doğumdan ne kadar sonra eski kilonuza döndünüz??

ben 5. ayımda eski kiloma döndüm, sonra yeniden aldım::))) derken 11. ayımda kendiliğinden uçuuuuuuupp gitttiii kilocuklarım

ben 5. ayımda eski kiloma döndüm, sonra yeniden aldım::))) derken 11. ayımda kendiliğinden uçuuuuuuupp gitttiii kilocuklarım

Ben doğum yapalı 7 ay oldu ve eski kiloma döndüm sayılır. Yani 2 kilo fazlam var ama bunun yanında kocaman bir göbeğim var. Anlamadım gitti yazda geliyo bu göbekle nasıl bikini giyicem acabaakannehir

52 kilo ile hamile kaldım... 60 kilo ile doğum yaptım... doğmdan bi ay sonra da 51 kiloya düşmüşüm..

yaa yeni doğum yapanlar lütfen takmayın zamanla kilolar gidiyor emzirdikçe eriyoruz valla birde tatlı yemeyin canınız isterse azıcık yiyin inanın bir senede eskisindende zayıf olursunuz bebişler büyüdükçe insanda zayıflıyor birde yaramazsabebeğiniz ben altı ayda normal kiloma döndüm ama yemeyi pek kesmedim çünkü benim yediklerim bebeğim için faydalı olcak eğer yemezseniz bebeğinizi yeterli besleyemezsiniz hiç yoktan altıncı aya kadar sabredin inanın o daha önemliii sonra bi bakmışsınız eski kıyafetlerin hepsii oluyorrr

Kızlar hiç endişelenmeyin. Her ne kadar bünye meselesi olsada...

ben 55 kilo da hamile kaldım. 70 kiloda doğuma girdim.

tam doğumdan 1 yıl sonra eski kiloma döndüm hemde diyet yapmadan.

emziren hanımlar sakın yemeğinizi kesmeyin sadece süt yapar mantığıyla şerbet vs. tatlıları fazla yemeğin birde bol bol su için.

eski kilosuna dönenler karnınız yeniden sıkılaştımı yoksa içi boş sallanıyomu hala
benim bebem emiyo 3 aylık kilolar az kaldıda karnın sallanıyo resmen sinir bozucu
su içince bile hamile gibi şişiyo

Malesef benim karnım eski haline dönmedi...Hayatım boyunca hep basenlerim oldu ama göbeğim hiç yoktu ama doğumdan sonra oda oldu:sinifsinif:

aynı sorun bende de var 20 gün oldu doğum yapalı normal doğum yaptım25 kilo almıştım 85le doğuma girdim 73e düştüm ama göbek 3*4 aylık hamile gibiymişim gibi kaldı nasıl düzelir ne zaman düzelir tek derdim

of kızlar napıyosunuz yaa daha ne kadar olmuş ki doğum yapalı.siz bence şu an sadece anne olmanın tadını çıkarın.merak etmeyın kamlıyosunuz öyle.ilk başlarda evet iğrenç lambur lumbur sallanan bi göbek oluyo.ama ne biçim genişledik hatırlayın hamıleyken.vüzcut anca toplayaıp kendını sıkılaşacak.valla ben doğum yapalı 10 ay bitti hala az da olsa karnım var.ama ben 2 aydır pilates yapıyorum ve accayip vücudu toplayıp sıkılaştırıyor.normal doğum yapanlar için sorun yok tabı ama sezeryan olanlar3 aydan önce bişeye başlamasın.dikişleri zorlarsınız.ılk 6 ay kasmayın sonra düzelmeye başlıyosunuz merak etmeyınm.hele yaşınız da küçükse hiiç korkmayın.ben 30 yaşımda toparlandım.

54 kilo ile hamile kaldım.70 kiloya çıktım.2ay oldu doğum yapalı sezeryanla.şuanda 55-56kiloyum.ama bir gevşekliktir sormayın.pörsüdüm kısaca:sinifsinif:dışardan aa ne güzel eski haline dönmüşsün diolar ama gel bide bana sor.yürürken bile heryerimin oynadığını özellikle göbeğimin hissediyorum.

Son düzenleme:
hanımlar 52 kiloyla hamile kaldım. 66 ile doğuma girdim. 60 kg ile doğumdan çıktım. 1 ay sonra 55 dim. 6 ay sonrada 50 kg oldum. şu an hamile kaldığımı kilodan daha zayıfım. ben zayıfladım ama göbeğim 1 yıl kadar benimle beraberdi :) sonra yavaş yavaş o da gitti. şimdi oğlum 2 yaşında.. sazeryan izi dışında hiç bir şey kalmıyor merak etmeyin.. zaten bebişiniz hareketlendiği zaman ardından koşuşturduğunuz için istemesenizde kilo veriyorsunuz :)))

seni şuanda çok kıskandım zaten zayıfları gördükçe komplekse giriyorum.Sen nasıl yaptında doğum sonrası kilona döndün neoluuur bizede söylea.s

:) vallaha güzeelim hıcc bırsey yapmadım paso yıyorum sıteden benı tanıyan arkadslar devamlı konsuduklarım yuz yuze gorenlerde var yolda gıderken bekar sannalar bıle var benı :) yemek yemeyı seven bırıyım gece 4 de kalkıp hamur kesıp yıyen bırısım yanı dusun nasıl verdım 1 ayda bılmıorum vallaha :) ustelık bugun bırde dısarda spor yapan kızlar vardı bızde bole olmak ıstıoruz dedıler senın hesap bende ye senınde olur dınce bız rejımdeyız dedıler:)

off çok takıyorum kafama mafoldumben
umarım doğumdan sonra veririm :hulya: dha doğurmadım 33 haftalığım sositososito
53 ile hamile kalmıştım şuan 59 um toplam 6 kilo almışım şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…