Doğumdan sonra iyileşene kadar salonda mı yattınız kendi odanızda mı ailem gelecek ama ?

ben toplamıyorum ki ama gelmeyin nasıl deyim başka şehirde yaşıyorum 10 saatlik mesafede. Annemi babam getirir e küçük kardeşim de var halamı uygun dille anneme söylerim de babama siz geri gidin nasıl deyim bilmiyorum bi konusunu açarım anneme bakalm ne diycek

Yatın yatağınızda ya gece kimseye ihtiyaç yok. Eşiniz yok mu?
Bana kalsa iyileşme sürecinde anne yardımı olmalı tamam ama sonra eşler birlikte yapmalı herseyi ama işte toplumsal bi şey var anne geliyor bakıyor bir ay vs eş saf dışı kalıyor falan

Ben memlekette bebek görmeye gidince hep salonda yatıyorlardı kafamda öyle kalmış hep
Daha kendini toparlamadan gidiyorsanız o da yavrum kendini iyi hissetmiyorsa yatak odasında ağırlamak olmayacağı için salona yatıyordur napsın. Yoksa tabiki kendi yatağınızda yatacaksınız anne baba hala kardeş zaten doldurur salonu kv diyorsunuz bir de o nerde yatacak aynı anda mi gelecekler, halanız babanıza ve kardeşinize baksa sadece anneniz gelse daha iyi olurdu sizin için. Yaşlı bakıma muhtaç kişiler değillerse tabi bilemem aile durumunuzu ama böyle kalabalık oluşu sizin işinizi kolaylaştırmayacak bilginiz olsun daha az kişiyle süreci atlatmanin yolunu bulun

ev küçük ve çok fazla kabalık olacaksınız odanda yat tabiki. dönüşümlü gelsinler olmadı

Konu sahibi annen gelsin sadece gelecekse. Küçücük yeni doğmul bebeğin bu kadar kalabalıl evde ne işi var? Kocan yok mu? Yani siz bu bebek, kocan sen ailesiniz, bu kadar kalabalıkta bebekli yeni düzeni oturtamazsınız.

hiç hatırlamıyorum yeni doğunca gitmemişizdir heralde ya da çok çok yakınımız oldugu için belki ben küçüktüm aklımda öyle kalmış. Yaşlı değiller de işte gelirlerse kalabalık olacak şuan onun derdine düştüm gelmeyin de diyemem ki bilmiyorum nasıl yapıcam

Sadece anneniz gelse olmuyor mu?
Salonda neden yatacaksınız anlamadım. Kendi odanıza yatın, gece eşiniz verir bebeği, ekstra bir şey olursa anneniz de yardımcı en fazla. Esinizi neden saf dışı bırakıyorsunuz?

Bana kalsa iyileşme sürecinde anne yardımı olmalı tamam ama sonra eşler birlikte yapmalı herseyi ama işte toplumsal bi şey var anne geliyor bakıyor bir ay vs eş saf dışı kalıyor falan

Eşin çalışmaması lazım onun için maalesef erkeğe doğum izni yok. Bütün gün de insan fıttıracak gibi oluyor bebekle evde yalnız. Azıcık insan istiyorsun sosyalleşmek istiyorsun ama fazla değil az :)

Ben Her yolu denedim. Annem bizde rahat edemedi. Ben Beceremedim tek başıma mesela. En son bebek 20 günlükken bebeği alıp anneme kaçtım. 2.5 aylık olana kadar dönmedim. Eşim hafta sonları ziyaretimize geldi. Eve döndüğümüzde artık büyümüştü zaten. Eşim mecburi dahil oldu

Saf dışı bırakmıycam da belki ilk günler öyle oluyor diye düşündüm ne biliyim ilk doğumun

Ben kanepede yatmıştım iki doğumumda da. Ama sebebi yataktan kalmanın beni çok zorlamasiydi. Kanepeden daha rahat kalkıp doğruluyordum. Bir de yatarken sırtımı yaslamak da rahat oluyordu. Ama bu kadar kalabalığa gerçekten gerek var mı küçücük evde onu bilemedim

İşte fazlayı azı ayarlayamıyorsun başka şehirde yaşadıgım için gelince ailecek geliyorlar gelme ya da siz gidin denmiyor

İşte o açıdan bende oyle düşündüm belki zor geçerse doğumum kötü olursam diye düşündüm

Fazla kalabalık olmasa iyi olurdu sizin için ben sezaryen oldum ama öyle aman aman yatmadım ilaçlarınızı ve dikişe bakımı iyi yaparsanız ağrınız fazla olmuyor oturup kalkabiliyorsunuz birliktr yatıp kalkmak uygun olmaz bebek gece ağlarsa herkes uyanır

Sezeryan doğum yaptım. Yatagıma çıkması çok zor geldi bi kaç gün salonda yattım toparlayana kadar. Ama benim evime böyle bi ordu gelmedi

Anladım ya arkadaşımın çok zor geçmişti doğumu bir ay iyileşemedi oturamıyordu sor kalkıyordu falan hani nasıl olur ne durumda olcam belli olmadıgı için o ihtimali düşündüm inşallah çabuk ayaklanırım

Hepsi birden neden geliyor,anneniz gelse,babanız halanız kardeşiniz evde kalsa,öbür türlü sanki çok kalabalık olacak gibi kimse sizinle doğru düzgün ilgilenemez 1 kişi yeterli

Sezeryan doğum yaptım. Yatagıma çıkması çok zor geldi bi kaç gün salonda yattım toparlayana kadar. Ama benim evime böyle bi ordu gelmedi
Ailemden başka şehirde yaşıyorum gelince de hep birlikte geliyorlar gelmeyin diyemem ki hatta gelince annem kalıp babamlar dönmez sanırım gidin de diyemem nasıl diyim bilmiyorum

Hepsi birden neden geliyor,anneniz gelse,babanız halanız kardeşiniz evde kalsa,öbür türlü sanki çok kalabalık olacak gibi kimse sizinle doğru düzgün ilgilenemez 1 kişi yeterli
Başka şehirdeler ya doğumda yanımda olmak görmek ister babam da hem de annemi getirir bi de gelince hep birlikte geliyorlar heryere birlikte gideriz bana da geldiklerinde hep birlikte geliyorlar ama doğumdan sonra dönseler daha iyi olur gibi ama işte o da nasıl denir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…