doğumdan ne kadar sonra eski kilonuza döndünüz??

ben 28 haftada toplam 12,5 kilo aldım napıyım veririm doğumdan sonra nolcak ki isteyince herşeyi yapıyor insanoğlu.

valla benim kilolar aynen duruyo.yapışıp kaldılar.kardeş kardeş yaşıyoruz.hani emzirme kilo verdiriyordu.hani ben niye kilo veremedim.16 aydır fiili emziriyorum bebeğimi.gitmeyince gitmiyo anam.

ben 28 haftada toplam 12,5 kilo aldım napıyım veririm doğumdan sonra nolcak ki isteyince herşeyi yapıyor insanoğlu.

biraz zor verirsin sen o kilolar.bende senin gibi yaptım.bak ne oldu.doğum yapalı 1.5 sene oldu ama ben hala duba gibiyim.veririm nasıl olsa diyordum.n.h verdim

Verirsin canım hiç üzülme 26 kilo alıp boğazını tutarak 31 kilo vermiş biri olarak söylüyorum bunu...

myline bence de üzülme.33 haftalık doğum yaptım.20 kilo aldım.şu an kızım 10 aylık ve ben 24 kilo verdim.kimse moralini bozmasın.

4 gün sonra kızım 2 aylık olacak.78 kilo ile hamile kaldım. 90 kilo ile doğum yaptım.Şu an yine 78 kiloyum. Hafif yumuşak bir göbeğim kaldı. Zaten önceden de göbeğim vardı. Emziriyorum. Bebeğime yalnız bakıyorum. Uykusuzluk ve yorgunluğa borçluyum bu formumu:)

22 kilo aldım hamilelikte..28 gün oldu doğum yapalı..12 kilo gitti..kalanını da veririm dert etmiyorum ama önümde sallanan şu meymenetsiz göbeğin biryere gideceğini sanmıyorum..sıkılaştırıcı,selülit giderici bir ürün kullansam süte geçermi kızlar..fikri olan varmı..bacaklarımda inanılmaz selülit var yaa..napcam ben??

kizlar ben 62 ile hamile kaldim 77 ile doguma girdim..eve geldigimde 69 dum...7 ay oldu dogum yapali ilk 3 ay emzirdigim icin diyet spor hicbisey yapmadim..4 aydir cok siki bir diyet yapmasamda dikkat ediyorum ve su an 63 kiloyum :)))

eski haline dondu ne sarkma var ne yumusaklik eskisine gore hafif yumusak ama normal bir insan gobegi gibi eskiden cok sikiydi gobegim spor yaptigim icin...simdi cok guzel gorunuyor dahada incelmek istiyorum sende bol bol mekik cek canim...

ya arkadaşlar içinizde en kilolu benim herhalde 80 dim 90 oldum yerimde sayıyorum hala giden yok beni sevio kilolar evdeyim sürekli ve tatlı yemekten kendimi alamıoyorum bi de emziriorum kessek olmaz ben ancak sporla zayıflarım ama o da çok zor be yaw:

Boğazını tutan biraz sporlar destekleyen herkes bir hastalığı yoksa doğum kilolarını verebilir arkadaşlar..Lütfen olumsuz olmayalım..Hamile arkadaşlarımızın moralini bozmayalım..Azimin elinden kim kurtulmuş..Yeterki insan istesin herşey olur...

Verirsin canım hiç üzülme 26 kilo alıp boğazını tutarak 31 kilo vermiş biri olarak söylüyorum bunu...

teşekkür ederim duyguege :)) haklısın bunlar gider önemli olan sağlıklı olmak.

myline bence de üzülme.33 haftalık doğum yaptım.20 kilo aldım.şu an kızım 10 aylık ve ben 24 kilo verdim.kimse moralini bozmasın.

allah bağışlasın bebeğini canım, maşallah sana da azmin elinden hiç bişiy kurtulamaz. ben bozmuyorum moralimi zaten çok kolay kilo veren bir bünyem var.

biraz zor verirsin sen o kilolar.bende senin gibi yaptım.bak ne oldu.doğum yapalı 1.5 sene oldu ama ben hala duba gibiyim.veririm nasıl olsa diyordum.n.h verdim

aygül sağol telkinlerin için :))) umarım sen verirsin kilolarını çünkü senin baya bi canını sıkmıs sanırım. ben daha önce iskeletor gibi olduğum için seviniyorum kilo aldığıma aslında, ama önemli olan sağlıklı olmak canım, geçen sene çok zorlandım ben çok fazla rahatsızlık geçirdim ve kilolulu bayanlara bakıp iç geçiriyordum artık.

Myline hiç takma canım benki kilo zor veren bırıyım ve hayatım boyunca hıc zayıf olmadım duşun artık sen hayde hayde verırsın zaten senın yapın zayıfmıs sende kılomu kalır:)Ne canın cekerse ye sonra bır daha boyle fırsat gecmez eline tatlım..Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın..Sevgiler...

ben de hamilelikte senin gibi aldım kilo dikkat ettim son aylarda 20 kilo aldım ama:/

doğumdan hemen sonra 15 kilo verdim, sezaryen doğum spor yapamıyorum.
herkes incecik oldun diyor ama pantolonlarıma giremiyorum 5 kilo tam kilit noktalarda kalmış bel ve kalça

o kilo gider mi bilemiyorum, o sebeple diyorlardı etrafımdakiler sanırım hamilelikte 15 kilo alın sonrasında alacağınız kilolar size kalacak ilk 15 direk gidecek.

bir ay oldu doğum yapalı, bakalım nasıl olacak zaman göstericek...

daha çok yeni ama birde sezeryan olmuşun gayet iyisin bence 5 kiloyu çok rahaaaat verirsin emin ol birde emziriyorsan daha rahat verirsin. bak şanslısın üstelik yaza denk gelmiş, bebeğinle bol bol yürüş yaparsın:)

benım tam 3 kılom kaldı.onu da 1 ay içinde verırım herhalde.kıızımın d.günün de buyuk ıhtımalle hepsindennkurtulmuş olucam.muhtemelen daha önce de yazdım ama pilates yapın hanımlar pilates.o dar gelen kıyafetlere nasıl sığdığınıza şaşacaksınız.acayıp sıkılaştırıyor.

hamile kaldığım kilo 55di.toplam 12 kilo aldım hamilelikte.doğumdan çıktım eve geldim 56idim.sonra süt olsun diye yemekten 62lere kadar çıktım.şimdi kızımı arabasına koyup her gün yürüyüşe ve spora başladım.umarım kurtulurum bu kilodan.

slm..bende dogum yapan ama kilolari veremeyenlerdenim..2 ayi gecti..62 ile hamile kaldim 18 kilo aldim 80 oldum((normal dogum yaptim 11 kilom gitti..sütüm gelmedi gelsin diye ne bulduysalar yedirdiler bizimkiler 1 kilo aldim geri sonra kestim yemeyi gün icinde hareketsiz kalmadim ve 2 kilo geri verdim simdi 67yim ve 5 kilom kaldi ama zaten dogum önceside fazla kilolarim vardi buda üstüne binince off off cekilmez olduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…