- 8 Kasım 2014
- 1.634
- 1.313
- 63
Bence tek gir senMerhaba eşim kan görmeye ve acı cektiğini görmeye dayanamam dediği için doğuma girmek istemiyor cok samimi oldugum bir komşum var .Ama bi kardeş gibi de değil diğer konşuları a göre daha fazla samimiyiz son 2 haftadır madem eşin girmeyecek doğuma ben gireyim diye ısrar ediyor .Kibarca eşim olmazsa yalnız olmak istediğimi söyledim ama anlamadı kırmadan acık bir şekilde nasıl söyleyebilirim ?
Merhaba eşim kan görmeye ve acı cektiğini görmeye dayanamam dediği için doğuma girmek istemiyor cok samimi oldugum bir komşum var .Ama bi kardeş gibi de değil diğer konşuları a göre daha fazla samimiyiz son 2 haftadır madem eşin girmeyecek doğuma ben gireyim diye ısrar ediyor .Kibarca eşim olmazsa yalnız olmak istediğimi söyledim ama anlamadı kırmadan acık bir şekilde nasıl söyleyebilirim ?
aaaa ne hoşBenim dogumuma arkadaşlarım gircek çalıştıgım hastanede kendi dr.larmla dogum yapcam inşallah çünkü hepimiz ebeyiz yaşasın ebeler
Amin inşallahaaaa ne hoşallah kolaylıkla kurtarsın inşallah
Çok saçma bir istek tövbe yareppim ne acayip insanlar var ya? Ne olacakmış doğuma girince?
Bir daha dogurursan bende seninkine gireceğim. Şimdiden tutturuyorumnormal doğum mu olacak?
epidural kullanılacaksa eşiniz ne kan görür, ne de sizin acı çektiğinizi
sadece elinizi tutup yanınızda olma şansı var yani
komşunuza da açık açık istemediğinizi söyleyin bir daha, olmazsa bir daha, bunun kırılması falan olmaz, kırılmasın komşunuz
ilk defa doğumuna gireceğim diye tutturan bir komşu duydum
Hele beni düşünün ilk söylediğinde gerşekten şaka yapıyor sandım bugun annemin yanınada tekrarlayınca bakakaldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?