Doğumdan sonra eşiniz nerde uyudu?

Louu gözünüz aydınn Çok geçmiş olsun. Sezayenin nasıl geçti? İnşallah çook çok güzel geçmiştir hoşgeldi minik melek
Canımm çok teşekkür ederim. Sedasyon verdiler kesme anını falan hatırlamıyorum:)) çok korkuyordum ağlayarak girdim ameliyata. Ameliyat sonrası zorlu geçti ama şimdi iyiyim çok şükür. Bebişle uğraşıyorum uykusuz :)

İlk ay ayrı sonra beraber
Benc çok uzun olmadıkça gayet normal bir durum
Herkesin bir nedeni var
Sanki ilk günden beraber yatanlar aşklarından ölüyorlardı
Ben kocacıyım yalan değil.

Ayrı yatanlar hayatlarından memnunsa beni bağlamaz.

Ben ayrılmam kocamın dibinden.

Çok şükür.

Her şey güzel olacak inşallah.

Ben de “bebe hep üzerimde uyuyor,düşecek” diye bağırıyormuşum.

Ama sürekli “düşüyor düşecek” diyormuşum, gerçekten kocam yanımda olmasa aklımı kaybederdim…
Evet bende bebek emzrir sanıyordum hep ama yok yanımda beşikte.. beşikten yanıma aliyodm geri unutup beşikte arıyordum tüm evi geziyordm amann annelik delilik vallahi

Ben kocacıyım yalan değil.

Ayrı yatanlar hayatlarından memnunsa beni bağlamaz.

Ben ayrılmam kocamın dibinden.
Bendee gün boyu tartissakta dovussekte yatak büyülü bir yer bence

Benim çocuklarım geceleri cidden çok fazla uyaniyorlardi,2 yasa kadar da sürdü bu. Gece 5-6 uyandıklarında bugün iyi uyudular diyordum. Eşimi ben gönderiyordum bazı geceler bunaldığımda bazen ben geçiyordum çocukla salona. Gecem gündüzüm birbirine karıştığı için uyuyup uyandığım odalar da degisebiliyordu. Böyle illa ayrı yatmaya sartlanmak doğru gelmiyorsa da arada ayrı da yatılabilir. Suyunu çıkarmadan her şey mümkün. Ama ayrı yatmak istemiyorsanız eşinize de söyleyin.
Eşler de yardım etsin meselesine gelince emmek için uyuyanın bebeğe babanın yapacağı bir şey olmuyor. Bizde eşime gerek olmuyordu en azından.

Son düzenleme:

Valla 4.5 sene oldu uyuyo bi yerlerde ama bilmiyorum. :)

4 ay salonda yattı hiç de yadırgamadım. Zorlandığım zaman geldi baktı gece

Yorumlara baktım da herkes berabermiş :)

Benim sebeplerim:
Birincisi ben artık uyuyamıyorum çünkü benim uykum hafif onunki ağır
Uykusu gelmediği için (başka türlü uyuyamaz) satranç maçı ya da uzay belgeseli açıp yatıyor ben bütün gece onları dinlemek zorunda kalıyorum. Sonra horlama seansı başlıyor. Ameliyat oldu gene aynı. Sonra kızım geliyo yatakta sıkışıyoruz. İlla yataktan giden en zayıf halka o oluyo sonunda.
Biz de çoğunlukla baştan öpüşme sevişme faslını halledip hadi herkes gitsin uyusun diyerek odalara dağılır olduk böyle daha iyi ama bu defa da çocuğum bana rahat vermiyor :) gece boynuma sarılmalar üstüme çıkmalar falan uykular haram oldu

Biz doğumdan sonra yatağımızı hastalık harici hiç ayırmadık. Eşim çok hasta olduğunda bana ve çocuğumuza bulaşmasın diye 2 sefer ayırdık sadece. Aynı odada uyusak da eşimin uykusu ağırdır. Çocuk uyanınca sadece ben ilgileniyorum. Dönüşümlü baksaydık belki bu kadar gece de emen bir bebeğimiz olmazdı. Sadece memede uykuya geri dönüyor.

