- 7 Mart 2019
- 3.030
- 1.481
- 133
- 33
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Sezaryen oldum aksamdan odamda yattim gunduzleri yatma ihtiyacim olmadi zaten nekadar ayaklanirsan okadar cabuk toparliyosunözellikle sezeryan olursam annem yardımcı olur onda sorun yok ama annem babam küçük kardeşim ve halam gelecek ( halam bizle yaşıyor o yüzden hep birlikteyiz) benim sadece salonum var başka odam yok haliyle salonda yatacaklar ben odamda yatmam gerekiyor bu durumda ya da yer yatağı yaparsak ben salonda yatsam e bu sefer emzirme işi nasıl olacak hem çekinirim kaç kişi hem babam da olacak. kaynanamda gelecek nasıl yapıcam bilmiyorum bi öneriniz var mı ?
Zorlanmadınız mı sezeryan yeri ağrı sızı olmadı mıSezaryen oldum aksamdan odamda yattim gunduzleri yatma ihtiyacim olmadi zaten nekadar ayaklanirsan okadar cabuk toparliyosun
Bilmem bikaç gün salonda yattı da arkadaşım onunki zor oldu bir ay iyileşemedi oturamadı bile öyle bi durum olursa falan nasıl olucam bilmiyorum diyeOdanizda yatin kuzum salonda ne isiniz var gelen kendine bir yer bulur strese sokmayin kendinizi
oldu 1hafta 10 gun oturup kalkarken agrisi yanma hissi oldu ama bunun caresi yatmak degilZorlanmadınız mı sezeryan yeri ağrı sızı olmadı mı
Arkadaşım bir ay iyileşemedi oturamadı bile zor oldu doğumu. nasıl olacak bilmiyoruz hani belki hemen kalkarım belki biraz yatmam gerekirse miyom ameliyatı da olabilir doğum sırasında o yüzdenoldu 1hafta 10 gun oturup kalkarken agrisi yanma hissi oldu ama bunun caresi yatmak degil
Ben memlekette bebek görmeye gidince hep salonda yatıyorlardı kafamda öyle kalmış hepSalonda napıcaksın odanda yatsana. Milleti de sokmamış olursun yanına
tabi iyilesme sureci kisiden kisiye degisir ben kolay atlatmistim illaki yatma ihtiyacin olursada salonda degil odanda ol. benim demek istedigim yaninda bakanin var diye full yatak dosek yatma kalk dolas git uzan biraz yani hareketli ol daha cabuk atlatirsin ama salonda olma o kalabalikta zaten dinlenemezsin bebekten dolayida uykusuzluk eklenecek en iyisi gun icinde buldugun firsatta odanda kestirmekArkadaşım bir ay iyileşemedi oturamadı bile zor oldu doğumu. nasıl olacak bilmiyoruz hani belki hemen kalkarım belki biraz yatmam gerekirse miyom ameliyatı da olabilir doğum sırasında o yüzden
Anladım tamamtabi iyilesme sureci kisiden kisiye degisir ben kolay atlatmistim illaki yatma ihtiyacin olursada salonda degil odanda ol. benim demek istedigim yaninda bakanin var diye full yatak dosek yatma kalk dolas git uzan biraz yani hareketli ol daha cabuk atlatirsin ama salonda olma o kalabalikta zaten dinlenemezsin bebekten dolayida uykusuzluk eklenecek en iyisi gun icinde buldugun firsatta odanda kestirmek
Bilmem anneler yardımcı oluyor diye ilk günler salonda yatıyorlardı gördüklerim. Evet bebeği görmek için hemde yanımızda olmak için gelirler ama nasıl gidin deyim kiSalonda yatmayı da ilk defa duyuyorum. Lütfen odanızda yatın. Ayrıca aileniz niye o kadar kalabalık geliyor? İnsanın kimseyi çekecek hali kalmıyor doğumdan sonra. Eğer babanız kardeşiniz de illa sizi ve bebeği görmek istiyorlarsa halanızla birlikte gelip bir gün sonra geri dönsünler. Anneniz yeter size. Eşiniz de olacak sonuçta. Lohusalık ne kadar sakin geçerse o kadar rahat edersiniz.
Vaar ne biliyim bebek görmeye gittiğimde salonda yatıyorlardı heralde dedim çok zor oluyo iyileşene kadar bikaç gün yatarımYatın yatağınızda ya gece kimseye ihtiyaç yok. Eşiniz yok mu?
Bence ev çok kalabalık olmasına da gerek yok bir süre sadece anneniz kalabilir.Farklı memleketteler de oturuyorsanız da babanız halanız kardeşiniz görüp geri dönebilirler.Sizin adetlerde de loğusalık bitinceye kadar (40 gün olarak biliyorum) yatak odasında kalınmıyor olabilir ondan salonda yatakta yatıyorlardır.özellikle sezeryan olursam annem yardımcı olur onda sorun yok ama annem babam küçük kardeşim ve halam gelecek ( halam bizle yaşıyor o yüzden hep birlikteyiz) benim sadece salonum var başka odam yok haliyle salonda yatacaklar ben odamda yatmam gerekiyor bu durumda ya da yer yatağı yaparsak ben salonda yatsam e bu sefer emzirme işi nasıl olacak hem çekinirim kaç kişi hem babam da olacak baba emzircem demeye çekinirim odama gitsen yat kalk vs zorlanırım sezeryanlıyken. kaynanamda gelecek nasıl yapıcam bilmiyorum bi öneriniz var mı ?
Gündüz zaten yatmıyorsun salonda oturuyorsun akşam da normal insanlar gibi odanda uyuyabilirsin. Bir de ev küçükse o kadar insandan lohusa kadına daral gelebilirVaar ne biliyim bebek görmeye gittiğimde salonda yatıyorlardı heralde dedim çok zor oluyo iyileşene kadar bikaç gün yatarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?