- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
ya yalnız ya da eşinizle girin... başkasının o anı görmesine gerek yok bence...Merhaba eşim kan görmeye ve acı cektiğini görmeye dayanamam dediği için doğuma girmek istemiyor cok samimi oldugum bir komşum var .Ama bi kardeş gibi de değil diğer konşuları a göre daha fazla samimiyiz son 2 haftadır madem eşin girmeyecek doğuma ben gireyim diye ısrar ediyor .Kibarca eşim olmazsa yalnız olmak istediğimi söyledim ama anlamadı kırmadan acık bir şekilde nasıl söyleyebilirim ?
Yalnız o manevrada sorun yok.Evet yani bunu benim hastahanem için duymadım ama bi hastahane için duydum hele kuzenim bu sene haziranda doğum yaptı van da normal doğumu zorlamış ebe karnına cıkmış ittirmiş bebeği olmayomca acilş sezeryana almış doktor kuzende küçük bilgisiz oldugu için ses etmemiş
Vajinayla ilgisi yok.Ya bir şey sorcam merakımı mazur görün
Epidural olunca vajinal kaslar nasıl işlev görüyor. Yani uyuşan bir sey ıkınma işlevini nasıl yerine getiriyor ki.
Çok garip değil mi
Istemli hareket eden kaslari uyusturmuyor.Ya bir şey sorcam merakımı mazur görün
Epidural olunca vajinal kaslar nasıl işlev görüyor. Yani uyuşan bir sey ıkınma işlevini nasıl yerine getiriyor ki.
Çok garip değil mi
Acaba doğuma ondan habersiz gitsem olurmu ki aniden geldi haber edemedim desemsezeryan olucak olsa bile genrde sölemesem gününü aklıma sadece bu geliyor
Komşunun ne işi var doğumda, o mu doğurtucakmış. Töbe töbe. Hastane eş dışı izin vermiyormuş de. Millet ne meraklı ya..Merhaba eşim kan görmeye ve acı cektiğini görmeye dayanamam dediği için doğuma girmek istemiyor cok samimi oldugum bir komşum var .Ama bi kardeş gibi de değil diğer konşuları a göre daha fazla samimiyiz son 2 haftadır madem eşin girmeyecek doğuma ben gireyim diye ısrar ediyor .Kibarca eşim olmazsa yalnız olmak istediğimi söyledim ama anlamadı kırmadan acık bir şekilde nasıl söyleyebilirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?