Doğuma kim girmeli

Töbe yarabbim ne insanlar var ya.

Ayyy Allahım yaa ne saçma insanlar var.
Yahu kadının en mahrem yeri niye ortalıkta olsun. Hey Allahım ben de eşim izin vermiyor ki bende istemiyorum demelisin. Kırılacak gücenecek bir durum yok ortada.

ya yalnız ya da eşinizle girin... başkasının o anı görmesine gerek yok bence...

Yalnız o manevrada sorun yok.
Kadın ıkınamazsa düzgün bir şekilde mecbur o manevrayı yapıyorlar çocuk çıkabilsin diye.
Takılıp kalsın mı doğum kanalında?

Ya bir şey sorcam merakımı mazur görün

Epidural olunca vajinal kaslar nasıl işlev görüyor. Yani uyuşan bir sey ıkınma işlevini nasıl yerine getiriyor ki.

Çok garip değil mi
Vajinayla ilgisi yok.
Epiduraldan dolayı ağrı olmayınca ıkınma hissedemiyorsun, nst kasılmaları gösteriyor ama anne adayı doğru yapamayabiliyor.

Ya bir şey sorcam merakımı mazur görün

Epidural olunca vajinal kaslar nasıl işlev görüyor. Yani uyuşan bir sey ıkınma işlevini nasıl yerine getiriyor ki.

Çok garip değil mi
Istemli hareket eden kaslari uyusturmuyor.
Yalnizca aci duygusunu bloke ediyor:)

Ya çok merak ediyorsa otursun PC başına, internette yüzlercesini seyretsin.

Normal doğum, sezaryan doğum, ikiz doğum vs, hiç merak edecek bişey bırakmasın.

Siz de söyleyin; canım ben rahat edemem; eşimden başka kimseyi istemiyorum diyin. Sonuçta sizin mahreminiz değil mi? Bu anlayamayacak kadar tuhaf bir insansa, kırılırsa kırılsın.

Reactions: KV_
Acaba doğuma ondan habersiz gitsem olurmu ki aniden geldi haber edemedim desem sezeryan olucak olsa bile genrde sölemesem gününü aklıma sadece bu geliyor

başkası kırılmasın diye yalan söyleyemem ben. konu ne olursa olsun.
komşunuzun isteği saçma. istemiyorum demenize rağmen ısrar ediyor olması itici. konu ne olursa olsun kendi isteğinizi es geçip bu kadar beyninizi yormayın.
istemiyorsunuz. bu kadar basit.

Istemiyorsaniz istemiyorsunuzdur. Bu kadar strese gerek yok. Kirilirsa kirilsin. Merakli komsulukta level atlamis. Resmen sagda solda malzeme yapacak dogumunuzu baska bi niyet olamaz bu kadar israrda.

Komşunun ne işi var doğumda, o mu doğurtucakmış. Töbe töbe. Hastane eş dışı izin vermiyormuş de. Millet ne meraklı ya..

Annen teyzen felan yokmu onlardan biri gelsin doguma. Vencede dogumj yalniz yapma ama senin bilecegin birsey. Esini de ikna edemiyorsun maalesef. Benim de komsum gelmek istedi doguma hahaha ama haber vermedik haberi olsaydi kesinlikle gelirdi merakli melahat

Konu mu saçma benim komşuluk ilişkim çok olmadığı için bana mı öyle geliyor bilemedim kusura bakmayın lütfen. Ama tek sorun bu olsun yani. Kibarca eşimden başka kimseyi istemiyorum ya da belki annem ablam vs aileden biri girecek eşim girmezse deyin düşünceli tavrı için tşk edin ama girmesine gerek olmadığını öyle bir isteğinizin olmadığını belirtip konuyu kapatın gitsin. Tekrar açarsa aynı şeyleri tekrar söyleyin başka da bi açıklama yapmayın.

Yalniz rahat olacam deyin. Sizi her vaziyette görecek. Ben annemi bile istemen yanimda

Ben rahat olamam eşim haricinde deyin. Ki öyle de..

Komşunuz isteklerinde çığır aşmış. Doğuma gircem ne demek yani. Ona mı kalmış. Açıkça istemiyorum deyin. Hem kırılır ne demek. Yüz vermeyin.

pes
ne munasebet komsu doguma gırıcek
kusura bakma canım dogum bu. doktorum esımı bıle ıstememısken ayrıca...
ben tek olmak ıstıyorum de

ayrıca bence bu komsu bıraz kırılsın da ne ısteyebılecegı hakkında fıkrı olsun.
bazen bazı kısılerın kırılması da gerek bu komsu gıbı

Bir kişi bile "girsin canım nolcak" dememiş.
Yani anlayın ne kadar abes bir istek olduğunu, düşünmeye dert etmeye dahi değmeyeceğini..
İstemiyorum deyip susturmaktan başka çare aramayın, yalana da başvurmayın, ne gerek var

Doğum yaptığım hastanede komşum hemşireydi. Sonda takılırken geldi bakmadı ama ben o durumdan bile rahatsız oldum, ki yardım amaçlı hemşire sıfatıyla gelmişti. Kesinlikle girmesin izin vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…