aynen o çocuk gariban kobay olur ellerinde
benim kv.yaşlı kendi bakıma muhtaç hoş genç olsada karışmazdı sanırım.
annemde gözümün içine bakar rahatım yani..
ama ben cadıyımdır valla karışsalardı yeri göğü inletirdimkeşke huy verilebilse konu sahibine azıcık cadılık verirdim .ben kullanmıyorum
ilk doğumum olduğu için belki bu kadar korkuyorum toparlanırım demi doğum o kadarda zor değil... kendimi rahatlatmaya çalışıyorum
ilk doğumum olduğu için belki bu kadar korkuyorum toparlanırım demi doğum o kadarda zor değil... kendimi rahatlatmaya çalışıyorum
bilmem mi senin cadılığınııı :) İnşallah o günleri de görürüzz
benim ne annem ne kaynanam var doğumumda da bir tek eşim ve ben vardık bana eşim baktı gerçi ayağa kalkmıştım hemen ama kalkarken falan ağrılarım oluyordu yardımcı oluyordu. ağrı kesici almamak için direndiğimden ağrım çok oldu o kadar ağrıya rağmen içmemiştim mazoşistim sanırım.
boşver eşin bakar sana toparlanırsın korkma çabucak 1 haftaya kalmaz müthiş toparlarsın. ne şamın şekeri ne arabın yüzü boşver ikisi de gelip başında durup sinirini bozmasınlar
benim öyle yemek vs sıkıntılarım yok.. kayınvalidem dahil yemeğimi kalkar yaparlar hiç kimse olmasa eşim yapar. her konuda yardımcı olurlar allaha şükür durumum o kadar kötü değil benim tek sıkıntım bizi yönetmeye çalışmaları. dışarıya karşı hiçbirşey yok çok kızarlarsa susup otururlar bi kenara ama annem beni yer kayınvalidem eşimi buda bizim huzurumuzu bozuyo. herşeye tamam anne sen bilirsin anne sen büyüksün anne ne istersen o olur anne sen olmazsan biz yaşayamayız anne dememizi bekliyorlar bunu göremeyincede beraber isler surat asarak beraber değillerse çemkirerek acıısını çıkartıyorlar. şimdi çoçuk olacak şunu yap kızım diyecekler bana uymayıp hayır dediğimde kötü olan ben olacağım ses çıkarmasam sürekli hükmetmeye çalışıp karışacaklar ne yapacağımı şaşırdım..
hiç cadı değilim çok uysalım. kendimi ezdirmiyorum yaşım küçük olmadığı için ama yaşım küçük olsaydı bunlar beni çiğ çiğ yerlerdi
aaa olurmu elmayram anneler izin verirmi
daha ''bu çocuk doymuyo sütün yetmiyor,çok giydirme ,yanlış kucaklıyosun,aman sen daha çocuksun ver bana ben bakarım''diye fırtına estirecekler
sezeryanda katılıyorum ablamda annem ve bn bakmamıza rağmen kalktı ertesi gün ...
Yanlış anlamayın sizi üzmek istemem ama sezeryan olursanız niye birilerine muhtaç olasınız ki? Bir süre eşiniz bakar size işte...
Benim zavallı annem sezeryanın ertesi günü dikilmişti ayağa. 2 cocuk bir bebek koca ev....
Abartmayın bu kadar yaa.
anlamadım kendini ezdirmiyorsan neden çekiniyorsun o zaman..cadılık dediğim saçına yapışmak değil insanların
diğer msjında yazdığın sen haklısın anne sen büyüksün anne demem ben..sen demezsem suraat asıyor diyorsun e o zaman ezdiriyorsun kendini:26:
Elmayra herkesin aynı olmuyor canım..ağrı eşikleri farklı insanların..arkadaşmla aynı anda doğum yaptık o 3 günde toparlandı ben 2 haftada ancak kendime gelebildim.
annem ve k.validem aynı anda bakıyorlardı çocuklara 40'ım çıkana kadar..aman Allah'ım tam bir kabustu ya..çocuklara banyo yaptırılacak annem yıkar k.validem konu mankeni gibi uzaktan eklem yerlerini de yıka,şurasını da böyle yap,aman su sıcak aman su soğuk..dili durmazdı..ya da çocukların karnı mı acıktı annem başlardı bu sefer şöyle tutma,söyle emzirme,vb..ya da ağlamaya mı başladılar biri derdi karnı acıkmış diğeri derdi uykusu gelmiş..
en sonunda bakın dedim,ben lohusa depresyonundayım şu anda,dikkat edin istemeden bi zarar vermiyim size sonucundan ben sorumlu olmam.şimde 2-3 gün depresyonumu doya doya yaşamak istiyorum o yüzden şu savaşa bi son verin dedim
napayım başka çarem kalmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?