Size kesinlikle katılıyorum. 13 yıllık iş hayatım vardı doğuma kadar. Hiç bu kadar yorulduğumu bilmem. Işe dönünce dinleneceğim resmen.

Biz eşimle hiç bir zaman odalarımız ayırmadık 2 kez doğum yaptım hiç bilmem ayrı odaya gittğini. Sadece bi kez eşim hasta oldu sürekli öksürk krizlerine giriyordu küçük bebeğimde olduğu için ben demiştim salonda gidip uyurmusun bebeği uyandırıyorsun diye

10 gün bebeğim annem ben salonda yattık sezeryan olduğum için annemle bebek yan yana olsun diye. Sonrasında hep birlikteydik. Yani böyle bir şey yapmaz yapamaz hayırdır yani babasıysa uykusuz da kalacak. Evet işe gitmek çocuk bakmaktan çok kolay sırtında taş taşımıyorsa. Konuşmadınız mı hiç onun da destek olması lazım size

Ben kendim için iki çocuğumda ilk iki ay kadar oturma odasında bebeğimle yattım gündüzleri bebek uyuyunca bende uyuyodum ama eşim ilk gunden calismaya başlamıştı ikinci bebeğim biraz zayıftı ve iki saatte bir emzirip üstüne mama veriyodum haliyle 1 saat uyanık oluyodum saatimi kurup tekrar yatıp iki saatte bir tekrar kalkıyorum ve bu oğlum 8 aylık olana kadar sürdü ama ikinci aydan sonra yatak odasına geçtim ben oğlumu alıp oturma odasına geviyodum sorun da etmedim bebeğim ağlayan gazlı bir bebek değildi doyurup yatırıyodum

Doğumdan sonra değişen hiçbir şey olmadı.
İkiz bebeklerimize gece en az benim kadar o da kalktı.
Şimdi 3 yaş bebeğim var o da bazı geceler yanımıza gelir ortamıza yatar. Babasını ayrı beni ayrı tekmeler ama yine de gitmez.

Kırıldığınızı söyleyin. İşi çok mu ağır bilemem ama yine de uzun vadede sizin aranızda problem olmaması için şimdiden böyle alışmasın.
Ne gerek var.

biz üçümüz ayni odada yattik, hatta hava çok soguktu o dönem evin sıcak olan odasina cift kisilik yatagin sungerini tasiyip yine hep birlikte uyuduk.

1 ay önce doğum yaptım en başından beri birlikte uyuyoruz. Bebek benim tarafımdaki anne yanı beşikte. Eşimin babalık izni bitti ama yine de aynı yataktayız. İşin duygusal boyutu var, ben bi yanımda eşim bi yanımda bebeğim kendimi çok iyi hissediyorum. Gece bebeği emzirip uyuttuktan sonra eşe sarılıp uyumak gibi güvende ve mutlu hissettiren birşey yok

3 çocuğum var hiç yatak ayirmadik. Belki uykusu bolununce tekrar dalamiyordur eşin bilemedim

ilk doğumumda eşim bi yeltendi kesinlikle karşı çıktım sezeryanlı olduğum halde. ilk günden çocuğa ve yeni hayatımıza adapte olmalıydı. şimdi 2. oldu ilki 3 yaşında bazen 4 ümüz aynı yatakta yatmak zorunda kalıyoruz tabi ben be eşim pert oluyoruz ama yine de başka odada uyumasına müsade etmiyorum açıkçası. çok yoğun çalışan biri çok da yoruluyor ama 2 çocuğu olduğunu sürekli hatırlasın istiyorum

Beraber yattık zaten başka yatacak yer de yoktu. Yurtdışında yaşadığım için ailem gelip uzun bir süre kalmıştı bizde ama yalan yok ben birkaç kez söyledim git salonda yat uykunu al diye kabul etmedi. İkinci çocuktan sonra yatağı ben terkettim ilk 1-1,5 ay salonda oturur pozisyonda uyudum çünkü. Ortalama 1,5 aydan sonra dördümüz bir yatakta yatıyoruz. Bu arada evde iki tane çift kişilik yatak, bir beşik ve bir de çocuk yatağı var ama biz manyak olduğumuz için siz bize bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…