Doğuma kim girmeli

İstemiyorum ben rahatsız olurum eşimden başkası ile doğuma girmeye deyin bitsin gitsin neden kırılsın ki yani mecbur değilsiniz. Ben de eşim olmazsa yanımda kimseyi istemezdim annemi bile. O daha panik yapar beni :)

doktor izin vermiyo gibi bi bahaneye sığınmaya bile gerek yok ne demek doğuma girmek? ne alaka yani? sizin hatanız sanırım bunu normal bi istek gibi karşılayıp sakince hayır demek. saçmaladığını dan diye yüzüne vurmanız lazım.

Bence tek gir sen

Eşim fikir değiştirdi doğuma girecek de, başını bekleyecek hali yok ya =)

Doktoruma sordum esim girsin istiyorum diye. Sen cok heycan yaparsin yaninda kimse olmasin dahaiyi olur dedi de. Fikrini degismis de.

Illa yanimda biri olsun istiyorsaniz annenize teklif edin. Ben esimi hic istemedim o beni dogum sandalyesine cikarip cikti ama ikinci dogumda mutlaka annemi isteyecegim.

insanın mahremidir yahu tövbe estağfurullah...
ne münasebetmiş, ben yanımda birinin olmasına tıbben gerek yoksa annemi veya ablamı bile sokmam, ne olacakmış benim acı çekmemden zevk mi alacakmış?
bir tek eşim olursa ok derim, çünkü ikimizin bebeği doğuyor. görmesini, o anları bilmesini isterim.

Bir daha dogurursan bende seninkine gireceğim. Şimdiden tutturuyorum hey allahım ne insanlar var yahu.

Hele beni düşünün ilk söylediğinde gerşekten şaka yapıyor sandım bugun annemin yanınada tekrarlayınca bakakaldık

anneniz ben gircem desin yada siz annem gelcek deyin
ayrıca doğuma girmesinin onu olumsuz yönde etkilemeyeceğini nerden biliyoruz?

Doğuma eşim girecek de, doğumdan sonra son dakika korktu vazgeçti de ne var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…