arkadaşlar bu forumu sessiz sessiz takip ediyordum herkesin yaşanmışlıkları o kadar etkiledi ki çoğundan kendime pay çıkardım çoğuna üzüldüm.. kimseye derdimi anlatamıyorum fikirlerinize ihtiyacım var. yakında doğum yapacağım ama çok korkuyoru doğum yapmaktan değil sonrasında başıma geleceklerden.. ne annem ne kayınvalidem beni anlamıyor. normal doğum yapmam tehlikeli sezaryan olursamda onların eline düşeceğim muhtaç olacağım.. birtek eşim yanımda aşık bana bende ona.. zaten aşkımız bizi ayakta tutuyor. herkes yanımızda gibi gözüküyor ama öyle değil. ağızda herşey. aslında çok büyük sorunlarım yok ama hamileliğim zehir oldu kayınvalidemler sevgileriyle boğdular bizi sürekli yanlarında istediler annem oraya gidersen burayada gel diye afra tafra yaptı kimse hamile olduğumu anlamadı umursamadığım zamanda küstüler. arkamdan konuştular yüzüme gülüp.. kaynanam oğlunu kıskanıyor çoçuk gibi hareket ediyor benden umduğunu bulamayınca dahada çok kuduruyor. tek sorunu oğlu yemeğime kadar yapar bi bakarsın melek gibidir içine sokasın gelir ama bi anda ne olduğunu anlamazsın suratını ekşitiverir benden alamadığı hırsını oğlundan alır. doğum sonrası gelecekler ikiside birbirinden cadı çok müdahale edecekler korkuyorum istemiyorum hiçbirini aslında çok bunaldım... lütfen akıl verin nasıl bi taktik izlemeliyim..(
ben o cinneti bi kere anneme karşı geçirdim.. ondan sonra biraz toparlandı ama kayınvalideme gıcık.. ben ses çıkarmam merak etme diyo ama hiç inanasım gelmiyo.. en azından eşlerimiz yanımızda buna şükrediyorum ya oda anlamasaydı daha çok mahvolurdum..
benim şu andaki ruh halimi hayatımı anlatmışsın canım bende aynı durumdayım hemde daha kötü. bizim bu mayısta tayin çıkıyor temmuza kadar evi taşımamız gerekiyor doğum ise ağustosta benide kendiş annem yordu bitirdi. kendi annem halden anlamaz ısrarcı hep kendi bildiği doğru olduğunu ısrar eden bir kadın kayınvalide desen ondan beter herşeye karışır zırlar ağlar offf Allahım ama ben ikisinede resti çektim kızılacaksa bir bağırıyorum hepsi kayboluyor Allahtan eşim anlıyorda hep destekçi bana hatta aşkım sen iyi dayanıyorsun bu ikisine deyip güler hep benim yanımda. benim annemde hamile hamile 15 saatlik yola beni çağırır ama kıçını kaldırıp gelmez kendi rahatına öyle düşkün ayrıca üstün körü temizlik anlayışı beni deli ediyor birde kendi annemin sürekli onlarda kalmama yönelik saçma ısrarı sanki eşim yok ben bekarım gibi davranmları en son beni bir çıldırttı kendini ağlarken buldu annem en son konuşmamızda şimdi sorsan ödü kopuyor benden . onlarda seni bakacaksa baksın bakmayıp canını sıkacaksada bakmasın ayyy çok mu derdin eşinle sen daha iyi bakarsınız hiç korkma net ol. ben aneme on gün bakacaksan bak bakmayacaksan bakma dedim eşimle gelir eşimle dönerim kendi kendine 40ım çıkana kadar sende duracağım hayaline kapılma eşim var benim dedim sustu. kayınvalide de herşeye karışıyor istediği olmayınca ağlayıp duruyor bayılıyor kayınvalidem benden korkuyor biraz öğrendi artık eşimde kızıyor çünkü ses çıkaramıyor. bir ara o çocuğu siz bakamazsınız ben bakarım bende durswun dediğin de çok büyük kavga ettim şimdi gıkı çıkmıyor valla.sen lohusa halinle onlarla mı uğraşacaksın ne t ol biraz takma.Allahtan iki taraftanda uzağız yarabbi çok şükür
Merhaba canım bende yeni doğum ettim 27 günlük bir oğlum var.Normal doğumdan korkutuğum için sezeryan istedim.Kvdem bunu duyunca hayıııır ! kesinlikle normal olacak..Gelde sinirlenme :)
Kendi annem hiç baskı yapmadı sonra sana bişey olursa suçu bende bulursun diye..
