- 27 Temmuz 2018
- 6.650
- 7.357
- 198
- 31
Babalığı hazmedememis, algilayamamis olabilir. nazikçe onu ozlediginizi "nefesin tenin olmadan uykuya dalamiyorim "vb cumleler içeren diçten bir konuşma yapın ve yatağa davet edin. ( Yengemin taktiği dayım ayrı yatmaya başladığında ayağın ayagima degmeyince uykuya dalamiyorum demiştiMerhaba hanımlar,
Eşim çalıştığı için doğumdan sonra başka odada uyumaya başladı, yalnızca haftasonu bizim yanımızda uyuyor.
Sizlerin eşleri nasıldı?
Hayır anlamıyorum, ben işe gitmiyorum ama işe gitsem daha az yorulurum. Onun benden cok daha az yorulduguna eminim ne demek başka odada uyumak.
Merhaba hanımlar,
Eşim çalıştığı için doğumdan sonra başka odada uyumaya başladı, yalnızca haftasonu bizim yanımızda uyuyor.
Sizlerin eşleri nasıldı?
Hayır anlamıyorum, ben işe gitmiyorum ama işe gitsem daha az yorulurum. Onun benden cok daha az yorulduguna eminim ne demek başka odada uyumak.
Yatagimizi hic ayirmadik. Cocuguda babamin evinden getirmedim beraber yaptik gece aglayinca uyaniyorsa yapacak bisey yokMerhaba hanımlar,
Sizlerin eşleri nasıldı?
Ayrı yatmak büyük hata..Merhaba hanımlar,
Sizlerin eşleri nasıldı?
1. Çocuğumda 3umuz beraber yattık, tek bir gece bile ayrı yatmadık. 2. Oğlumdan sonra esim misafir odasında yatmaya başladı. Ilk sene iki oğlumu birden yani tandem emzirdiğim için eşimle ayrı yattık. Ama daha sonra buyuk oglum emmeyi bırakınca ben de cocuklari uyutup eşimin yanina geçtim uyandıklarında çocukların yanina gidip orada devam ediyorum. Depremden once cocuk odası yapma niyetim vardi ama bir sure daha erteledim. Bizim düzenimiz böyle şimdilik. Benim icin çocuklarım daha öncelikli şu bağlanma evresinde.Merhaba hanımlar,
Sizlerin eşleri nasıldı?
Çookk geçmiş olsunnn. Bebiş gün geçtikçe biraz daha fazla uyur merak etme. Güle güle büyütünCanımm çok teşekkür ederim. Sedasyon verdiler kesme anını falan hatırlamıyorum:)) çok korkuyordum ağlayarak girdim ameliyata. Ameliyat sonrası zorlu geçti ama şimdi iyiyim çok şükür. Bebişle uğraşıyorum uykusuz :)
2 defa sezaryen oldum, 2 bebekte de birlikte uyumaya devam ettik.Merhaba hanımlar,
Sizlerin eşleri nasıldı?
Öyle şey mi olurmuş canım,sanki gündüz dinlenebiliyorsunuz.. Çalışsanız dinlenirsiniz gerçekten.. çocuk bakmak öyle zor bişey hele gece uyanıp da bakmak.. yanınızda yatmalı ve beraber ilgilenmelisiniz bebekle.Merhaba hanımlar,
Sizlerin eşleri nasıldı?
ilk çocukta hep aynı odadaydık genelde bahar bebeğiydi. Şu an ikinci çocuk ama sürekli hastayız grip bitmedi gitti. Sırayla hastayız sürekli. O yüzden birbirimize geçirmeyelim diye ayrı odalarda çok takıldık bu sene. Ama şöyle bir durum var odaların kapısı sürekli açık ve eşim salonda uyuduğu zaman bebekle benim sesimi de duyuyor büyük çocuğum sesini de duyuyor. Uyanma ağlamaya dair sürekli tetikte ve yardımcı oluyor geliyor hemen. Duruma göre git geri yat diyorum bazen göreve çağırıyorumEşim çalıştığı için doğumdan sonra başka odada uyumaya başladı, yalnızca haftasonu bizim yanımızda uyuyor.
Sizlerin eşleri nasıldı?
Kardeş bu horlamayı napacaz önerin varmiYorumlara baktım da herkes berabermiş :)
Benim sebeplerim:
Birincisi ben artık uyuyamıyorum çünkü benim uykum hafif onunki ağır
Uykusu gelmediği için (başka türlü uyuyamaz) satranç maçı ya da uzay belgeseli açıp yatıyor ben bütün gece onları dinlemek zorunda kalıyorum. Sonra horlama seansı başlıyor. Ameliyat oldu gene aynı. Sonra kızım geliyo yatakta sıkışıyoruz. İlla yataktan giden en zayıf halka o oluyo sonunda.
Biz de çoğunlukla baştan öpüşme sevişme faslını halledip hadi herkes gitsin uyusun diyerek odalara dağılır olduk böyle daha iyi ama bu defa da çocuğum bana rahat vermiyor :) gece boynuma sarılmalar üstüme çıkmalar falan uykular haram oldu
Ben su an hamileyim ve esim cogu zaman baska odada uyuyor cunku horluyor ve ben yaninda uyuyamiyorum. Dogumdan sonra da eger ise gitmezse benim yanimda yatar ama ise gittigi gunlerde baska bir odada yatip uykusunu düzgünce almasi en mantiklisi gibi.Merhaba hanımlar,
Sizlerin eşleri nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?