Doğumdan sonra iyileşene kadar salonda mı yattınız kendi odanızda mı ailem gelecek ama ?

Benim babam doğumda vardı annemi bırakto bebeğimi gördü gitti okula giden kardeşim vardı ondan dolayı ama olmasaydı da çok durmazdı

Cümbür cemaat eve doluşmasınlar. Annenize evin küçük olduğunu ve rahat edemeyeceginizi sadece kendisinin gelmesini istediginizi söyleyin ve yatağınızda uyuyun.

Doğum yaptığınız gece de yatakta yatacaksiniz zaten. Hastanede size yer yatağı yapacak değiller. Gözünüzde büyütmeyin, yatin odanızda. Gece tuvalete gitmek için dogrulmakta zorlanırsanız eşiniz yardımcı olur.

10 gün oturma odasında yattım annem ben ve bebekle. 10 gün boyunca kalkmada zorlandım sadece. Ani bişey olur bebeğe kalkamam diye birlikte yattık. 10 gün sonra odama geçtim ben

Bu kadar kalabalık bir evde hem sizin için iyi değil rahat değil hemde bebeğiniz için sağlıklı değil elbetteki ilk günler kalkmak oturmak için yardım almanız gerekiyor o yüzden birisi yanınızda olmalı ama bu kadar kalabalık iyi degil bu kadar kişi gelecekse bile doğumdan bir hafta sonra gelsinler

Ha bir de bol bol yürüyün sezeryan sonrası. Yürüyüş yaptıkça daha çabuk iyileşiyorsunuz. Ağrım var diye yatmayın. Sağlıkla kucağınıza alın

Ben çok uzun süre misafir odasında yattım. Çok öksürük oldu bende öyle olunca dikiş yerim acıdı çok fazla. Zaten ilk etapta en yakınlar olduğu için çekini ek bişey yok bence. Sonuçta kimse misafirliğe gelmiyor herkes yardımcı olmak için gelmiyor mu. Ailen ne kadar kalıcak ki. Benim annem kalmıştı sadece babam 1 2 gece kaldı gitti

Canım ben hastaneden döndüğüm gece salonda eşimle yattım çünkü yatağımız yüksek geldi. Sonra eşimin uykusu ağır olduğu için tuvalete kalkmada sorun yaşadım. Annem de 2 gün benimle salonda yattı. Sonra hiçbir şeyim kalmadı. Nereden baksan 4 gün falan birine ihtiyaç duydum. Sen kesinlikle yatak odanda kal. Hem kalabalık hem de rahat edemezsin. Eğer yatak yüksek gelirse bazasını yere atıverin. 3 4 güne toplarsın zaten. O kadar dert etme bunu kendine. İnanki evdeki hesap çarşıya uymuyor. Her ley gelişigüzel gelişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…