doğumdan ne kadar sonra eski kilonuza döndünüz??

hamilelikten önce 62kg dım. 88 kg ile doğuma girdim. 75kg ma düştüm. 1 haftadır nivea body aerobik cd si ile hareket yapıyorum. daha çok bir gelişme yok ama şimdi kendimi daha iyi hissediyorum. umarım ilerleyen zamanlarda faydasını görürüm.

doğum yapalı 8 ay oldu 60 kg şuan kaldı 5 kilo 55 le hamile kalmıştım 70 le doğuma girdim bu zamana kadar anca 60 a düşebildim

70 le hamile kaldım 87 ile doğuma gittim:)) doğum sonrası 80 e düştüm. 2 ay öncesine kadar öyleydim. 2 ay önce ( 55 gün ) akupunktura başladım. şuan 72,500. bence fırsatın varsa akupunktura git derim. şimdiki aklım olsa doğumdan hemen sonra giderdim. oğlum 6 aylık oldu.

ya arkadasım bende sezeryanle yaptım 2 ay fılan oluyo 89 la gırdım 70 ıle baslamıstım sımdı 79 kıloyum ne zaman eskı halıme donderım sızce bende hıc bı kıyafete gıremıyorum

doğum yapalı 4 ay oldu sezeryanla yaptım 20 kilo almıştım 3.ayda eski kiloma döndüm 20 kilo verdim ama göbek kaldı maalesef:)
ya bısey sorcam canım ya su resımlerı nerden koyuyosunuz ben yenı katıldım da kızım ın resmını koyup asagıda sızın yaptıgınıs gıbı lınk olusturmak ıstıyorum ama nerden

bende 2009 eylülde doğum yaptım 55 ile hamile kaldım 64 ile douma girdim 9 ay oldu doğum olalı ve şuan 50 kiloyum doumdan sonra zaten aldığım 9 kilonun 7 sini vermiştim ekstra hiçbirşey yapmadım ev işi bebek tükewndim birde yaşadıım sıkıntılar stres kafama takmam da etkili oldu 9 ayda 14 kilo verdim...

bende 57 kiloyla hamile kaldım 78 kiloyla doğum yaptım.kızım 4 aylık 65 kiloya düştüm 7 kilom kaldı gider bilmeme sezeryan oldum ne kadar gitsede göbek kalıcak galiba..

ben 45 kiloyla evlendim o kilayla hamile kaldim 57 yle dogum yaptim.ayni gün 48 tim yani dogum yaptiktsn sonra.10 gün sonra o 3 kilomda gitti yaaaaa.ne güzel seviniyordum azcik kiolm kaldi diye simdi 30 mu bekliyorum .belki o zaman kilo alabilirim.heheh

72ile gebe kaldım,85le doğuma girdim,84le doğumdn çıktım :)4.260 dı oğlumun kilosu,1hafta sonra 9kilo daha verdim,1.ayımda tüm aldığımı vermiştim,ben zaten kilolu gebe kaldığım için,şimdi fazlalıklarımı vermeye çalışıyorum,emzirirken kolay veriliyormuş

54 le hamile kaldim 18 kilo aldim dogumda 10 gitti suan bebgim 39 gunluk 4 kilo fazlaligim var ..
onuda yavas yavas vermeyi dusunuyorum ..

1 ay önce sezeryan doğum yaptım hamile kalmadan önce 50 kiloydum ve doğuma 65 kiloile girdim.1 ay oldu ve 52 kiloyum.yemekten içmekten kesmedim kendimi.malum,40ı çıkmadanda evden dışarı çıkmadım ama sanırım çok hareket ve bol su kilo vermeye yardımcı oluyorzemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktan

hareket derken canım dısarı cıkmadıgını soylemıssın ne yaptın neler yedın dıkkat ettın mı pekı darısı bıze de olsun ınsallah

Meraba kızlaar.Bende doğum yapalı 8 gün oluyor.Hamile kalmadan önce 55tim doğuma 74 kilo ile gittim.9 kilo gitmiş 10 kilo kalmış.ınşallah 10uda tez zamnda gidecek:)))

benim ablamın iki çocuğu var.ablam hamile kalmadan önceki kilosuna bir hafta içinde döner.ben ona inanamıyorum.emzirme döneminde hiç kilo almaz.hamilelikte hiç bir yeri çatlamadı.zaten öyle bir karnı olur ki top gibi yusyuvarlak ne kalça çıkar ne başka bir şey.ama annemin hamilelikleri de hep öyle geçmiş.darısı bana.benim kız halimle göbeğim var çok umutlu değilim.

evlendiğim kiloya inmem doğumdan 16 ay sonra mümkün oldu.

bu konuyu açtığımda 32 günlükmüş bebeğim.şuan 8 aylık ben hala kilo veremedim aynıyım.72 kiloyum . ama sıkılaştım biraz galiba .çünkü farklı görünüyor ilk halimle bu halim..

hareket derken canım dısarı cıkmadıgını soylemıssın ne yaptın neler yedın dıkkat ettın mı pekı darısı bıze de olsun ınsallah

öncelikle sütüm çok geldi bir kere oradan şansım oldu kaloriler gittti.ikincisi herşeyi yiyorum anneden çocuğa gaz geçer düşüncesine katılmadığım için,kısmıyorum birşeyden.vee evde pek oturmadım hep ayaktayım tek olmanın bir avantajı bu sanırım :)
hmm birde korse kullanıyorum hala inatla.belki onunda bir faydası vardır.darısı tüm annelerimizin başına inşallah :dance:boshayallersmile

meraba kızlaar 8 günlükken üzerimden 9 kilo gitmişti 10 kilo kalmıştı.Şimdi 15 gün oldu hala o 10 kilo duruyor gitmeye pek niyeti yok gibi.Çok moralim bozuk.Süreliklide sıvı şeyler alıyorum.Çok az yiyorum.Ama çok sıvı tüketiyorum üzerime yapıştı kaldı bu kilolar.Bende korse kullanıyorum göbeğimi topladı baya.Acaba sezeryan olduğum için mi gitmiyor kilolar yaaaboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…