Doğumdan sonra hayatının değiştiğini düşünenler ve eski hayatını özleyenler buraya.

Topiğin neredeyse tamamını okudum. Tabi burada yazan arkadaşlar bunları yaşarken ben bekardım ve birgün bunların aynısını yaşayacağım aklımın ucundan bile geçmezdi :) 7 aylık bir oğlum var ve benzer şeyleri şimdi ben yaşıyorum. merak ettiğim şey şu. burda yazan arkadaşların çocukları sanırım yaklaşık 4-5 yaşlarına gelmişlerdir. Hayatınızda neler değişti arkadaşlar? artık herşey daha mı kolay, depresif halleriniz son buldu mu? Ne bileyim merak ediyorum. Herşey eskiye döndü mü? Çünkü ben şu anda ilerde herşey daha güzel daha keyifli olacak diye umud ediyorum :KK43: Öyle mi gerçekten?
ınan bende bunu merak edıyorum gececek mı bunlar ne yapacagım bılmıyorum:(

Bırılerı benım ıcımımı okumus. Eklıcek bısey bulamıyorum.mutlu olmam gerekırken mutsuz yorgun uzgun şişko dokulen saclar evde hapiss.haftasonunu ıple cekıyorum haftasonuda dısarı cıkamyınca ıyıce dıbe vuruyorum.kendımı mutlu edemıyorum

Bende tam olarak aynı durumdayım.evde hapis hayatı yaşıyorum.bebeğimi beş dakikalığına bırakacak kimsem yok ve eşim eve geç geliyor.çooook zor

Bende ayni durumdayım.. 4 aylik surekli kucak isteyen mizmiz kizimla evde hapis gibiyiz havada soğuk olunca iyice kaldik evde.. Yaz gelsin bu günler geçsin diye gün sayiyorum resmen

Topiği okuyunca insan yalnız olmadığını anlayıp bir nebze de olsa rahatlıyor.o nedenle yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum. 24 haziran doğumlu beş aylık bir meleğim var çok sükür.doğduğu günden beri uyku problemi olan biraz huysuz bir minnoş benimkisi. :-) ilk uç ay bir odanin içinde kızımı ayağımda sallayarak,ağlayarak, eşimin işten eve dönüş saati için dakikaları sayarak geçti günlerim.kendimi tükenmiş, dünyayla baglantısi kopmuş, şişko,çirkin ve pasaklı hissediyordum. Ama bebeğim dört aylık olunca onun biraz olsun düzene girmesi beni cesaretlendirdi.bebeğimin tüm hayatımı kontrol altina almasına izin vermek istemediğime karar verdim.onun ihtiyaclarını ve huzurunu ilk sırada tutmak kaydiyla bende hayatima devam ediyorum artik.mesela onun uyku saatinin hemen arkasindan beraber alışverişe gidebiliyoruz artik.yada artik sadece anne sütü almadığı için bir kaç saatliğine anneme birakıp eşimle dışarı çıkabiliyorum.aslında çözüm eskiden yaşadıgımiz hayati bazi yeni düzenlemelerle onunla beraber yaşamayı öğrenmek.biz bebeklerimize,onlar bize alışınca herşey gittikçe kolaylaşiyor. Yeter ki sağlık ve huzur olsun yuvalarımızda.Rabbim hepinize yavrularınızla mutluluklar versin...

Back
X