Canımm çok teşekkür ederim. Sedasyon verdiler kesme anını falan hatırlamıyorum:)) çok korkuyordum ağlayarak girdim ameliyata. Ameliyat sonrası zorlu geçti ama şimdi iyiyim çok şükür. Bebişle uğraşıyorum uykusuz :)Louu gözünüz aydınnÇok geçmiş olsun. Sezayenin nasıl geçti? İnşallah çook çok güzel geçmiştir hoşgeldi minik melek
Ben kocacıyım yalan değil.İlk ay ayrı sonra beraber
Benc çok uzun olmadıkça gayet normal bir durum
Herkesin bir nedeni var
Sanki ilk günden beraber yatanlar aşklarından ölüyorlardı
Çok şükür.Canımm çok teşekkür ederim. Sedasyon verdiler kesme anını falan hatırlamıyorum:)) çok korkuyordum ağlayarak girdim ameliyata. Ameliyat sonrası zorlu geçti ama şimdi iyiyim çok şükür. Bebişle uğraşıyorum uykusuz :)
Evet bende bebek emzrir sanıyordum hep ama yok yanımda beşikte.. beşikten yanıma aliyodm geri unutup beşikte arıyordum tüm evi geziyordm amann annelik delilik vallahiBen de “bebe hep üzerimde uyuyor,düşecek” diye bağırıyormuşum.
Ama sürekli “düşüyor düşecek” diyormuşum, gerçekten kocam yanımda olmasa aklımı kaybederdim…
Bendee gün boyu tartissakta dovussekte yatak büyülü bir yer benceBen kocacıyım yalan değil.
Ayrı yatanlar hayatlarından memnunsa beni bağlamaz.
Ben ayrılmam kocamın dibinden.
Aynen.Bendee gün boyu tartissakta dovussekte yatak büyülü bir yer bence
Merhaba hanımlar,
Eşim çalıştığı için doğumdan sonra başka odada uyumaya başladı, yalnızca haftasonu bizim yanımızda uyuyor.
Sizlerin eşleri nasıldı?
Hayır anlamıyorum, ben işe gitmiyorum ama işe gitsem daha az yorulurum. Onun benden cok daha az yorulduguna eminim ne demek başka odada uyumak.
Biz doğumdan sonra yatağımızı hastalık harici hiç ayırmadık. Eşim çok hasta olduğunda bana ve çocuğumuza bulaşmasın diye 2 sefer ayırdık sadece. Aynı odada uyusak da eşimin uykusu ağırdır. Çocuk uyanınca sadece ben ilgileniyorum. Dönüşümlü baksaydık belki bu kadar gece de emen bir bebeğimiz olmazdı. Sadece memede uykuya geri dönüyor.Merhaba hanımlar,
Eşim çalıştığı için doğumdan sonra başka odada uyumaya başladı, yalnızca haftasonu bizim yanımızda uyuyor.
Sizlerin eşleri nasıldı?
Hayır anlamıyorum, ben işe gitmiyorum ama işe gitsem daha az yorulurum. Onun benden cok daha az yorulduguna eminim ne demek başka odada uyumak.
10 gün bebeğim annem ben salonda yattık sezeryan olduğum için annemle bebek yan yana olsun diye. Sonrasında hep birlikteydik. Yani böyle bir şey yapmaz yapamaz hayırdır yani babasıysa uykusuz da kalacak. Evet işe gitmek çocuk bakmaktan çok kolay sırtında taş taşımıyorsa. Konuşmadınız mı hiç onun da destek olması lazım sizeMerhaba hanımlar,
Sizlerin eşleri nasıldı?
3 çocuğum var hiç yatak ayirmadik. Belki uykusu bolununce tekrar dalamiyordur eşin bilemedimMerhaba hanımlar,
Sizlerin eşleri nasıldı?
ilk doğumumda eşim bi yeltendi kesinlikle karşı çıktım sezeryanlı olduğum halde. ilk günden çocuğa ve yeni hayatımıza adapte olmalıydı. şimdi 2. oldu ilki 3 yaşında bazen 4 ümüz aynı yatakta yatmak zorunda kalıyoruz tabi ben be eşim pert oluyoruz ama yine de başka odada uyumasına müsade etmiyorum açıkçası. çok yoğun çalışan biri çok da yoruluyor ama 2 çocuğu olduğunu sürekli hatırlasın istiyorumMerhaba hanımlar,
Sizlerin eşleri nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?