- 10 Ocak 2017
- 1.050
- 791
- 73
- Konu Sahibi Pirayeeeee
Benim çocuğum yok ama olursa da annem veya ablamı yanımda görmek isterim ... Ama benim kv şimdiden doğuma 1 ay kala yanıma geleceksin diyo o nasıl olacaksa .. Bizde farkı sehirlerdeyiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastanede emin ol eşin ve hemşireler yetiyormuş ben onu anladım.
Ama evde eşin pratik biri değilse gelen giden için bir büyük iyi oluyor. En azından 10 gün..
Mesela ben 1 hafta sonra bebekle başbaşa kaldım. Bir anda herkes toz oldu..
Eee ne yapsamki diye düşünüp oğluma banyo yaptırmıştım hava çok sıcak diye
Sen zaten doğumun anne olmanın şaşkınlığından naz niyaz umursamıyorsun ki. Ya da ben hiç naz yapmadım galiba.
Annem de kv de gayet rahatlardı bence gelin çektirmedi :))
Tuvalete de yanımda eşim girdi her seferinde başkasını istemedim :)
Oğlum da ilk günler uyuyan bir bebekti zaten..
O yüzden sadece eşim yetermiş diyorum..
Hastanede emin ol eşin ve hemşireler yetiyormuş ben onu anladım.
Ama evde eşin pratik biri değilse gelen giden için bir büyük iyi oluyor. En azından 10 gün..
Mesela ben 1 hafta sonra bebekle başbaşa kaldım. Bir anda herkes toz oldu..
Eee ne yapsamki diye düşünüp oğluma banyo yaptırmıştım hava çok sıcak diye
Sen zaten doğumun anne olmanın şaşkınlığından naz niyaz umursamıyorsun ki. Ya da ben hiç naz yapmadım galiba.
Annem de kv de gayet rahatlardı bence gelin çektirmedi :))
Tuvalete de yanımda eşim girdi her seferinde başkasını istemedim :)
Oğlum da ilk günler uyuyan bir bebekti zaten..
O yüzden sadece eşim yetermiş diyorum..
Tuvalette yanında biri olması ne işe yarıyor cehaletime verin
Yani oturup kalkarken falan mı yardımcı oluyor?
Başdönmesi bayılma vs. durumları için yalnız kalmaman için..
Ben normal doğumda çok kaybettim. Biraz zor olmuştu. Eşimin yanında rahat ettim sadece..
Çok mantıklı e gelsin dursun eşim yanımda bence de
Kv nin yanında ben tuvalete gidemem![]()
Bizimkiler 8-9 saat mesafede zaten
Doğurduktan sonra haber veririz inş. :) bi aksilik olmazsa
eğer kv nizin size uzaklığı çok değilse gelsin 1 2 gün dursunHaklısınız bende öyle düşünüyorum .
40 ım çıkana kadar kalmasına gerek yok diye düşünüyorum annemin bile.
Kv laf arasında bayramda doğumuna gelirsem şunu getircem tarzı bişey söyledi o an bbişey diyemedim sessiz kaldım gelme planı var yani bense tamamen rahat geçirmek istiyorum süreci.
kayınvalide de anne sonuçta yahu torununu görmek istemez mi?
aynı anda durmalarının bi manası yok 40 çıkana kadar anneniz kalsın sonra bi süre de kv kalsın. Ev de yemek falan yapar sizin hiç birini yapmaya vaktiniz ve takatiniz olmayabilir zira.Selam hanımlar.
Yıl sonu doğum yapıcam nasipse.
Ve doğumumda Yanımda yalnızca annem olsun istiyorum.
İki tarafta farklı şehirde bu arada.
Kv muhtemelen gelmek isteyecektir ama eşime makul bi dille sadece annemi istediğimi söyledim bu konu açılırsa annesine söylemesini istedim .
Eltim doğum yaptığında hem annesi hem kv 40 ı çıkana kadar küçücük evde durmuşlar.
Bana çok gereksiz geldi onca zaman rahat olamam.
Siz ne yaptınız doğumunuzda yanınızda kim vardı ?
Uygun bi dille bu nasıl söylenir kayınvalideye.
Hepinizin mesajlarını okudum ama ayrı ayrı cevap veremiyorum .
Öncelikle deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.
Bende kimsenin torun sevincini çalmak niyetinde değilim hanımlar .
Çoğunluk zaten bana katılmış ama bencil olduğumu söyleyenleriniz olmuş.
Kv ile bi problemimiz olmadı Dişe dokunur ama biraz bilmiş bi kadın ve ben işime karışılmasından hoşlanmıyorum.
İkincisi aramızda o ana kız ilişkisi oluşmadı bi mesafe var o yüzden ağrılı sızılı ilk günlerimde en nazımın geçtiklerimi istiyorum.
Ve bunun benim hakkım olduğunu düşünüyorum.
Şöyle bi karar aldım dogumdan 4 5 gün sonra gelir biraz toparlanmış olurum bir hafta kalır gider annemde Yanımda zaten max 20 25 gün durur.
Sezeryan ile doğum yaptım, annem 1 hafta yanımda kaldı, günlük rutin isler dışında bebegimle alakalı herturlu şeyi kendim yaptım. Benim düşüncem dogum sonrasını çok fazla gözde büyütmemek lazım. Kendi annem bile olsa aylarca yanımda kalsın ıstemem ( evde birisini istemediğimden değil) sonuçta yeni bir düzene başlıyoruz doğum.sonrasi ve buna adapte olurken yardım almak sonrası için bocalama ya sebeb olabilir diye düşünüyorum.Selam hanımlar.
Yıl sonu doğum yapıcam nasipse.
Ve doğumumda Yanımda yalnızca annem olsun istiyorum.
İki tarafta farklı şehirde bu arada.
Kv muhtemelen gelmek isteyecektir ama eşime makul bi dille sadece annemi istediğimi söyledim bu konu açılırsa annesine söylemesini istedim .
Eltim doğum yaptığında hem annesi hem kv 40 ı çıkana kadar küçücük evde durmuşlar.
Bana çok gereksiz geldi onca zaman rahat olamam.
Siz ne yaptınız doğumunuzda yanınızda kim vardı ?
Uygun bi dille bu nasıl söylenir kayınvalideye.