Hamilelikte rahat oturup kalkamıyorsun rahat yürüyemiyosun hareketin kısıtlanıyor, sinirlilik, duygusallık bulantı kusma sevilecek gibi değil kiEvet bende sevemedim eşimi de üzüyorum bazen o bana karşı cok değişmesine rağmenaslında en cok kendimi üzüyorum ama hormonlar galiba canim benim.
:) hayırlısıyla kucağımıza alalım insallah :) cok motive oluyorum sağolun aynısı ama okuyunca cesaretlendim gerçekten:) iki çocuk kolay degil ama Allah sabrını verir o zaman tecrüben var en azından :) seneye insallah yeniden konuşalım ayni seyleri yazarım insallah :)Canım seneye tekrar konuşalım mı?
Anne olmak mucizevi birşey her anlamda
Ben ki tembelimdir ve kuzumu kucağıma alana kadar hep hazır değilim bakamıcam, sık sık annemde kalırım diye pazarlık ediyordım eşimle, ama kollarıma aldıktan sonra herşey değişti, bende inanamadım yeni bana, eşim de ailem de
Şimdi iki çocukla nasıl yaparım endişesi taşıyorum o da ayrı...
:) hayırlısıyla kucağımıza alalım insallah :) cok motive oluyorum sağolun aynısı ama okuyunca cesaretlendim gerçekten:) iki çocuk kolay degil ama Allah sabrını verir o zaman tecrüben var en azından :) seneye insallah yeniden konuşalım ayni seyleri yazarım insallah :)
Öyle kaşı söyle huyu böyle olsun diye saçma sapan hayaller kurmazsaniz hayal kırıklığına da ugramazsiniz. Çocuğunuzun sağlıklı olmasi için dua edin zaten siz kendinizi seviyorsanız onu çok dahada seviyorsunuz. Anneniz olsa bile Başkasının ona dokunmasina tahammül edemiyorsunuzBende bebeğimi sevememekten korkuyorum. Ya ona ısınamazsam ya hayal ettiğim gibi olmazsa
İnsallah teşekkürler güzel.l cevap icin ya :)
Bende bebeğimi sevememekten korkuyorum. Ya ona ısınamazsam ya hayal ettiğim gibi olmazsa
Cnm bende oyle dusunuyordum ya yetemezsem ya annelik duygusunu yasayamazsam dua ediyordum bakabileyim cok seveyim diye
Ama kucagina alinca cok farkli ustune titriyosun bazen ablam bakiyor disari cikiyorum gezerken bile aklimda sonra isimi bitirip hemen donuyorum ozledim diye anlatilmaz yasanir hamileyken degil ama onu buyutmeye vasladiginda fazlasiyla duygularin degisiyor hatta fazla ustune duseceksn emin ol benimde bebisim 2 aylik
O kaygilari hemen hemen hepimiz yasamisizdir canim...
Bebek dogduktan sonra her turlu bakimini yapardim sonrasinda ise yapacaklarim hepsi bu muymus diye gulerdim :)
Bebek bakmak ne kadar kolaymis derdim ...
Cevremden duyduklarimla degil annelik icgudulerimle vede doktorumun dediklerini uygulayarak buyuttum...
Annelik anlatilmaz yasanir bir duygu gercekten...
Rabb im isteyen herkese yasatsin ins. ♡
Bebegine senden iyi baska kimse bakamaz guzel anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?