiyorum de bitsin gitsin benim en ozel animda komşumun ne işi var

esim istemiyor derseniz konu kapanacakdir bence
o kadarda hadsuz deildur daha israr etmez

Herhangi bir bahane sunmanıza gerek yok, hatta bence yanlış.
Hafi bahaneniz ile bunu atlattınız, başka konularda da ısrarcı davranırsa ne yapacaksınız? Doğuma girmek isteyen çocuğu alıp evinde sevmek de ister, ilk banyosunda su dökmek de ister... hepsinde bahane mi bulacaksınız. İstemediğiniz şeyleri istemediğinizi net bir şekilde söylemeye alışın, o da alışsın bu duruma.

Tüm apartman a dogumu anlaticak heralde bende ordaydim diye gerile gerime öyle bi tip geldi bana benim esim yanimdayi bi dk ayrilmadi bence ikna et o girsin cok büyük motivasyon oluyo

İstese de giremez ki doktor sadece babaya müsade ediyor. He farz edelim doktor bir şey demiyor. He tamam gel de hastaneye gittiğinde doktoruna ya da hemsireye söyle girmek isteyenleri kabul etmeyin ben kimseyi istemiyorum de onlar da almazlar.

acikca deyin ben kimseyi istemiyorum o anda diye ne merakli insanlar ha

Valla hiç kimse olmasın isterim insan orda sancı çekerken tahammül edemiyor kimseye,Şen'de ısrarla söyle ben kimseyi istemiyorum beni o halde görmesin kimse de,benim ilk Doğumda duyan gelmişti sinir olmuştum birde çok yakın olmadığım bayanlar falan ,neyse insan istemiyor valla sonra anlatıyorlar orda burda hoş olmuyor ,insanın mahremi sonuçta

Allah Allah Dr izin vermiyor deseniz.dr unuzla da konuşun tabi önceden .ona gidip de sorarsa hiç değilse Dr olmaz desin

+1

Annecim sorunu kökünden çözdü buraya konu açtığımı görünce ben giricem başka kimsenin gölgesine gerek yok dedi pat die kıza eşi girmek isterse o girer kızım dedi konu kapandı şükür :) Baya bozuldu ama yapacak birşey yok

Doguma kim girmeli bilmem de kim girmemeli onu bilirim,mesela komsu
Yaaa bu insanlar neden boyle,iyice delirdiler
Ne isteyeceklerini sasirdilar yahu

Bende sordum beni zor anımda yalnız bırakmak istemiyormuş bende kibarca o halimi eşimden başka kimse ile paylaşmak istemiyorum dedim .Ama anlamıyor biz kardeş sayılırız diyor
Ilk insandan buyana kadınlar doğuruyor bukadar da acıtasyona gelemem valla. Hayır ameliyatta komplikasyon olsa müdahale mi edecek nedir yani. Tabiki hayır deyin. Bu mahrem bir durum sonuçta. Kimseyi istemiyorum rahat edemem tanıdık biri yanında eşim harici diyin yeter.

Her konuyu açtığında "eşim olmazsa yalnız olmak istiyorum" deyip susun. 5-10 seferden sonra pes eder herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…