Neyse bir gün kvdemdeyim. Doğumla ilgili konu açıldı.Normal etmiycem sezeryan olcak dedim.Kvdemde bi tepki bi tepki anlatamam.Sezeryan olurken imza atmam diye güldügerizekalı benim annem yokmu ?
Atmasan atma dedim kendim annem var dedim imzana ihtiyacım yok hooş :)
O stresten inanırmısınız sancı bile girmişti bana ! Allahım sen bana sabır veeer Akıl ver.
Allah yardımcın olsun arkadaşım.
arkadaşlar bu forumu sessiz sessiz takip ediyordum herkesin yaşanmışlıkları o kadar etkiledi ki çoğundan kendime pay çıkardım çoğuna üzüldüm.. kimseye derdimi anlatamıyorum fikirlerinize ihtiyacım var. yakında doğum yapacağım ama çok korkuyoru doğum yapmaktan değil sonrasında başıma geleceklerden.. ne annem ne kayınvalidem beni anlamıyor. normal doğum yapmam tehlikeli sezaryan olursamda onların eline düşeceğim muhtaç olacağım.. birtek eşim yanımda aşık bana bende ona.. zaten aşkımız bizi ayakta tutuyor. herkes yanımızda gibi gözüküyor ama öyle değil. ağızda herşey. aslında çok büyük sorunlarım yok ama hamileliğim zehir oldu kayınvalidemler sevgileriyle boğdular bizi sürekli yanlarında istediler annem oraya gidersen burayada gel diye afra tafra yaptı kimse hamile olduğumu anlamadı umursamadığım zamanda küstüler. arkamdan konuştular yüzüme gülüp.. kaynanam oğlunu kıskanıyor çoçuk gibi hareket ediyor benden umduğunu bulamayınca dahada çok kuduruyor. tek sorunu oğlu yemeğime kadar yapar bi bakarsın melek gibidir içine sokasın gelir ama bi anda ne olduğunu anlamazsın suratını ekşitiverir benden alamadığı hırsını oğlundan alır. doğum sonrası gelecekler ikiside birbirinden cadı çok müdahale edecekler korkuyorum istemiyorum hiçbirini aslında çok bunaldım... lütfen akıl verin nasıl bi taktik izlemeliyim..(
bende devlet hast.doğum yapmak istiyorum ama k.valide eşime özelde yapsın devlet hast.biz rahat girip çıkamayız demiş hey Allahım yaa aramızda hiçbir sorun yok ama böyle şeyler duyunca istemdışı sinir oluyorum sanki pikniğe gidiyoruz
Suan ayni durumdayim .. Dogum yapali 3 gun oldu hala hastanedeyim yarin cikicam .. Evde 2 yasinda oglum var annemle kayinvalidem bakiyor .. Her gun hastaneye geliyorlar birbirlerine laf sokup duruyorlar biktim resmen .. Esimle ikimiz arada kaliyoruz .. Annem ilk dogumumda yanimda yoktu kayinvalidem istedigi icin anneme sen gelme istersen anne demistim cunku baska ulkede ..
Kayinvalidem ilkinde sezeryan olmama ragmen dogru duzgun bakmadi surekli laf dokundurdu .. Gelen ilk sutu cocugu verme hasta edersin onu sag dok 2 gun sonra basla emzirmeye dedi .. Sende eller gibi normal doguramadin dedi .. Neler neler 2. de dinlemedim annemi cagirdim .. Annemde resmen ilk dogumun intikamini aliyor zaten cok baskin karakter .. Gercekten bana cok iyi bakiyor, bebek suslerinden hastane odasi suslerine kadar dusunmus sagolsun her gelenin agzi acik kaliyor .. Oglumla super ilgileniyor hastaneye birsuru cesit yemek borek yapip getiriyor ben haric esime, evdeki ogluma ve bebisede yetip artiyor .. Ve kaynananin surat yerleri i supuruyor.. Ne bi isin ucundan tutuuyor nede kenarda duruyor .. Annemle bugun konusmayi deniycem cunku kucuk bi kiyametin kopmasi yakin gibi .. Olanlari dusunmekten bebegimin tadini bile cikartamiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?