- 19 Kasım 2013
- 18.857
- 34.036
- 798
Tatlım anne sensin. Ne gerek var aylarca kalmasına. Ben 10 gün kaldım kayinvalidede.geldim evime kendim baktım. Hiç tecrübem de yoktu. Öğreniyorsun yani bisey yok ki. Uzun kalırsa problem çıkar. Kendi çocuğuna kendin bak kafan rahat olsun.selam
Benim annem yok, çok yaşlı bir anneannemle yine yaşlı bir teyzem var. Doğumdan sonra onlar da gelecekler evleri yakın ama asıl yardımcı olacak kişi kv. Onların da evi yakın. Eşim gözümü korkutuyor annem gelir üç beş ay kalır işte bizde diyor. Ama iyi niyetli biliyorum da yine de rahat edemezsem diye korkuyorum. Kv nin de o kdr kalacağını sanmıyorum, şeker hastası kp var o asla gelip kalmaz zaten eşim kendi de dedi. Doğumdan sonra ne kdr süre evde sizle kalan biri olmalı? Bir süre sonra bunalıyor musunuz yoksa gelip kalsınlar diye yollarını mı gözlüyorsunuz? Tecrübe etmiş anneler tavsiye verebilir mi? Bu arada ilk çocuğum, kv her şeye karışan bi tip değil ama çok cahil. Eşimden için ben bunu iki aylıktan televizyona bi alıştırdım rahat ettim diyor mesela.
aynen bizde öyle yaptik. esim izin aldi kendimiz baktik . nedir bu ya yok 40 gün biri gelecekte yardim edecek neden? gelende bir kac durdu evine gitti. banada sanki cok agit bir ameliyat gecirmis gibi davrananlara gülesim geliyor.Ilk günden beri yalnız başıma bakıyorum bebegime. Sezaryanla doğum yaptım. Kimse gelip evimde kalmadı birtek eşim ve ben baktık çocuğumuza. Zira o bizim çocuğumuz.
Ben istemedim kv gelmesini. Ben herseyimi kendim yapabiliyorsam ne gerek var.hem o hem ben rahatsiz olacagim.
Bana gelip 3 5 ay kalması cok cok gereksiz geliyor.
Belki ilk 1 hafta 10 gün sonrasında gerek yok bence.
Sezaryandan sonra gece 12de ayaga kalktım o saatten itibaren hep kendim baktim altını kendim degiştirdim. Üstunü kendim degistirdim. Sadece emzirecegim zaman birinin kucagima vermesi gerekiyordu ilk gün.aynen bizde öyle yaptik. esim izin aldi kendimiz baktik . nedir bu ya yok 40 gün biri gelecekte yardim edecek neden? gelende bir kac durdu evine gitti. banada sanki cok agit bir ameliyat gecirmis gibi davrananlara gülesim geliyor.
Dogumdan sonra 1 hafta kalınsa yeter .cok kalınca .Bebeğin bakımına cok karışılıyor.annelik ic gudusuyle siz bebeğinize bakardınız .yanliz daha guzel oluyor .ilk anne oldugumda 22 yaşındaydım ve gayet guzel baktim kizima iyiki yanlizdim.eşim yeti bana.sende fazla kalmalarını isteme sonra kalanlara sen bakmak zorunda kalırsın hayırlı dogumlarselam
Benim annem yok, çok yaşlı bir anneannemle yine yaşlı bir teyzem var. Doğumdan sonra onlar da gelecekler evleri yakın ama asıl yardımcı olacak kişi kv. Onların da evi yakın. Eşim gözümü korkutuyor annem gelir üç beş ay kalır işte bizde diyor. Ama iyi niyetli biliyorum da yine de rahat edemezsem diye korkuyorum. Kv nin de o kdr kalacağını sanmıyorum, şeker hastası kp var o asla gelip kalmaz zaten eşim kendi de dedi. Doğumdan sonra ne kdr süre evde sizle kalan biri olmalı? Bir süre sonra bunalıyor musunuz yoksa gelip kalsınlar diye yollarını mı gözlüyorsunuz? Tecrübe etmiş anneler tavsiye verebilir mi? Bu arada ilk çocuğum, kv her şeye karışan bi tip değil ama çok cahil. Eşimden için ben bunu iki aylıktan televizyona bi alıştırdım rahat ettim diyor mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?