- Konu Sahibi kardelen_32
-
ben 28 haftada toplam 12,5 kilo aldım napıyım veririm doğumdan sonra nolcak ki isteyince herşeyi yapıyor insanoğlu.
ben 28 haftada toplam 12,5 kilo aldım napıyım veririm doğumdan sonra nolcak ki isteyince herşeyi yapıyor insanoğlu.
eski kilosuna dönenler karnınız yeniden sıkılaştımı yoksa içi boş sallanıyomu hala
benim bebem emiyo 3 aylık kilolar az kaldıda karnın sallanıyo resmen sinir bozucu
su içince bile hamile gibi şişiyo
Verirsin canım hiç üzülme 26 kilo alıp boğazını tutarak 31 kilo vermiş biri olarak söylüyorum bunu...
myline bence de üzülme.33 haftalık doğum yaptım.20 kilo aldım.şu an kızım 10 aylık ve ben 24 kilo verdim.kimse moralini bozmasın.
biraz zor verirsin sen o kilolar.bende senin gibi yaptım.bak ne oldu.doğum yapalı 1.5 sene oldu ama ben hala duba gibiyim.veririm nasıl olsa diyordum.n.h verdim
ben de hamilelikte senin gibi aldım kilo dikkat ettim son aylarda 20 kilo aldım ama:/ben 28 haftada toplam 12,5 kilo aldım napıyım veririm doğumdan sonra nolcak ki isteyince herşeyi yapıyor insanoğlu.
ben de hamilelikte senin gibi aldım kilo dikkat ettim son aylarda 20 kilo aldım ama:/
doğumdan hemen sonra 15 kilo verdim, sezaryen doğum spor yapamıyorum.
herkes incecik oldun diyor ama pantolonlarıma giremiyorum 5 kilo tam kilit noktalarda kalmış bel ve kalça
o kilo gider mi bilemiyorum, o sebeple diyorlardı etrafımdakiler sanırım hamilelikte 15 kilo alın sonrasında alacağınız kilolar size kalacak ilk 15 direk gidecek.
bir ay oldu doğum yapalı, bakalım nasıl olacak zaman göstericek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?