Bebeğin olduğun da Allahın anneye verdiği acayip bir enerji oluyor..3 gun hic uyumadan bebeğimin ıh sesine kalkabiliyorsun. Yorulma gibi bir lüksün olmuyor aynı aşık olduğunda ki duygular gibi...Merhaba hanımlar, hepinize öncelikle hayırlı akşamlar diliyorum. Beni kaygılandıran bir konu var o da Doğumdan sonra anneliğim yeterli olacakmı? Cunku ben gerek yaşadığım depresyondan gerekse bir kaç senedir evde olmaktan cok fazla tembelleştim ki zaten yapımda da vardır. Anne olunca bebeğime bakamayacagimdan ve bir sure sonra yorulacagimdan korkuyorum. Benim gibi tembel olup yemek yapmaktan bile hoşlanmayan ama anne olunca içgüdüsel bebeğine yetebilen varmi aranızda. Bende korkuyordum ama düşündüğüm gibi olmadı diyen? Haydi yorumlarınızı bekliyorum.
İnsallah teşekkürler güzel.l cevap icin ya :)Var :) Korkma. Çok güzel bakıyorsun. Kendin bile şaşırıyorsun sonra.
Canim ya nasıl kaygılar degil mi? Ben cok seveceğimi düşünüyorum da bakım da zorlanırım diye korkuyorumBende bebeğimi sevememekten korkuyorum. Ya ona ısınamazsam ya hayal ettiğim gibi olmazsa
Son cümlene bayıldım :) asık olduğundaki duygular gibiyse oohh super :)Bebeğin olduğun da Allahın anneye verdiği acayip bir enerji oluyor..3 gun hic uyumadan bebeğimin ıh sesine kalkabiliyorsun. Yorulma gibi bir lüksün olmuyor aynı aşık olduğunda ki duygular gibi...
Ayni tarih de görünüyor bizim doğumlar :) insallah güzel seyler paylaşırız :)Bende bebeğimi sevememekten korkuyorum. Ya ona ısınamazsam ya hayal ettiğim gibi olmazsa
Fazlası var eksiği yok canımSon cümlene bayıldım :) asık olduğundaki duygular gibiyse oohh super :)
aynen ya ben işten gelince çoraplarımı eşime çıkarttırmş kadınım yani. Şimdi iki dk oturmuyormAy dur bana. Seslendin geldim....
dünyada ben kadar tembel varmı bilmiyorum çünkü
tembellikten yemek yemediğim zamanlar bile oldu
ki gene oluyor....ama bebeğim söz konusu olunca hiç tembellik yapmadım bşr kere bile....kaldı ki yedirmek daha meşakatli...onda da hiç hayıflanmadım....inan çok garip bir olay
sana gelince üşeniyorsun ana bebeğe gelince gocunmuyorsun bile....bunu baba önceden söylemişlerdi de kafayı buluyorlar benle diyordum....haklılarmış :)))))
Bende iki tane var biri 2 yaşında diğeri 8 aylik ve yalnız yaşıyorum ona rağmen hiç zorlanmiyorum. Korkmayın doğumdan sonra ilk 3 ay zor ondan sonrasi ballı kaymak...Ayni tarih de görünüyor bizim doğumlar :) insallah güzel seyler paylaşırız :)
ay hadi heyecanlandm bak geçsin 3 ayy :))Bende iki tane var biri 2 yaşında diğeri 8 aylik ve yalnız yaşıyorum ona rağmen hiç zorlanmiyorum. Korkmayın doğumdan sonra ilk 3 ay zor ondan sonrasi ballı kaymak...
Ay cok şükürAy dur bana. Seslendin geldim....
dünyada ben kadar tembel varmı bilmiyorum çünkü
tembellikten yemek yemediğim zamanlar bile oldu
ki gene oluyor....ama bebeğim söz konusu olunca hiç tembellik yapmadım bşr kere bile....kaldı ki yedirmek daha meşakatli...onda da hiç hayıflanmadım....inan çok garip bir olay
sana gelince üşeniyorsun ana bebeğe gelince gocunmuyorsun bile....bunu baba önceden söylemişlerdi de kafayı buluyorlar benle diyordum....haklılarmış :)))))
İnsallah canim benim yorgunluğum ikiye katladı da hamilelikten sonra, sanki hep böyle kalacak gibi geliyor bana ondan açtım konuyu ve iyiki açmışım :)Canım hamileyken insan yorgun hissediyor kendini benim hamileliğim uyuyarak geçti sabah akşam bardak kaldırmadım.
Diyordum Doğumdan sonra çocuğa nasıl bakıcam üşengecim
Doğurduktan sonra enerjim yerine geldi şimdi hem yemeğimi yapıyorum hem temizliğimi hem bebeğime bakıyorum üstelik gezicek zamanda buluyorum :)
Zaten annelik içgüdüsüyle sende bakarsın çocuğuna merak etme ilk 3-6 ay anne ve bebeğin birbirine alışma dönemi zaten
6 Aydan sonra ek gıdalara geçince temelli rahat alışıyorsun toparlanıyorsun Bebeğine iyice sanki hep hayatındaymış gibi :)ay hadi heyecanlandm bak geçsin 3 ayy :))
Yok yok Doğumdan sonra hafifleyeceksin kuş gibi olacaksın :)İnsallah canim benim yorgunluğum ikiye katladı da hamilelikten sonra, sanki hep böyle kalacak gibi geliyor bana ondan açtım konuyu ve iyiki açmışım :)
Evet bende sevemedim eşimi de üzüyorum bazen o bana karşı cok değişmesine rağmenYok yok Doğumdan sonra hafifleyeceksin kuş gibi olacaksın :)
Kolay mı hamilelik yük taşıyorsun sürekli uykulu hal değişken ruh hali, ben mal mal bakıyordum :))
Demiştim anneme hep böle mi olacak ben çok kötüyüm diye.. şükür enerjim çok iyi şimdi doğurdum rahatladım.. ben hamileliği sevmiyorum zaten :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?