ablacım tabiki büyükler tecrübeli helede ilk doğumda insan acemi olurben 2 doğumumu da kaynanamın yanında yaptım.annem geldi,gitti.normal doğum yapmıştım,çocuklarımla hep kendim ilgilendim.annemin dediklerini de,kaynanamın dediklerini de dinledim ama söylenenlerden hangisi mantığıma uyduysa onu uyguladım.dediklerine sert tepki vermediğim içinde ses çıkarmadılar.
Elmayra herkesin aynı olmuyor canım..ağrı eşikleri farklı insanların..arkadaşmla aynı anda doğum yaptık o 3 günde toparlandı ben 2 haftada ancak kendime gelebildim.
annem ve k.validem aynı anda bakıyorlardı çocuklara 40'ım çıkana kadar..aman Allah'ım tam bir kabustu ya..çocuklara banyo yaptırılacak annem yıkar k.validem konu mankeni gibi uzaktan eklem yerlerini de yıka,şurasını da böyle yap,aman su sıcak aman su soğuk..dili durmazdı..ya da çocukların karnı mı acıktı annem başlardı bu sefer şöyle tutma,söyle emzirme,vb..ya da ağlamaya mı başladılar biri derdi karnı acıkmış diğeri derdi uykusu gelmiş..
en sonunda bakın dedim,ben lohusa depresyonundayım şu anda,dikkat edin istemeden bi zarar vermiyim size sonucundan ben sorumlu olmam.şimde 2-3 gün depresyonumu doya doya yaşamak istiyorum o yüzden şu savaşa bi son verin dedim
napayım başka çarem kalmamıştı
yok anlamadın saçına yapışmaktan bahsetmiyorum bende. laf dalaşına girmem çok sinirlensem bile susarım o benim susup gülmemden rahatsız olur. çünkü eşim benim yerime konuşuyor bana gerek kalmıyor. en ufak laf söylese eşim sert bi şekilde susturur bana gerek kalmaz. kayınvalidem pofpoflanmayı çok sever ben bunu yapmam sen iyisin sen büyüksün anne demem herşey karşılıklı saygı gösterirse karşıdaki saygı bulur derim pek hoşuna gitmez..
çok hoş yaaaolmadı bende delirdi taklidi yapacam
en güzeli valla :) ama hemen de ön yargılı olma..belki hiç de tahmin ettiğin gibi olmayacak.ayrıca doğumdan falan da korkma..bebeğini kucağına aldığın anda herşey toz pembe görünecek sana zaten
dur bir de kime benziyor olayları çıkacak daha..dının dıdısına bile benzetecekler her iki taraf da..daha benimkiler 1 aylıktı k.validem eşimin üvey halasının torununa benzetmişti oğlumun birini
sezeryan bu kadar zor mu yaa :83:
bizde durum tam tersi oluyor
kaynanam benim babama,annem de kayınpederime benzetmişti.gerçi haksız değillerdi oğlum kimin yanında fotoğraf çekilse benzer yönleri ortaya çıkıyordu.yani oğlum herkese bir parça benzemiş
Tırstın mı
Kıldönmesi ameliyatı daha zor
sezeryan bu kadar zor mu yaa :83:
Elmayra herkesin aynı olmuyor canım..ağrı eşikleri farklı insanların..arkadaşmla aynı anda doğum yaptık o 3 günde toparlandı ben 2 haftada ancak kendime gelebildim.
annem ve k.validem aynı anda bakıyorlardı çocuklara 40'ım çıkana kadar..aman Allah'ım tam bir kabustu ya..çocuklara banyo yaptırılacak annem yıkar k.validem konu mankeni gibi uzaktan eklem yerlerini de yıka,şurasını da böyle yap,aman su sıcak aman su soğuk..dili durmazdı..ya da çocukların karnı mı acıktı annem başlardı bu sefer şöyle tutma,söyle emzirme,vb..ya da ağlamaya mı başladılar biri derdi karnı acıkmış diğeri derdi uykusu gelmiş..
en sonunda bakın dedim,ben lohusa depresyonundayım şu anda,dikkat edin istemeden bi zarar vermiyim size sonucundan ben sorumlu olmam.şimde 2-3 gün depresyonumu doya doya yaşamak istiyorum o yüzden şu savaşa bi son verin dedim
napayım başka çarem kalmamıştı
ablacım olay benzemek değil zorla benzetmeye çalışmak
ya 1 aylık çocuk üvey halanın torununa nasıl benzesin
ayrıca bak daha bu sabah gördün fotolarını biri bana biri babasına benziyor zaten :)
tırstım valla evlenmeden öncede VAJİNİSMUS OLUCAM DİYE KORKUYODUM
ben normal doğum yapamam panik ataklıyım ve buna bağlı ritim bozukluğum var ben 3 ay yatarım artık cemil cümle gelsin baksın bana bu kadar zorsa
ben normal doğum yapamam panik ataklıyım ve buna bağlı ritim bozukluğum var ben 3 ay yatarım artık cemil cümle gelsin baksın bana bu kadar zorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?