• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumdan sonra illa evde yatılı misafir mi kalacak

İstemediğim halde doğumuma öz annem gelmişti. Kendisiyle anlaşamıyorum, o yüzden hiç istemedim gelmesini. Gelme gerek yok dedim, o da bana yaranacak ve başkalarına 'hey ben butterflye annelik yapıyorum' diyecek ya doğumum başladığını duyunca damladı hastaneye . Normal doğumum acil sezeryane döndü. Ne hastanede ne de evde pek bir faydasını göremedim. Eve geldiğim gün birikmiş ütülerimi yaptım. Hiç dur sen ne yapıyorsun sen ameliyatlısın ben yaparım demedi. Allaha şükür bana güç verdi, yardıma gerek duymadım. Ev işlerimi kendim yaptım, o misafir gibi 2 hafta kaldı evimde. Bünyen güçlüyse sen de yardımsız atlatırsın doğum sonrasını. Sevmediğin birinin bu süreçte yanında olması sinir bozucu.

Anlatsam minas destani olur. Ama benimki daha kötüydü onu diyebilirim. Saygısızlık yapmadım, kötü ve imalı laflarina cvp vermedim ama yine de kötü oldum. En kötüsü eşimi doldurup doldurup üstüme salardi. Boşanmanın eşiğine gelmiştik. Oğlu boşansin diye çok uğraştı. Kv denin yüzünden büyük bir olay yaşadık ve hâlâ unutamıyorum. Geçmişte kaldı ama hala içimde büyük bir yarası var.
eşimin kardeşi evli olsa aynı kişimi kvler düşünürdüm.
Benimkide her fırsatta doldurdu bi ara baktım evde yok heryeri aradık sonunda taa terasa çıkmış zavallı lohusalıgı basına vurmuş eşim onu arasın yalnız kalıp doldursun diye aralık sogugunda dışarda beklemiş. Eşim sonradan anlatıyor anne ne istiyorsun 5 günlük bebegımle boşanayım mı demiş :) yani benim hakkımda neler dıyor onu söylemıyor eşim. O halde hiç üstüme gelmedi gelseydi evliliğimi yakardım. Benim ki trajikomik çok dindardir birde. Onu çok inandığı Allah’a havale ettim.

Merhabalar hanımlar yaklaşık 5 ay sonra doğumum olacak.2.bebeğim ve sezeryan Doğum olacak.Az önce bir konuyu okurken dank etti kafama.Doğumdan sonra (sezeryan )yardımsız atlatabilen oldu mu?Ben kimseyi istemiyorum açıkçası.Yuvama aileme kendim yetmek istiyorum.zaten gelecek kişi kayınvalide ve görümcem olacak.Eşim onlar bizdeyken çok mesafeli ve uzak duruyor benden.Ailesinden çekindiği için.Bebeği bile şöyle annesi babası olarak sevemiyoruz.Şimdi eşim aileye çok bağlı.Ailesiyle çok samimiyetim de Yok.Kalmalarını istemediğimi nasıl söylemeliyim bilmiyorum.Bunu eşime ve ailesine nasıl iletmeliyim acaba fikirlerinizi bekliyorum
İlk dogumdan aliskinim bakarım de

Back
X